Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

100$dan ucuz en kaliteli ekran kartı?

Absolut

Öne çıkan mesajlar

dx 9.0 uyumlu yazılımlar çıktıkça performans artacaktır.Şu an Gf4 teknolojisinin üstünde çok oyun yok ondan aynı gibi görülüyor.Ayrıca Ati Radeonlar 9500'ün falan da 100 $ altında olması lazım ,Radeon da alınabilir.[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a ; Grynn , Botanika)

Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 11 September 2003 15:14 tarihinde demiş ki:
oha radeon 9500, 100 doların altında ? hemen gidip bi 1500 tane falan aliim o zaman :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza

Tamam biraz salladım ama o civarlarda değil miydi?

Bence iyi yapmışsın Abso.
[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a ; Grynn , Botanika)

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 11 September 2003 17:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_-Sturm-_, 11 September 2003 17:40 tarihinde demiş ki:
Radeon 9500 lerin üretimi durdurulmuştu bayağa bir önce ama yanılıyor da olabilirim.. Bulmak çok zor yani...

128 mb, düz 9500'ler firmware kullanılarak 9700'e çeviriliyodu ve iki kart arasında 100$ civarı bi fark vardı çünkü. ama 9500 pro bulunabiliyo...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

herkez kafadan bi şey sallamış. fx5200 dx9 destekleyen bir kart fakat performans son derece yetersiz. ti4200 almakla iyi etmişsin, fx5200 den çok daha iyi bir kart fakat ti4200'lerle aynı fiyatta olan fx5600 ler vardı keşke biraz araştırsaydın :)

biz yinede hayırlı olsun diyerlim bende ti4200 kullanıyorum son derece memnunum, Nvidia Omega Drivers 4345'i indirip kurarsan cd den çıkan sürücülere göre yaklaşık %10 performans artışı sağlayabilirsin :)

[Bu mesaj Castigater tarafından 11 September 2003 18:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

offical olmayan sürücüler var önceki msjımda yazdığım omega drivers gibi bu driverlar grafik kalitesinden çok oyun performansını ve benchmark puanını arttırma için hazırlanıyor diyebiliriz. 1 aydır bu sürücüleri kullanıyorum ve performansından çok memnunum. Oyunlardada gözüme batan bi grafik bozulması yada herhangibi birşey olmadı.

Nvidia "Omega Drivers" 4345' i şiddetle tavsiye ederim :)

[Bu mesaj Castigater tarafından 11 September 2003 18:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bilmiyorum ama 43.45 45.23 den daha kotu gibi geldi yani en son surumu olan 45.23 daha iyi bence ayarlarından performans mı kalite mi die bir yer var orası otomatik olarak dan kalite yapılmısh orayı performans yaparsanız daha iyi olur bence.[hline]Exc/Hib
Sartre LvL 50 Eldritch
www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...