Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

0000000 Part Two

Reocker

Öne çıkan mesajlar

Başka bi topic altında verilmişti ama Bandwith limiti hemen aşılmış. Filefromt linkini veriyorum. Henüz ben de izlemedim ama ranking forumlarında söylediğine göre dark mare tank gibi ilginç şeyler varmış. Buyrun link;

http://files.filefront.com/Zeroparttwowmv/;4896934;;/fileinfo.html
Sosyal ağlarda paylaş

zerozero 65 FPS

Chris 20 FPS ile oynuyor.

Gerçi ne olursa olsun zero yine alır ama şu an oyunu bırakmış olan buddhasdream (pwnagefactor) zero'nun tek rakibiydi. Eğer Buddhasdream bi şekilde level 70 assassinle 1v1 yaparsa. zeronun şansı yok diye düşünüyorum.

Ufak bi hatırlatma, bahsettiğim adam pocho. Pocho 'nun oynadığı pwnagefactor level 65di, serverdaki bütün 70 leri 1v1 de aldı.
Sosyal ağlarda paylaş

@tasci

buddhasdream dedigimiz kisi su anda server da en sağlam sin dir.. çok eskiden bilirim kendisini TOWN clanındaki zamanında.. o zaman n00b tuk.. cz ye çıkardık.. 15 sn de bir buddhasdream yazardı.. ve adam solo yapardı.. yanına priest de almazdı.. ben 10 kişinin arasına girip hepsini alabilen tek bi sin tanırım o da budd dır.. eğer olurda geri gelirse ki charı sattı diye biliyorum.. cz de human kalmaz:P
Sosyal ağlarda paylaş

@tasci

buddhasdream dedigimiz kisi su anda server da en sağlam sin dir.. çok eskiden bilirim kendisini TOWN clanındaki zamanında.. o zaman n00b tuk.. cz ye çıkardık.. 15 sn de bir buddhasdream yazardı.. ve adam solo yapardı.. yanına priest de almazdı.. ben 10 kişinin arasına girip hepsini alabilen tek bi sin tanırım o da budd dır.. eğer olurda geri gelirse ki charı sattı diye biliyorum.. cz de human kalmaz:P
Sosyal ağlarda paylaş

zero da armut topluyo zaten...Öle ya Kristalin altında toplamış np leri DM yi 4 sin minor atarak kesiyo zaten...

Gözlük mü lazım...

Deva Optik cumhuriyet caddesi .NO 167/ D

Seni tek geçerim bu alemde ( Zero )

WHO NEEDS A DEBUFFER

WHO NEEDS OTHER HUMANS TO HELP

FROM THE MOST HATED ROGUE ON ARES

[ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 12:10 tarihinde, AeneisF tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 12:13 tarihinde, AeneisF tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

biri biri ztn kescek ama neden bütün videodaki bölümleri kendisi çekioda Nny vs Zero olunca başka biri çekio ayrıca şunu belirteyim isterlerse 100kere teke tek kalsınlar ikiside aynı şeyleri kullansın ( abyss pot , cake olmasın) Ny 99unda da alır 1kere yatar o da mana biterse bi ihtimal ...
Sosyal ağlarda paylaş

buddhassdream bence de bu oyundaki cogu assasin e 10 basar adam onceden shell chitin fp giymezdi en ezik item den almıs +9 +10 yapmıs birisi elinde de 8 bıcaklar bu adam onune gelene 1 vurar.char ı satıp satmadıgını bılmıorum ama gecen gun spot basarken bizle takıldı adam hala aynı 1 vuruyor yatırıor :))
Sosyal ağlarda paylaş

zero da armut topluyo zaten...Öle ya Kristalin altında toplamış np leri DM yi 4 sin minor atarak kesiyo zaten...

said:
Gözlük mü lazım...

Deva Optik cumhuriyet caddesi .NO 167/ D

Seni tek geçerim bu alemde ( Zero )

WHO NEEDS A DEBUFFER

WHO NEEDS OTHER HUMANS TO HELP

FROM THE MOST HATED ROGUE ON ARES

O da güzel sevdim bunu :D
Sosyal ağlarda paylaş

bence bu ilkine gore cok basarısız ..

oturup 2-3 kere giristeki olen isimlere dikkat ettim hep dusuk lvl ler ,biraz rock adamlara karsı action lar yok
yani kısa surede yapılmıs sanırım ..
ayrıca cok ozel birseyler yok ,Dm haric.
bunu sadece DM olarak yapsa daha ilgi ve takdir alırdı sanırım ..
dedim ya şartlandık 1. sinden daha iyi olmasını bekledik :)
150mb indirip hayal kırıklıgı diye ben buna derim .

bunun yanında ne yetenekler var aramızda ... :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...