Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sıcak bi Olay sadce ŞereFsizliK

CristianoKoray

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar şuanda clanımdan 3 arkadaşımla cz'deyiz
Ve daha yeni sağ kapıdan çıktık 2tane karus asassian IRON_BOW_TR le Darkwin diye 2 eleman..

2 sinide ağlata ağlata kestik Hatta IroN Önümde oturup kaldıyordu artist Scream'ı yiynce 987 damage bi afalladı..
ve town oldular..

Gelelim 2.rounda Yine aynı Yerden çıktı gidiyoruz..
Bu 2 haysiyetsiz eleman Yine geldiler
Nickleri söylüyorum ''Iron_Bow_TR VE Darkwin''
2side kendi durdukları yerden kesinlikle yanımda filan değilller ben kaçıyorum bunlar napyor diye anlamak için, adamlar peşimden gelmiyor Durdukları yerden beni damage yağmuruna tuttular 2side...
Resmen ŞoktayıM..ancak elleri kolları oynuyodu 2 şerefsizinde..ben kaçıyorum adam bana 932423 öteden durduğu yerden DamaGe Veriyor..
Ne diyim insan emeğiyle oynanılıyor..
içinde şerefsizlik olmasıN..

SrLanceloT LvL = 63 Clan = BloodBrothersS
Sosyal ağlarda paylaş

Ne bugı yav komik olma!!
infi iyi bilir iyi bilir kosp kralıdır kendisi bak nasıl da bahane yazıyo bug mug gibisinden..dostum o ikisinden ironbow_tr'yi ok yağmuruna tuttum kaçarken dmg verdi bana???herif asasin?!??ama asıl kospçu xph4 diye bir asasin,hani kaba tabirle eleman kannırttıra kannırttıra kosp kullanıyo,glitching zaten var..marlon o beterr'den iyiki kurtulmuşuz,valla orc olan humanlar ne iyi etti demek hep kscilermiş onlar çünkü spotlarımız acaip rahatladı agagil kalmadı:))
Sosyal ağlarda paylaş

böyle bir bug wsanırsam ama bu
/town çektiğimizde oluyor
siz townunuza geliyorsunuz ama
ilk /town çektiniz yerdesiniz 3-5 saniye sonra
sanki oraya tp oluyosunuz gibi bişi oluyor
ve çoktan yatmışınız...
ama burda /town çekmemişsin galiba
umarım böyle saşma bi hile yoktur
belki sen gidiyosundur ama onlarda sen yanlarında olabilirsin bu ke herşey beklenir
Sosyal ağlarda paylaş

2 hafta önce orclar el morad2ı bastığında dodacamp'ta yürürken okçu bir orc gördüm,ölüydü,yanından geçerken eleman bana seri(4 veya 5 dmg) ok attı ve yattım o da yatıyo ben de ??bu da mı bug?!zaten şu ironbow_tr'yi ve xph4'ü yakın takibe almak gerek..koxp'yi tüm özellikleriyle kullanmıyolarsa bile %100 autoheal kullanıyolar.Allah onları keyloggerla tanıştırsın işallah:))
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...