Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray - Fenerbahçe [Fortis Türkiye Kupası]

Smoke

Öne çıkan mesajlar

o pet şişeler fenerli futbolcuların götüne fitil fitil girsin
amına koduklarımın artızleri
şerefsiz tuncay
tüm fenerlilerin mk
boyle ballı takım olmaz hakem haybieden foul verio gol oluo
sonra iyi oynadınız yarramıiyi oldunuz
BANLAYIN LAN BENİ

***ŞAMPİYON CİMBOM***
Sosyal ağlarda paylaş

@hellspe: Yavaş. Burada kimse senin hakaretlerini küfürlerini okumak veya saçtığın tükürüklerden kaçmak zorunda değil.

* * *

Bu arada demin arkadaş aradı fb'li dalga geçmek için. Gerçi "olsun biz yendik ligde görüşelim" falan diye biraz savuşturdum falan klasik geyikler döndü neyse de bi laf etti "Sizdeki uğur da harbi genç yetenekmiş ha" diye, maçı izlemedim bilmiyorum da dalga mı geçti hakkaten iyi mi oynadı adam anlamadım, merak ettim var mı maçı izleyen bu konuda bir şey diyebilecek olan?
Sosyal ağlarda paylaş

@Zegna..

Moderasyonun açıklığı fln mewzusunu hiç bi zaman kullanmadım kullanmam ..

Olsun olmasın tavrım hep aynı olacaktır burda o bi arkadaş benim kişiliğime laf uzatana kadar tek bir hakaretim tahrikim bulunmamıştır..

Benim şahsıma tahrikler geldi ki doğal olarak bunlara karşılık vermek en doğal hakkımdır..

Benim ailemi araştır demicem bizzat akrabam oluosun Soyadımızda aynı.. o yuzden sana karşı bu şekilde yaklaşmicam fakat arakdaşlara ailemi tanıtmaya çalıştım beni kimse ezemez .. Ezdirmem ezmeye çalışanıda ben ezerim.. kusura bakma Benim babamda Dedemde bana boyle öğretti..

Ben hiç bi zamanda delikanlılık etmedim ulan buranın moderatoru akrabam benim bişey olmaz die ben ne ceza alıcak olursa oliyim

Moderasyon açığı olsun olmasın burda bana karşı şahsıma girişimde bulunana yanıt vririm vericemde buda burdan bilinsin..

Isteyene Istediği kadar sevgi, Istemeyene istemediği kadar mermi..

Eywallah
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide
pati § 22 Mart 2006, Çarşamba - 22:54 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

Yendik yalan mı?
Bu bir avutma değil ki,üzgünüm elendiğimiz için avuntum bu değil..Ama yendik

Kusura bakmada yenme olarak nitelendiremessin fenerbahçe istediği skoru elde etti..

Fenerbahçe maçın 1. dakikasından son dk sına kadar Turu geçen konumundaydı..

3-2 olan skor'dan sonra mantık olarak GS atak yapmazdı lig maçı olsa
Sosyal ağlarda paylaş

Bazı arkadaşların gözden kaçırdığı nokta bunun bir kupa maçı olduğu.
Turu geçmek yeterli kazanmak şart değil. FB 3-2 olan skoru değiştirmek için lig maçında olacağı gibi risk almaz, açık oynamaz. Galibiyetle övünmek komik oluyor, lig maçı olsaydı tabiki sevinin...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya mantıklı konuşun delirtmeyin adamı elendiniz die hala vızıldıosunuz..

Ben Maçın 70. Dk sında bana Antuyu senmi kurdun lan die bi tahrik unsuruna kadar gerektiği kadar saygılı ve esviyeli davrandım..

Maçı kazanma kaybetme durumuna gelelim..

Geretz'in açıklamasıdır : Maçın ilk yarısını 2-1 Yenik kapattık demiştir.. Fortis Türkiye kupası maçları 90 değil 180 dakikadır...

Fenerbahçenin bu son 90 dk lık kısmını kazanma gibi bi mecburiyeti yoktu Fenerbahçe 90 dk boyunca futbol olarak üstünlüğünü kontrolunu ve tur avantajını elinde bulundurmuştur Gol atması gerektiğinde atmıştır..

Bu tartışmayı uzatmana gerek bile yok
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada ben mi yanlış gördüm yoksa standart olay diye herkes mi unuttu bilmiyorum ama 93. dakikada necati kafayı vurdu top servetin açık olan koluna çarptı ve uzaklaştırdı sonra.Hiç kimse bahsetmemiş. Eğer cidden eliyle kestiyse (ben bi kez tekrarda gördüm değmediyse özür dilerim) hakemde görseydi milan maçındaki gibi tek başına 4 golün hepsine sebep olmuş olacaktı.
Yürü be servet.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...