khala Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Bu gece oynanacak Portland maçında Amare Stoudemire büyük ihtimalle oynayacak. kaynak yahoo Phoenix, Amare'siz bu sene iyi maçlar çıkardı bakalım Amareli PHX neler yapıcak. [ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 20:30 tarihinde, khala tarafından güncellenmiştir ]
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 başlarda uyum sorunu yaşayabilir ve Phoenix'i zora sokabilir ama sanmıyorum öyle olsun.
khala Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 19 dk'da 20 sayı 9 rib aldı Amare Stoudemire ilk maçında.
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 üst mesajımdaki yorumumu geri alıyorum :)
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Phoenix'de dün gece 7 oyuncu çift haneli skor üretti ve kadrodaki tüm oyucular. süre aldı...Takım diye buna denir...Marion,Nash ve Amare gibi yıldızların yanında K.Thomas gibi kalbur üstü bir uzun,R.Bell ve Barbosa gibi maç başı en az 15 atan skor opsiyonları,E.House gibi iyi bir yedek guard ve bu senenin bana göre en "kendini geliştiren" oyuncusu her yerin adamı Boris Diaw...Biraz daha savunmayla NBA'in en büyük hücum gücü Phoenix geçen senenin aksine bu sefer play-off'lara 2. girecek ama batının şampiyonu olacak eminim...
Liebe Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 giydim amare formamı izledim bugunkü macı cok sevindim beeeeeeeeeee koçum geri döndü.kimse tutamaz artık bizi eheheh
Pessimist Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 bende üstteki msjımı geri alıyorum :D
Sawer Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 playofflarda ii giderler ama batının liderli olması imkansız playofflardada asla finale kalamazlar.takımın atack mutıs ama defense resmen 0 bıde set hucumu yapan ii bır takımı yenemezler.bknz:SAS
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 San Antonio belalısı Denver'a denk gelirse yarı finalde falan,göremez final yüzü...Dallas-Phoenix finali güzel olur...
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Bu sene batıda Dallas çok iyi muhtemelen final oynayamazlar ama her takımın Dallas dan çekindiğinden eminim.Pho e gelince vallahi sürprizlerle dolu takım ne yapacağı belli olmaz.
elm Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 San antonio nun belalası denver mı ? Yoksa yanlış mı okudum .Geçen sene ki seride nash'in phoenixe kattığıyla , parkerın spurse kattığı konusunda bi fark yoktu.Nash savunma olarak bu kadar kıt olursa spurs karşısında hiç bişi yapamazlar.
Demise Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Phonix bence savunmasını oturttugu anda şampiyon biLe oLabiLir.Cünkü sırf hücum oynuoLar savunmaya önem vermeLiLer.. Dediğm gibi taf bi müdafa oturdugu azman Phonix siLer süpürür..
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 amare sezonu kapattı gecen sene amereyle bırlıkte SaS ı yenememıstı phnx bu sene cok zor
Finrod Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 sımdı gırdım nba.com a amare sezonun kapattı denıyor.Lakers lı olarak sevındım buyuk ıhtımalle phoenix le eslesecegız bakalım amare olmadığına gore pota altında avantaj saglayamayacaklar ve ilk turun bana gore en cekısmelı ve heyecanlı serısı olacak :)
tellos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 abi o lamar odom icerde olduktan sonra 5 numarada nash bile oynasa lakersin şansı yok:=)
Finrod Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 normalde 3 numara oynuyo da mihm olmadığı için mecbur içerde oynuyo.Mihm bi iyileşse plaoff lardan öncede odom da esas yerıne donse....mihm falan,koca lakers kımlere kalmış gelde eskı gunelrı ozleme :(
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 lakers bence her takımın korkması gereken bır takım cunku kobe ye odom katıldımı bıraz da takım iş yaptımı harbı yenılmez oluolar.gercı kobe ligde en sevmedıım oyunculardan bırıdır ama neyse.....
Uthmatar Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 benimde en sevmedigim oyunculardan biri kobe ama adam oynadigi zaman odom modom gerekmiyor tek basina maci aliyor
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 biraz dinleniyolar herhalde takımda uzun yok çünkü zaten yerleride garanti olması lazım.kasmalarına gerek yok...
_Mikael_ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Ama Kurt Thomas da Amare de sezonu kapattı playoff ta uzunsuz işleri çok zor.
Öne çıkan mesajlar