Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Neyse daha fazla uzatmaya gerek yok.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Sayfanızda başarılar umarım amacını sapıttırmazlar.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Rad haklı yada haksız önemli bir ayrıntıyı kaçırıyorsunuz. Oradaki yumruk birçok komünist örgüt tarafından kullanılmakta. Orak çekiçi rahat kullanamadıkları için yumruk kullanıyorlar. Onu biraz daha esnek bir hale getirseniz yanlış anlamalar düzelecektir. Her yumruğu görene uzun uzadıya "biz onu bunun için değil şunun için koyduk" şeklinde açıklama yapamazsınız. Ben sayfaya ilk girdiğimde ilk gözüme çarpan şey o yumruk oldu ve çok rahatsız oldum. Kuru komünizm propagandası yapan birçok örgütte Atatürkçülük, Kemalizm, Vatan Sevgisi fikirlerini itanayla sömürmekteler zaten. Yazılarınızın içeriğini bunun dışında tuttuğunuz taktirde site tasarımı açık birşekilde benzerlik gösteriyor. Bunu bir aşağılama yada horgörme olarak değil bir eleştiri olarak algılarsanız sevinirim.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Apprentice Sharpshooter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
captain Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Saldırı filan yok sadece ufak çaplı bir yalnış anlaşılma oldu okadar :)[hline]Tiara Satiris. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Aslında yumruk hakkında haklı olabilirsinizde... O yumruk red faction adlı oyunun yumruğunun değiştirilmiş hali biraz =)...[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 bencede seçim döneminde az mı tartışma çıktı. Ben yine aynı tartışmaların çıkmasını istemem şahsen. Bu forumda hepimizin bildiği gibi siyaset yasak![hline] ---turSHU--- Çok Yakında İnternet Aleminde.... Ne olacağı belli olan proje Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
captain Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 said: Alexi_Septimus, 11 September 2003 06:35 tarihinde demiş ki: Aslında yumruk hakkında haklı olabilirsinizde... O yumruk red faction adlı oyunun yumruğunun değiştirilmiş hali biraz =)...[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Bir oyundan logo alacak halim yok. O yumruk hiç bişeyin değiştirilmiş hali degil. Red Faction daki yumruk budur.[hline]Tiara Satiris. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 çok farklıymış be wow :P yani verdiin red faction logosundaki yumruğu kesip, ters çevirince sizdekinin aynısı falan oluyo ama heralde size de onu başka bi yerden yumruk olarak almışınızdır[hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 fiz'in dediklerini açıklamaya çalışıncaya kadar beni komunist karşıtı ilan ettiler. üstelik her post'umda "sizin düşüncenizin doğruluğunu yanlışlığını tartışmıyorum" dememe rağmen. biraz empati lütfen.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 biraz sessizlik lütfen NO SİYASET! ehe ne alaka diceniz ama olsun![hline] ---turSHU--- Çok Yakında İnternet Aleminde.... Ne olacağı belli olan proje Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Grafiklerin hepsini tia yaptı valla.Alıntı çalıntı birşey yok.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 abi sen red fraction'daki yumruğun biraz değişiği demedinmi?[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
captain Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ya o yalnış anlamış bana Red factiondaki yumruga benziyor dedi. Bende aksi bişi söylemedim oyunu görmedigim için. Sonrada buraya bu şekilde yazmış. Tasarımı yapan benim.[hline]Tiara Satiris. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
captain Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Artık şu yumruk muhabbeti bitse, Filmi izlediniz mi ? http://www.isyan.org/flash/orman.html Wallpaper a baktınız mı ? bunlar hakkında konusalım icerigi incelemeyenler.[hline]Tiara Satiris. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 siteyi hazırlayan arkadaşlarım bence çok iyi bir iş çıkarmışlar. herkesin duyarlı olması gereken, siyaset dışı konulara dikkat çemkeye çalışıyorlar. site içeriğini inceleyen, ve okuma sabrını gösterenlerin de görebileceği gibi, komünizm gibi siyasi ideolojilerin propagandasının yapılmadığı bir eleştiri ortamı yaratılmaya çalışılmış. şimdi, siyasi tartışmaların burada yapılamayacağı konusuna gelince, buna katılıyorum ama, zaten siteyi hazırlayan arkadaşlar burada url'sini verip tanıtmaya çalışmışlar, ki bunda siyasi bir yan göremiyorum. siyasi tartışmayı başlatanlar da, çok ironiktir ki, yine burasının siyasi tartışma ortamı olmadığını söyleyenler... topic'i bir daha baştan sona okumanızı tavsiye ediyorum. siteyi hazırlayanları tebrik ediyorum. p.s. tiara satiris, çok iyi bir grafik tasarımcı. yumruğun başka bir yerden çalıntı olduğunu hiç sanmıyorum.[hline]Ivy --> BS/Atlantic Dharma --> Tamer-Mage/Atlantic Ethna --> Paladin [Bu mesaj Dharma tarafından 11 September 2003 14:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Tiara iyi bir grafik tasarımcısı olabilir ama, photoshop'da bir grafik yaratmakla bir web sayfasında onları uygun şekilde kullanabilmek farklı şeyler.[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 abi adamlar daha fazla zaman ayıramadık diolar, siz hala designdan falan anlamıyorsunuz diosunuz. zamanla hepsi düzelir harelde, uotr nin ilk hali de paticige pek benzemiyordu sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
captain Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 said: Oky, 11 September 2003 16:09 tarihinde demiş ki: Tiara iyi bir grafik tasarımcısı olabilir ama, photoshop'da bir grafik yaratmakla bir web sayfasında onları uygun şekilde kullanabilmek farklı şeyler.[hline]5 Gayet uygun şekilde kullanılmıştır. Tabi sen hangi pencereden baktıgına bağlı bu. Yumruk direniş ve isyanın simgesi olarak kullanılmış, Altında Yumrukların buluşma noktası denmiş, Üstte Sitenin ismi bulunuyor ve yan taraftaki Türk bayragına dikkat li şekilde bakarsan o bir göz bebeğinin üstünde duruyor.[hline]Tiara Satiris. edit: dikkat yerine tikkat yazılmış. [Bu mesaj captain tarafından 11 September 2003 16:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
captain Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Birde ekleyim Yumrugu Freehand'de çizdim.[hline]Tiara Satiris. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 şimdi cedaya +1 diorum. ve, tiara o siteyi yaparken nerdeyse reel time takip ettim en fazla 3-4 gün uğraştı bu hale gelmesi için. bu arada sitenin kominizmle ilgisi yoktur.[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
captain Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 sitenin kominizmle alakası olsa türk bayrakları ile döşicegime orak cekic koyardım dolu, ayrıca kominizmle bile alakası olsa sitenin bunun tartışılma yeri burası degildir. Burası özgür bir ülke ve seçimlere bile tüzükerinde kominist içerikleri olan partiler bile katılabiliyorlar. Alexi url vermiş ama bir iki kişi olayın boyutunu kominizm e saptırdı. Olayı başlatanlardan hangisi orman kampanyası hakkında bişi dedi ? Yumruk = Kominizm diyenler yarın Dövüş sporlarının logolarınada kominist işi diye karşı cıkarlar. Dünyayı At gözlügü ile izlemeyin.[hline]Tiara Satiris. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
captain Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ilk logo Orman logosundaki sol üstten sağ alta 45 derecelik acıyla inen cizgili yuvarlaktı. Siteyide Sadece Orman Projesi için yapıyordum. Daha sonra fikir değiştirdim sadece ormanı kapsamasın bu proje toplumsal olayları inceleyelim yazalım konuşalım tartışalım diyerek bir portal haline getirdim. Daha sonrada Buna ait bir logo calısmasına girdim ve bir kaç kişiyle konustum bunlar arasında en güzeli Valandilin fikriydi. Bende Valandilin fikrini projeye kattım. Logonun kendisine Ne Türk Bayrağı koyabilirim Ne Atatürk portresi. Onları kendime logo yapamam ben yaratmadıgım için, ancak savunucusu ve izinde olabiliceğim değerler ve bunları sitede kullanabilirim sadece o yüzden.[hline]Tiara Satiris. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
captain Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Yumruk Kominizmi simgelemez, Ancak kendine yumrugu yapan kominist gruplar veya topluluklar örgütler olabilir. Yumruk, kominizmi çağrıştırıyor diyenlerin beynine böyle işlenmiş.[hline]Tiara Satiris. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 konu gittikce sapmaya başlamış, ben ilgili konu başlıgını kitliyivereyim :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
captain Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Kitlemezsen rüşvet olarak 100 midye alabilirsin :p[hline]Tiara Satiris. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar