AthleT Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 #1 Senle gelen bahardı güzel günlerin başlangıcı, Ben o baharda sevdim adını, tadını, Hazırlanıyorsun ağırdan gitmeye, aylardan ocak, mevsimlerden kış, Baharı bekliyorsun, gideceksin... Git... Tüm güneşler senin olsun, Baharın olsun, gözyaşlarım yağmurun olsun git... #2 Ben şairim... Kaybolan mısralarımda ağlayan aşıklar hırçınca, acımadan benden aldığın senin, aşkının resmidir... Ben ressamım aslında... Çizdiğim tüm donuk renkler sen gittikten sonra yaşamdan aldığım tadın rengidir. Ellerindi, ellerindi beni böyle dağıtan birleştirip yüreğimizi ellerindi dağıtan acımasızca... Ben bestekarım aslında... Yeniyi arayan, eskiye hasret tüm nakaratlarım sende kaybettiğim ben, bende kaybettiğim senden ibarettir... Ben senim aslında... P.S [ Saçmalamış olabilirim, yapacağınız her eleştiri düzelmemi sağlayacaktır. Göz yorup okuyanlara şimdiden teşekkürler ] [ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 21:39 tarihinde, AthleT tarafından güncellenmiştir ]
only_devil Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 ya bence sen git uyu,dinlen falan...ama şaka maka hoş olmuşş...hayvan gibi...:D
pacemaker Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 1. güzel Ama 2. sinde farklı noktalara vurgu yapmışsın gibi geldi bana. Yani duygularınında bir kopukluk var sanki. Ellerine sağlık.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 hoş olmuş tabi yörünge dışına çıkmanın sebebinin bu şiiri olmadığı umarım :)
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 yörünnge dışından nasıl yörüngeye girdin geri?
Zagg Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Çok hoş birşey olmuş bende bu tarzda birşey yazıyordum :) seninki daha güzel...
AthleT Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 said: @_ClymoR_ yörünnge dışından nasıl yörüngeye girdin geri? Ne yorungesi ya iyi misiniz ? =) @Zagg ; Te$ekkurler yorum icin, daha guzellerini yazarsin, ya$arsin umarim.
unac Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 AthleT evet yorunge dısı diğilmiydin sen O_o
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 öleydin..bu sırada aslında yı çok kullanmışsın..
AthleT Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Evet arkada$lar yorunge di$iydim, Karakedi ile ki$isel bi polemigi foruma yansittigim icin banlandim, $ukur hallettik, yanli$ anla$ilma giderildi.
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 cümleler güzel oluşturulmuş ama şiirsel ahenk yok bence. "ahenk"ten kastım kâfiye değil pek tabii.
eldiablo Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 1 iyidir, okumaya değer ama zaten az olan şiirselliği 2 de tamamen kaybetmişsin
Öne çıkan mesajlar