asassin_musti Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 şimdi 2000 puan ı veren ırk deyiştiriyor ben eski yöntemi tercih ediyorum. Bedava en iyisi para vericeğime GM'e söylüyorum premium varsa bedava yapıyo msn si [email protected] bu adresten yazabilirsiniz banlarıda açıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fcuknamy Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 k aga hemen ekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 dude :@ [spo]http://my.paticik.com/logout.php[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Bak ben şimdi sana buradan ID ile password' ümü verim. sen benim için konuşup değiştirirsin. Tamam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 ๑ ЌãЯỉžฬẩ ®: s.a [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): slm ॐ๑ ЌãЯỉžฬẩ ®: adminmisiniz? [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): sayılır ॐ๑ ЌãЯỉžฬẩ ®: bi sn geliyorum ॐ๑ ЌãЯỉžฬẩ ®: geldim kusura bakmayın. ॐ๑ ЌãЯỉžฬẩ ®: ben bi çarımın banını açtırcaktım? [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): olur ama neyden ban yedin ॐ๑ ЌãЯỉžฬẩ ®: salı lunar savasındayken ॐ๑ ЌãЯỉžฬẩ ®: dc oldum ॐ๑ ЌãЯỉžฬẩ ®: sonra çarım askıda kalınca giremedim ॐ๑ ЌãЯỉžฬẩ ®: ertesi gün bi girdim ezik savındayım ॐ๑ ЌãЯỉžฬẩ ®: tam cıkıyodum dc oldum bi baktım ban yemisim [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): hep öle oluyo ama neyse [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): id şifre ve gerçek ismini ver ॐ๑ ЌãЯỉžฬẩ ®: id ile şifremi neden vericem? ॐ๑ ЌãЯỉžฬẩ ®: ben 10 dk sonra geliyorum işte oldugum için [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): ban ı kaldırmak için [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): lk ॐ๑ ЌãЯỉžฬẩ ®: geldim ॐ๑ ЌãЯỉžฬẩ ®: ordamısın Şu anda bir Titreşim gönderdiniz! salaqa ßaq ıd ile pasımı istiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Güzel numara.... Bi kere GM ban açmak için hiç bir kullanıcının ID ve pass'ını isteyemez...Adam düpedüz dolandırıcı işte böle şerefsizler de var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 kanka adam mal ise ben ne yapam :D aklı sıra cok zeki hatta belkide göbek adı zekeriyadır :D euheuheue ne insanlar var yaw...adam kendini böyle cocuk durumlarına düşürüyolar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 bolelerine iyi aile cocugu denir xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 çok zeki bu çocuklar ya ufff aptallık yapıp ben gidip şimdi direk şifremi veriririm buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 adamı deli ettim yolladım salaq bide pis pis sırıtıyo arada bir :D malmıdır nedir yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 [spo] Life in // Knight-Online Out: AGA BEN İTEM ALACAKTIM Life in // Knight-Online Out: YTL İLE SATIYOR MUSUNUZ? [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): evet Life in // Knight-Online Out: AGA BANA Life in // Knight-Online Out: +8 WARRİOR SHELL Life in // Knight-Online Out: +8 RAPTUR Life in // Knight-Online Out: +3 YUNİK İTEM LAZIM Life in // Knight-Online Out: KAÇA PATLAR Life in // Knight-Online Out: ? [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): shell set mi olcak? Life in // Knight-Online Out: EVET AGA Life in // Knight-Online Out: MÜMKÜNSE SET OLSUN Life in // Knight-Online Out: hesapladın mı aga? [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): dur bi 5 dk [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): 1.750ytl falan hepsi Life in // Knight-Online Out: aga 1000 ytl olmaz mı ? Life in // Knight-Online Out: he aga? [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): sheller 200ytl den [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): +8 raptor 300 ytl den Life in // Knight-Online Out: aga Life in // Knight-Online Out: peki elit charı nasıl yapıyon Life in // Knight-Online Out: nasıl oluyo elit char [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): 65 level tüm skiller acık [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): tüm 70 skilleri [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): 1500ytl en son Life in // Knight-Online Out: hmm Life in // Knight-Online Out: aga Life in // Knight-Online Out: yap bişeyler Life in // Knight-Online Out: almayı düşünürum ama çok pahalı [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): aslında 2.000 di sana 1.750 dedim [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): şimdi de 1.500 diom [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): daha nabim Life in // Knight-Online Out: ok aga Life in // Knight-Online Out: nasıl ödeme yapacam ? [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): charının oyundaki ismini söle [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): ben itemleri koyim [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): ondan sonra hesap no vercem [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): yatırırsın [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): memnun kalmadığın taktirde 7 gün içinde iyade edebilirsin Life in // Knight-Online Out: Fragless Life in // Knight-Online Out: 61 level warrior Life in // Knight-Online Out: areste aga [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): ok bi hafta içinde koyarım itemleri Life in // Knight-Online Out: ee Life in // Knight-Online Out: pek bişey anlamadım AGA Life in // Knight-Online Out: nasıl olacak [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): ben charına gircem itemleri koycam [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): ondan sonra ödeme yapcan Life in // Knight-Online Out: ok aga Life in // Knight-Online Out: id ve şifre verim mi? Life in // Knight-Online Out: biliyorundur sen zaten [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): şimdi gm e sorarım Life in // Knight-Online Out: ok aga [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): bulamassam bi çaresine bakarız Life in // Knight-Online Out: OK aga Life in // Knight-Online Out: ama çabuk olursa iyi olur Life in // Knight-Online Out: çünkü oyunda çok eziğim Life in // Knight-Online Out: piliz yaw aga [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): çok müşteri var [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): 1 hafta içinde sana sıra gelir Life in // Knight-Online Out: uff Life in // Knight-Online Out: çok uzun be aga [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): senin gibi 250 müşteri var Life in // Knight-Online Out: uff aga Life in // Knight-Online Out: maşallah [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): işler iyi bu aralar [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 said: memnun kalmadığın taktirde 7 gün içinde iyade edebilirsin xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 [spo][email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): is ile sifreyi bi daha versene [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): id Life in // Knight-Online Out: fragless_tr 1265784532 [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): ok Life in // Knight-Online Out: saol aga[/spo] AGA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Ahauhzhahmdfansmdf ahahahah MEMNUN KALMADIĞIN TAKDİRDE 7 GÜN İÇİNDE İADE EDEBİLİRSİN!!! TÜKETİCİ HAKLARINI iyi bilen bi GM le muhattap olmuşsunuz ahahahahahahahaha Örnek dialog 1: -Agacım, bu warrior shell boots +8'in bi büyük numarası yok mu? Sen char'a koymuşsun ama küçük geldi -Yok malesef, sen giy biraz. Zamanla açılır o bot. örnek dialog 2: -pardon, bu complete pads +8 biraz dar geldi bana, basenlerim biraz geniştir de. -Ha öyle mi hanımefendi, bizim anlaşmalı olduğumuz terzimiz var, bugün getirip bırakın yarına terzimiz hazırlar. Edit: Ha unutmadan şunu da soriim; "deyiştirme" ne demektir? Türk'üz Türk'üz diyosunuz, Allah aşkına azıcık Türkçe yazın o zaman. [ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 11:48 tarihinde, Murtaza tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 said: Ahauhzhahmdfansmdf ahahahah MEMNUN KALMADIĞIN TAKDİRDE 7 GÜN İÇİNDE İADE EDEBİLİRSİN!!! TÜKETİCİ HAKLARINI iyi bilen bi GM le muhattap olmuşsunuz ahahahahahahahaha Örnek dialog 1: -Agacım, bu warrior shell boots +8'in bi büyük numarası yok mu? Sen char'a koymuşsun ama küçük geldi -Yok malesef, sen giy biraz. Zamanla açılır o bot. örnek dialog 2: -pardon, bu complete pads +8 biraz dar geldi bana, basenlerim biraz geniştir de. -Ha öyle mi hanımefendi, bizim anlaşmalı olduğumuz terzimiz var, bugün getirip bırakın yarına terzimiz hazırlar. Edit: Ha unutmadan şunu da soriim; "deyiştirme" ne demektir? Türk'üz Türk'üz diyosunuz, Allah aşkına azıcık Türkçe yazın o zaman. Murti gene yapmışın yapcanı sdfsadjfksladjfaslk xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Bayılıyorum bu paticiğe sabah sabah ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 öglen oldu :D uyan uyan :)) [ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 13:18 tarihinde, MiLiTaN_44 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 ßirKere Konusmayı ßilmiyorlar.. İkincisi Eposta Adresleri Dogrulanmamiş.. Ne İş.. Alper ßizde Hackerligemi ßaslasak :) Mail Verim Sana [email protected] die :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 deyiştirme ilginç tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 wut a nooß xS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 BEN BU EDİT YAPANLARIN TAAA AMG...OYUNUN BOKUNNU CIKARDILAR..DAHA DA KÖTÜSÜ OYUNUN CORBASI CIKTI..MK... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Kahvehane değil burası, adam gibi yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Murtaza +9999999 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Murtaza... Örnek dialoglar serisi..... Alp yerlerde... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 dumansız sıgaranın kopuksuz bıranın knightsız bu hayatın taaaa ..... :))) hesabı olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar