Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 nychris ile 1v1 yaparken dedimki neden adam kendi pc sinden çekmemiş sonra videoyu tekrar izlemeye başladım ve ne gördüm 8. dakka 8. saniye bi bakın minor basarken HP pot içiyor :S ben minor comboyu bilmiyorum hatta şimdi girip harpy kescem paso elim alışsınm die minor comboyla ama minor combo yaparken 1v1 de arada o HP potu nasıl içti :S bilen varsa bi cvp pls agalarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ne war ki onu yapmaya :D ben yapıom hem minora basıom hemde pot içiom hiç bi prgramda yok bildiğimiz yollarla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 abi tamamda minor bi süre kesilir o zaman :S hp pot içip hemen arkasına mana içemezsinki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Ben yaptığım olayi sana anlatayim. Tabi doğru anladiysam: Ben Manam Fullken Ctrl ye basili olaraka sağtuş minor kullaniyorum. Manam bitince de 1 hp potla hp ful oluyo. Sonra LF & mana içiyorum kendimi toparladıktan sonra gene daliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fyasa2002 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Böyle bir şeyi sen de yapabilirsin gayet kolay! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ya ben anlatamadım yada siz videoyu izlemediniz videoyu izleyen bi büyükden yorum bekliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 adam nychris le 1v1 yapyıor ve minor combo yapıyor yani heal pot içmiyor paso minor basıyor ve HP pot içer gibi mana pot içiyor. buraya kadar herşey iyi ama arada HP pot da içiyo bunu anlamadım ya you know what i mean murtaza pico bişe yazın :D beatit sen yaz bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 tekrar tekrar izliyorum abi burda program var Allah çarpsın var bak videoyu indirin 08.08 den sonrasını iyice izleyin HP pot içiyo hemen arkasına mana pot içiyo hp potu içtikden sonra hemen mana içemez en az 1-2 sn lazım video hızlandırılmışda değil Allah için bi izleyin şunu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Elimden geldiği kadar anlatıyım. zero zeronun manası 3691 (videodan kontrol edebilirsin) Bu tam tamına 36 minoe eder. Minor combo demek combonu tek elle yaparken bi elinle mana pot ve minor heal spamlaman demektir ki büyük bi koordinasyon gerektiren bir olaydır. Ordaki hp potu ilk izleyişimde fark ettim. Orda yaptığı şey manayı fulliyecek kadar soul pot spamladıktan sonra araya bir hp pot katmıştır. o 2 soul pot arasındaki hp potu basmak demek minoru kesmek demektir birçok sin için. ama zero için diil. Çünkü 3600 mana bu iş için yeterlidir. İstersen matematik hesap kısmınıda anlatabilirim ama eminim sıkıcı olucaktır o yüzden hazır hesaplanmışını veriyorum. O soulpot - hp - 2.soulpot arasında yaklaşık 28-30 minor spamlanır ki bu 2800-3000 mana harcar. sonda attığı soul pot ise mana bitmeden tekrar minor spamlıyacak kadar manaya sahip olmasını sağlar. Anlamıdığın bi yer varsa sorabilirsin... edit: orda hppotun animasyonuyla gözüken sarı ışıltı hppotdan önceki bastığı soul pot. Bi sonrakini basana kadar o ışıltı sönüyor fark edebilirsin. Acaip bi durum yok emin ol [ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 20:48 tarihinde, _catastrope_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 saçma belkide ama priestin biri heal bastı belki xD:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 abi peki HP yi içtikden hemen sonra nasıl geri mana pot basıyo? light feet basıyo deme bana mana içiyo işte:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ğriestın 960 heal animasyonu sadece kendisine abstığında 720 pot olarak diğerlerinde daha büüyk halkalarla gözükür :) öyle bi heal çeşidi yok yane :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 dikatli bakmadım ki zaaten...:D sadece bi fikirdi:D ama bana o adamın prog. kullanmasından daha mantıklı geldi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 videonun orasını montajlayıp video üstünde anlatacam en kısa zamanda gerçekden anlamadım :D bak 08:07 de ekran soldan silinip yeni ekrana geçiyo oranın başında bi mana içiyo sonra o ışıltı söner sönmez HP pot ve HP pot daha belinde dönerken bi mana daha yani normal mana içmesi gereken yerin arasına HP pot sıkıştırıyo yada 2. ışıltı light feet = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Stuner bak şimdi videonun tam 8.08. snsinde içilen bi soul pot var. Oyunda belki çoktan darketmişsindir ama hatırlatıyım. Soulpotdan sonra heal pot attığında heal pot soulpotun ışıldaması bitmeden kullanılır ve san daha ışıldırken mavi mavi üstünde döner (anlatışa bak :P) bi sonrakide aynı şey heal potdan sonrada basarsan o heal potun animasyonu tam olarak tamamlanmadan soulpot kullanırsın buda bi dhaa ışıldamaya sebep olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 abi şimdi oyuna giriyorum yapacağım ilk iş ne biliyormusun soul iç hp iç soul iç sende bi dene o videodaki gibimi olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m05qu1t0 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 video yu nerden indiricem yoqsa yazdınız ben mi goremiyom (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 burdaki başka bi topikte war:D ehehehe bi kaç sf civara bakın bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m05qu1t0 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ya bulamadım biri yonlerdisin plzzz!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Ok bi bak bakalım aynı olmazsa bende incelerim bi daha. Ama şimdi sana bomba bişey sölicem şaşıcaksın. Eğer normalden hızlıysa o hile diil kekdir :) animasyonu hp potla aynı olur ve manayla beraber basabilirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Programla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Chris vurdugu zaman ilk hp pot iciyor , arkasindan minor comboya basliyor. Bence burda anormal bir durum yok. Ama benimde dikkatimi ceken 2 sey var. Neden dm ve chrisi keserken kendisi frapslememis görüntüyü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 kekle soul aynı anda içilmez catcim ama çok az bi süre sonra kullanabilirsin ikisine aynı anda basarsan sadece biri çalışır biliorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Ny ile kapışması ve tank olarak dm kesmesi çok önemli oldugu için başkasına çektirmiştir çünkü ben kendi açımdan söylüyorum ben fraps i açınca fps aşırı derecede düşüyo zero nun pc si ne kadar iyi bilemiyorum ama dm ye tank olarak girerken fraps ı açarsa fps yüzünden yatabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 @Picallo Ranking forumlarına bi göz atarsan videonun topiğinde bu konular tartışıldı. Gamecam olmadan 40-60 olan fps gamecamle beraber 20 ye düşüyor. Bu nedenle minor combo yaparken frame başı minor sayısı düşüyor yani toplamda aynı sürede daha az minor basıyor. Eğer kendi bilgisayarında denemek istersen çok kolay bi yöntemi var. Fraps yada gamecam açık deilken tek elinle minora aban ve zmn tut kaç saniyede manan bitiyor. Bide aynı işi fraps açıkken yap farkı görüceksin. Daha ayrıntılı anlatım için ranking forumlarına bakabilirsin. @wastyrx Saol janem hatamı düzelttiğin için. Evet aynı anda diil biraz sonra basabiliyorsun. Demek istediğim zaten cooldownun dolmadan basılmasıydı. Ayrıca videoyu tekrar izledim ve oyunda test ettim. Emin olun bi sorun yok ilk postumda anlattığım parıldamalar sadece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar