heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 tohumunda ayrılık varsa aşkın mahsulun gözyaşıdır benim gibi ağır ağır öder yürek cezasını susar yalan tohumunda ayrılık varsa aşkın mahsulun gözyaşıdır benim gibi ağır ağır ödersin zamanla geçer yaran yalan yalan yalan değil benim sevdam seni sonsuza kadar seveceğim yalan yalan yalan yalandı her şeyin seni sonsuza kadar affetmeyeceğim mevsimlerden sonbahardayım artık çok geç yağmurlardayım ben vazgeçtim yalnızlardayım seni affedemem mevsimlerden sonbahardayım senin yüzünden dünyadaki herkes için herhangi birisin ama herhangi biri için dünyalara değersin ne yazık ki yüreğimde mahkumsun cezan ömür boyu sevilmek hem de sevildiğini hiçbir zaman bilmeden ya ben niye ağlıyorum yoksa gözyaşlarım benimle dalgamı geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 dalga geçiyo senle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 vay be ne zor şey aldatılmak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Bu garbage değil , karalama defteri . Çiz-yaz-kırp-maket yap yapıştır oynat takıştır konuları oraya hep . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 kimin umurunda ===????benim durumumda olsan emin ol sende aynı olurdun salla gitsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 ozaman geçmiş olsun inş çabuk geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 aşk, muzik garbıç değildir, olmayacaktir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Tet ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 biraz zor çıktığın kızın seni 8 yıllık arkınla aldatması zor geliyo bana sindiremiyorum içime üstelik bu kızı arkımla ben tanıştırdım hemde zorla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 OHA ENTRİKA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 şimdi eminim biraz anlamışsınızdır beni üstelik şu anda onlar çıkıyo ve bben bunu bile bile haala o kızı çok seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 ben öyle arkadaşın ..................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Entrikayı geçeceksin . Öyle arkadaş olmaz Öyle arkadaş arkadaş değildir Öyle arkadaş endonezyalı casustur Öyle arkadaşın allah cezasına çarpsın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 işe yaramıyo ben çok denedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 anemi - ta ak öneriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 İnsanlar böyle arkadaşlar yüzünden arkadaşlarından soğuyup arkadaş edinemeyerek arkadaşsız kalıyorlar . Bu arkadaşlar arkadaşlarını hiç düşünmüyor mu arkadaşım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mevsimlerden sonbahardayım... Resimde sararmış yapraklar,kurumuş dallar,yılgın bir rüzgar Ve ne yapacağını bilmeyen bir çocuk var. Aslında sana söylemek istediğim çok şey vardı: Mesela keşke bu kadar çok sevdirmeseydin kendini Neyin bedelini ödediğimi bilmiyorum Herşeye rağmen sana da kızmıyorum,kızamıyorum Acım durulduğunda bir şarkı söylerim belki Belki o zaman anlarsın. Bunca hüzün bizde iyi durmadı Ve bu ayrılık bu aşka hiç yakışmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 emininm yukarıdaki dizeler ne demek istediimi açıklar size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 çakal dostum olucağına 1000 tane düşmanım olsun.... bak sinirlendim şimdi hrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Ben mesela o arkadaşının bağırsaklarından çamaşır ipi yapmak istiyorum şu anda . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 yapsan ne çıkacak neticede olan oldu artık dizedede dediğim gibi ben vazgeçtim yanlızlardayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 en azından dünyada 1 şerefsiz daha silinicek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 pff :( ağlıyorum ama dedim ya sanki göz yaşlarım benimle dalga geçiyo devamlı çıkıyo namussuzlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar