asassin_musti Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 şimdi 2000 puan ı veren ırk deyiştiriyor ben eski yöntemi tercih ediyorum. Bedava en iyisi para vericeğime GM'e söylüyorum premium varsa bedava yapıyo msn si [email protected] bu adresten yazabilirsiniz banlarıda açıyor
endless_night Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 dude :@ [spo]http://my.paticik.com/logout.php[/spo]
Murtaza Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Bak ben şimdi sana buradan ID ile password' ümü verim. sen benim için konuşup değiştirirsin. Tamam mı?
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 ๑ ЌãЯỉžฬẩ ®: s.a [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): slm ॐ๑ ЌãЯỉžฬẩ ®: adminmisiniz? [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): sayılır ॐ๑ ЌãЯỉžฬẩ ®: bi sn geliyorum ॐ๑ ЌãЯỉžฬẩ ®: geldim kusura bakmayın. ॐ๑ ЌãЯỉžฬẩ ®: ben bi çarımın banını açtırcaktım? [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): olur ama neyden ban yedin ॐ๑ ЌãЯỉžฬẩ ®: salı lunar savasındayken ॐ๑ ЌãЯỉžฬẩ ®: dc oldum ॐ๑ ЌãЯỉžฬẩ ®: sonra çarım askıda kalınca giremedim ॐ๑ ЌãЯỉžฬẩ ®: ertesi gün bi girdim ezik savındayım ॐ๑ ЌãЯỉžฬẩ ®: tam cıkıyodum dc oldum bi baktım ban yemisim [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): hep öle oluyo ama neyse [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): id şifre ve gerçek ismini ver ॐ๑ ЌãЯỉžฬẩ ®: id ile şifremi neden vericem? ॐ๑ ЌãЯỉžฬẩ ®: ben 10 dk sonra geliyorum işte oldugum için [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): ban ı kaldırmak için [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): lk ॐ๑ ЌãЯỉžฬẩ ®: geldim ॐ๑ ЌãЯỉžฬẩ ®: ordamısın Şu anda bir Titreşim gönderdiniz! salaqa ßaq ıd ile pasımı istiyo
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Güzel numara.... Bi kere GM ban açmak için hiç bir kullanıcının ID ve pass'ını isteyemez...Adam düpedüz dolandırıcı işte böle şerefsizler de var...
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 kanka adam mal ise ben ne yapam :D aklı sıra cok zeki hatta belkide göbek adı zekeriyadır :D euheuheue ne insanlar var yaw...adam kendini böyle cocuk durumlarına düşürüyolar....
endless_night Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 bolelerine iyi aile cocugu denir xD
AnarShe Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 çok zeki bu çocuklar ya ufff aptallık yapıp ben gidip şimdi direk şifremi veriririm buna
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 adamı deli ettim yolladım salaq bide pis pis sırıtıyo arada bir :D malmıdır nedir yaw
256 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 [spo] Life in // Knight-Online Out: AGA BEN İTEM ALACAKTIM Life in // Knight-Online Out: YTL İLE SATIYOR MUSUNUZ? [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): evet Life in // Knight-Online Out: AGA BANA Life in // Knight-Online Out: +8 WARRİOR SHELL Life in // Knight-Online Out: +8 RAPTUR Life in // Knight-Online Out: +3 YUNİK İTEM LAZIM Life in // Knight-Online Out: KAÇA PATLAR Life in // Knight-Online Out: ? [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): shell set mi olcak? Life in // Knight-Online Out: EVET AGA Life in // Knight-Online Out: MÜMKÜNSE SET OLSUN Life in // Knight-Online Out: hesapladın mı aga? [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): dur bi 5 dk [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): 1.750ytl falan hepsi Life in // Knight-Online Out: aga 1000 ytl olmaz mı ? Life in // Knight-Online Out: he aga? [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): sheller 200ytl den [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): +8 raptor 300 ytl den Life in // Knight-Online Out: aga Life in // Knight-Online Out: peki elit charı nasıl yapıyon Life in // Knight-Online Out: nasıl oluyo elit char [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): 65 level tüm skiller acık [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): tüm 70 skilleri [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): 1500ytl en son Life in // Knight-Online Out: hmm Life in // Knight-Online Out: aga Life in // Knight-Online Out: yap bişeyler Life in // Knight-Online Out: almayı düşünürum ama çok pahalı [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): aslında 2.000 di sana 1.750 dedim [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): şimdi de 1.500 diom [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): daha nabim Life in // Knight-Online Out: ok aga Life in // Knight-Online Out: nasıl ödeme yapacam ? [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): charının oyundaki ismini söle [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): ben itemleri koyim [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): ondan sonra hesap no vercem [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): yatırırsın [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): memnun kalmadığın taktirde 7 gün içinde iyade edebilirsin Life in // Knight-Online Out: Fragless Life in // Knight-Online Out: 61 level warrior Life in // Knight-Online Out: areste aga [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): ok bi hafta içinde koyarım itemleri Life in // Knight-Online Out: ee Life in // Knight-Online Out: pek bişey anlamadım AGA Life in // Knight-Online Out: nasıl olacak [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): ben charına gircem itemleri koycam [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): ondan sonra ödeme yapcan Life in // Knight-Online Out: ok aga Life in // Knight-Online Out: id ve şifre verim mi? Life in // Knight-Online Out: biliyorundur sen zaten [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): şimdi gm e sorarım Life in // Knight-Online Out: ok aga [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): bulamassam bi çaresine bakarız Life in // Knight-Online Out: OK aga Life in // Knight-Online Out: ama çabuk olursa iyi olur Life in // Knight-Online Out: çünkü oyunda çok eziğim Life in // Knight-Online Out: piliz yaw aga [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): çok müşteri var [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): 1 hafta içinde sana sıra gelir Life in // Knight-Online Out: uff Life in // Knight-Online Out: çok uzun be aga [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): senin gibi 250 müşteri var Life in // Knight-Online Out: uff aga Life in // Knight-Online Out: maşallah [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): işler iyi bu aralar [/spo]
aramil Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 said: memnun kalmadığın taktirde 7 gün içinde iyade edebilirsin xD
256 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 [spo][email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): is ile sifreyi bi daha versene [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): id Life in // Knight-Online Out: fragless_tr 1265784532 [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): ok Life in // Knight-Online Out: saol aga[/spo] AGA
Murtaza Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Ahauhzhahmdfansmdf ahahahah MEMNUN KALMADIĞIN TAKDİRDE 7 GÜN İÇİNDE İADE EDEBİLİRSİN!!! TÜKETİCİ HAKLARINI iyi bilen bi GM le muhattap olmuşsunuz ahahahahahahahaha Örnek dialog 1: -Agacım, bu warrior shell boots +8'in bi büyük numarası yok mu? Sen char'a koymuşsun ama küçük geldi -Yok malesef, sen giy biraz. Zamanla açılır o bot. örnek dialog 2: -pardon, bu complete pads +8 biraz dar geldi bana, basenlerim biraz geniştir de. -Ha öyle mi hanımefendi, bizim anlaşmalı olduğumuz terzimiz var, bugün getirip bırakın yarına terzimiz hazırlar. Edit: Ha unutmadan şunu da soriim; "deyiştirme" ne demektir? Türk'üz Türk'üz diyosunuz, Allah aşkına azıcık Türkçe yazın o zaman. [ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 11:48 tarihinde, Murtaza tarafından güncellenmiştir ]
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 said: Ahauhzhahmdfansmdf ahahahah MEMNUN KALMADIĞIN TAKDİRDE 7 GÜN İÇİNDE İADE EDEBİLİRSİN!!! TÜKETİCİ HAKLARINI iyi bilen bi GM le muhattap olmuşsunuz ahahahahahahahaha Örnek dialog 1: -Agacım, bu warrior shell boots +8'in bi büyük numarası yok mu? Sen char'a koymuşsun ama küçük geldi -Yok malesef, sen giy biraz. Zamanla açılır o bot. örnek dialog 2: -pardon, bu complete pads +8 biraz dar geldi bana, basenlerim biraz geniştir de. -Ha öyle mi hanımefendi, bizim anlaşmalı olduğumuz terzimiz var, bugün getirip bırakın yarına terzimiz hazırlar. Edit: Ha unutmadan şunu da soriim; "deyiştirme" ne demektir? Türk'üz Türk'üz diyosunuz, Allah aşkına azıcık Türkçe yazın o zaman. Murti gene yapmışın yapcanı sdfsadjfksladjfaslk xd
AeneisF Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Bayılıyorum bu paticiğe sabah sabah .....
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 öglen oldu :D uyan uyan :)) [ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 13:18 tarihinde, MiLiTaN_44 tarafından güncellenmiştir ]
KILIC Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 ßirKere Konusmayı ßilmiyorlar.. İkincisi Eposta Adresleri Dogrulanmamiş.. Ne İş.. Alper ßizde Hackerligemi ßaslasak :) Mail Verim Sana [email protected] die :Pp
deftonez Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 BEN BU EDİT YAPANLARIN TAAA AMG...OYUNUN BOKUNNU CIKARDILAR..DAHA DA KÖTÜSÜ OYUNUN CORBASI CIKTI..MK...
Murtaza Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Kahvehane değil burası, adam gibi yaz.
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Murtaza... Örnek dialoglar serisi..... Alp yerlerde... :)
izmir Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 dumansız sıgaranın kopuksuz bıranın knightsız bu hayatın taaaa ..... :))) hesabı olmus
Öne çıkan mesajlar