Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ünideki ilk hatun olayım

malik

Öne çıkan mesajlar

ikinci senem antepte hatun die bi olaya girişmedim ne zmanım var ne de istiorum.ama tarih dersindeydik anfideydik.arkada otururkn kıza bi kağıt yazdım işte senden bayadır hoşlanıodum,söyleyemiodum vaktin varsa dersten sonra brs konuşabileme imkanımız var mı die.
kız deli çıktı,işte ne biçim bu snıf falan demeye başladı.bu arada kız 1.sınıf ben 2 ve kız üstten ders alıo.
neyse ders sonunda kim bu dedi,arkalara baktı falan.
ben el salladım işte:)sonra kız sinirli sen misin dedi?
güldüm.
sen benle dalga mı geçiosun dedi.yoo gayet ciddiyim dedim ama zor tuttum kendimii gülmemek için.
neyse devam ettim ben,dersten sonra konuştuk biraz yumuşattım kızı.
1 hafta görmedim daha bugün 2 saat önce gördüm kızı işte?
yanın boş mu dedim yanına oturdum.işte biraz muhabbet oldu,telini aldım.
ama sorun şu ki kız tikycan çıktı,bende ona göre konuştum tabi konuşmamda.
bi de ben çok sorumsuz ve rahat biri olduğumdan beni derleyip toplayacak bi kız isterdim,bu kız bendende sorumsuz çıktı.hiç bi şeyi sallamayucaksın dio ama tam malak.benden daha sorumsuz biri bu ünide beklemezdim,neyse..
sorun şu ki dostlar,bu kızla vakit geçireyim mi.canım sıkıldığı için kendim pek tabi eet diorum ama salak ça bi ilşki ıolacak.
para yenmesine bile acıyorum şahsen kendi adıma,ama ilerde iş güzel boyutlara varabilir eheuheuhe:)
sizin tutumunuz nasıl olur ve oluo,özellikle ünili arkadaşlara soruorum bunu,karakter olarakda çok .iç bi adam biri değilim şunla çıkim bunla çıkım diyen de canım sıkılıo.
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver olay bundan ibaret aslında.
ama garip bi tikycan şahsiyetleri sallamıo hiç bi şeyi de bizim ünide öle üstten müstten yürek ister.
du bakalım takılıcaz olmadı..

@apache:banlanmaya değmezsin.ha keza ksenin mi atommu pluton mu neysen sende.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...