Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Knight Online Milliyette

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cs ne kdr popülerdi zmnında ko da aynı oldu her oyun belirli zmnlarda üstüne dikkat çekio , hangi online olursa olsun eğer oyun free ise böle şeylerin olmasında bi gariplik olmaz...
Mesaj tarihi:
said:
Dünya üzerinde 3 milyondan fazla online üyesi bulunan oyunda, kullanıcılar üst düzey karakterlere sahip diğer oyuncuların şifrelerini ve kodlarını kırmaya çalışıyor. Bir Türk hackerin bu yöntemle elde ettiği karakterleri satarak on binlerce dolar kazandığı iddia ediliyor.

o_O
Mesaj tarihi:
kaynağı herkimse gayet ayrıntılı yazmış, helal olsun.
o yazının altına yorum yapıp, aga item pls felan yazsak diyorum :) hatta güzel bir kompozisyon yapıp paticik adına gönderebiliriz
Mesaj tarihi:
Bencede herkes okumalı ama bunu bole yapanlar daha cok ergenlik doneminde olna cocuklar diye dusunyorum ben daha hic 48 deil 24 saat KO icin pc basında kalmadım:P
Mesaj tarihi:
eroyin i de zorla iç demiyolar ama içen içiyor ve zararlari meydanda....
bence haber gayet güzel ve gerçekleri yansitir olmuş, 1 ko dan önceki hayatiniza bakin, 1 de ko sonrasina...
karari siz verin...
Mesaj tarihi:
Kimse kimseye zorla bişey yaptıramaz deil mi ?
Bu da öle isteyen oynar isteyen oynamaz ve bu kimseyi ilgilendirmez.. Herkesin kişisel görüşleri vardır.. Git gez eğlen 1 kaç gün yada 1 kaç hafta oyundan soğursun zaten... Dediğim gibi herkes özgürdür.. Kapiş ?
Mesaj tarihi:
ko dan önceki hayatımda da surekli oun wardı o zaman ko yerine aoe cs falan oynardık kucuktuk ko nunda pek bi zararını gormedim suan össye hazırlanıorum gunde 2saat nette takılırım o kadar önemli olan irade meselesi
cafelerde ko nun oynanması cok yanlıs bence hem gercek ko oynayıcaları için hemde kucuk cocuklar için
Mesaj tarihi:
Neden olamaz mı? Aileler bilgilendirildiği sürece gayet kolay bu olayı uygulamak.
Zaten çoğunluk internet cafeden oynuyor, o yüzden pekte sorun olmaz...
  • Yeni Oluştur...