malik Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ikinci senem antepte hatun die bi olaya girişmedim ne zmanım var ne de istiorum.ama tarih dersindeydik anfideydik.arkada otururkn kıza bi kağıt yazdım işte senden bayadır hoşlanıodum,söyleyemiodum vaktin varsa dersten sonra brs konuşabileme imkanımız var mı die. kız deli çıktı,işte ne biçim bu snıf falan demeye başladı.bu arada kız 1.sınıf ben 2 ve kız üstten ders alıo. neyse ders sonunda kim bu dedi,arkalara baktı falan. ben el salladım işte:)sonra kız sinirli sen misin dedi? güldüm. sen benle dalga mı geçiosun dedi.yoo gayet ciddiyim dedim ama zor tuttum kendimii gülmemek için. neyse devam ettim ben,dersten sonra konuştuk biraz yumuşattım kızı. 1 hafta görmedim daha bugün 2 saat önce gördüm kızı işte? yanın boş mu dedim yanına oturdum.işte biraz muhabbet oldu,telini aldım. ama sorun şu ki kız tikycan çıktı,bende ona göre konuştum tabi konuşmamda. bi de ben çok sorumsuz ve rahat biri olduğumdan beni derleyip toplayacak bi kız isterdim,bu kız bendende sorumsuz çıktı.hiç bi şeyi sallamayucaksın dio ama tam malak.benden daha sorumsuz biri bu ünide beklemezdim,neyse.. sorun şu ki dostlar,bu kızla vakit geçireyim mi.canım sıkıldığı için kendim pek tabi eet diorum ama salak ça bi ilşki ıolacak. para yenmesine bile acıyorum şahsen kendi adıma,ama ilerde iş güzel boyutlara varabilir eheuheuhe:) sizin tutumunuz nasıl olur ve oluo,özellikle ünili arkadaşlara soruorum bunu,karakter olarakda çok .iç bi adam biri değilim şunla çıkim bunla çıkım diyen de canım sıkılıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 basla basla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 başlık ilginç olmuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ehue valla sıkıntıdan birileriyle çıkmanın daha çok canını sıktığını biliyorum..yani bi başlıosun oyalanırım diye çıkmaya sora arkadası kesilmio sora ciddi hissettiinde de haliyle seni ciddiye almıolar :D baştan strateji yapcan yani unide :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ya cool takılıosun 4.sınıfta milleti iice tanıosun bi de güzel ve kafa bi şeler varsa turnayı gözünden vuruosun stratejide. kariyer de bi nebze önemli be:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 güzel konu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ehue öle tabi kariyere bakmaya başlıolar 4e yaklaştıkça :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 bence insan ol önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Olaya bu kadar falsolu girip de kızı bu kadar kolay kapabilmen mümin bir müslüman evladı olduğunun göstergesidir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 bes vakıd namaza durur malık dalganı baska topraklarda gec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 tikky kız üstten ders alamaz keklemiş seni kızda çok ders çalışmaya bağlı çömezlikten oluşmalı kasınıtılı ruh halini dışa yansıtmalı yanıltıcı bir hissiyat içinde olma durumuna eğilim başlangıcına sebep olan septik bulgular var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 tikkyse bırak yaa. salla hatta hatun felan nabacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 forgiver olay bundan ibaret aslında. ama garip bi tikycan şahsiyetleri sallamıo hiç bi şeyi de bizim ünide öle üstten müstten yürek ister. du bakalım takılıcaz olmadı.. @apache:banlanmaya değmezsin.ha keza ksenin mi atommu pluton mu neysen sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 said: @apache:banlanmaya değmezsin.ha keza ksenin mi atommu pluton mu neysen sende., ben bu cumleden hiç bişey anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 önemsiz bi şey gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 tamam ben de oyle düşündüm zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 malik, fazla mallık yapma canım. hadi öptüm by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Baştan asabiyet yapmış tiki değil de gizli inek olmasın bu kız.Nasıl hem üstten ders alıyor hem de hiç bişeyi sallamıyo.Sallamadığın dersten kalırsın kalmak için üstten ders mi alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 bi dersten kaldı ve ders bulamadıuğı için üst dönem bi dersi verdiler zannnettim. nie alısoun bunu die de sordum,verdiler dedi:)bariz iteledi.ha tabi dedim bende gülerek de bariz salladı nedense bende üstelemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 yahu icine ne bakiyosun, sanki evlenicen. ic hatlara farkli acilardan ulasmaya calis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Tikkyler kadar kafanıza taş düşsün emi:))). Antep'te kız bulupta kıllısını istiyorsun yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 :)yorumlar efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 yardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 malık banla benı pls plutoncocugum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar