Redogski Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 abi çok üzüldüm bende şimdi yaa:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 toplu chate alalım kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 yaptıgına pişman ederiz xaebap, o kadar ortamcısın ki inboxın dolmus mesaj atamıyorum [ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 23:05 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 bence burda asıl sorun kız da değil akadaşında adamın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 onu da alalım aramıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 aldık diyelim sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 boşveer naapsam bazen çok düşündüm ikisinide vurmayı ama hala gözümün önünde beni ne kadar çok sevdiği bensiz olamadığı benim için herşeyini canını bile feda edebileceği hatta va hatta dudağımda dudağının izi herşey herşey dün gibi aklımda ama malesef yalanmış herşey basit kocaman bi yalan aldanmışım keşke bu kadar sevmeseydim ama nafile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Holyone Küfür Sayıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 eee küfür ettin sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 ya sen de yiyon yiyon sonra? cıkıyor dışarı hepsi ee? ne anladın? ee? hayatta bu kadar anlam arama delirtmeyin adamı iki dakkada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Bu kadar üzüldüğüne değmez bence pek kesinlikle galiba olmaması gerekmeyen durum olduğu şart belki de . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 sonunda bişey olcakmı küfür edince? hayır. kısaca allahından bulsun diyelim biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 söylemesi ne kadar kolay dimi yaşamadan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Nasil böylesine rahatsın ki, sanki hicbirsey olmamis gibi. Yillar boyu ümitsizce, seni bekledim, geldinmi ki? Bir gün olsun kapimi calip, halim nedir,sordunmu ki? Cek ellerini ellerimden! Cek gözlerini gözlerimden! Bunca yildir yoklulugundan, alistim ben yalnizliga. Icimde bir cok sey kirildi. Cok gec artik, dönme bana! Hayir, hayir, bosuna yalvarma, inanmiyorum sana! Hayir, hayir, göz yasinada hayir, inanmiyorum sana! Hayir, hayir, yüzbin kere hayir, aci cektirme bana! Hayir, hayir, yüzbin kere hayir, inanmiyorum sana! Sen hicbir zaman dost olmadin. Hic, hicbir zaman destek olmadin. Yillarca hep sustum ama, bir tek sey istiyorum senden: Onurlu bir yabanci gibi, lütfen artik, cik git bu evden! bi insanevladının derdini bu kadar güsel anlatan başka bi şarkı varmıdır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 pfff :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar