CristianoKoray Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Arkadaşlar şuanda clanımdan 3 arkadaşımla cz'deyiz Ve daha yeni sağ kapıdan çıktık 2tane karus asassian IRON_BOW_TR le Darkwin diye 2 eleman.. 2 sinide ağlata ağlata kestik Hatta IroN Önümde oturup kaldıyordu artist Scream'ı yiynce 987 damage bi afalladı.. ve town oldular.. Gelelim 2.rounda Yine aynı Yerden çıktı gidiyoruz.. Bu 2 haysiyetsiz eleman Yine geldiler Nickleri söylüyorum ''Iron_Bow_TR VE Darkwin'' 2side kendi durdukları yerden kesinlikle yanımda filan değilller ben kaçıyorum bunlar napyor diye anlamak için, adamlar peşimden gelmiyor Durdukları yerden beni damage yağmuruna tuttular 2side... Resmen ŞoktayıM..ancak elleri kolları oynuyodu 2 şerefsizinde..ben kaçıyorum adam bana 932423 öteden durduğu yerden DamaGe Veriyor.. Ne diyim insan emeğiyle oynanılıyor.. içinde şerefsizlik olmasıN.. SrLanceloT LvL = 63 Clan = BloodBrothersS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 az oncekı konu neden kapatıldı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infi_p Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 ara sıra ole bı bug oluo aslında onların ekranında sen onların yanında gozukuosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 ha hazir yazmisken sizin super mouse combocusu Beterr Ks yapio su an Dts de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 darkwin i bilemem ama iron_bow_tr yi cok iyi tanırım , böyle birşey yapacak biri deildir , sövüp saymadan önce bunun bir bug olabileceğini oyunda bildiğin üzere 46545869476 tane bug oldugunu hatırlatır sakin olmanı temenni ederim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 @ lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Ne bugı yav komik olma!! infi iyi bilir iyi bilir kosp kralıdır kendisi bak nasıl da bahane yazıyo bug mug gibisinden..dostum o ikisinden ironbow_tr'yi ok yağmuruna tuttum kaçarken dmg verdi bana???herif asasin?!??ama asıl kospçu xph4 diye bir asasin,hani kaba tabirle eleman kannırttıra kannırttıra kosp kullanıyo,glitching zaten var..marlon o beterr'den iyiki kurtulmuşuz,valla orc olan humanlar ne iyi etti demek hep kscilermiş onlar çünkü spotlarımız acaip rahatladı agagil kalmadı:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 TreMorS senin nick neydi yaw ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 KORKUTHAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 KOXP idir büyük ihtamal ile cünkü attack rang. ayarlayabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 böyle bir bug wsanırsam ama bu /town çektiğimizde oluyor siz townunuza geliyorsunuz ama ilk /town çektiniz yerdesiniz 3-5 saniye sonra sanki oraya tp oluyosunuz gibi bişi oluyor ve çoktan yatmışınız... ama burda /town çekmemişsin galiba umarım böyle saşma bi hile yoktur belki sen gidiyosundur ama onlarda sen yanlarında olabilirsin bu ke herşey beklenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 marksman çok nadirde olsa town cektıgım zaman towna geri donuyorum ama 1-2 sanıye sonra town cektıgım yere geri geliyorum bu nasıl bir bug. basınıza hiç geldimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 town çekerken damage yediğin zaman oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 2 hafta önce orclar el morad2ı bastığında dodacamp'ta yürürken okçu bir orc gördüm,ölüydü,yanından geçerken eleman bana seri(4 veya 5 dmg) ok attı ve yattım o da yatıyo ben de ??bu da mı bug?!zaten şu ironbow_tr'yi ve xph4'ü yakın takibe almak gerek..koxp'yi tüm özellikleriyle kullanmıyolarsa bile %100 autoheal kullanıyolar.Allah onları keyloggerla tanıştırsın işallah:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar