Th0r Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Laptopum için kablosuz bi mouse arıyorum(Touch-pad'den nefret ediyorum:)). Kafamda "Logitech V400" - "Logitech Mediaplay" ve "Microsoft B5W-00002" modelleri var. Genelde oyun oynadığımı düşünecek olursak sizce bunlardan hangisi almam daha uygun olur ya da siz bunlara benzer özellikleri bulunan hangi mouseları önerirsiniz? [ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 19:42 tarihinde, Th0r tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 ben logitech mx1000laser kullanıyorum çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 razer direk [ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 19:58 tarihinde, xlaidehlevar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Oyun derken FPS 'de varsa içlerinde mutlaka mx1000 veya en iyisi G7 almanı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 FPS'den ziyade Fable tarzı oyunları daha çok oynuyorum. Bu gibi oyunlarda da proglanabilir tuşlar büyük avantaj sağladığı için bu tarz bol tuşlu mouse arayışı içerisindeyim :D. Bu MX1000'in pil ömrü ortalama olarak ne kadardır yaf?? Süper bi şekli var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 laptop için mx510 kaportasındaki (mx1000, 518, 500, g5, g7 falan hep aynı büyüklük ve tipte) bir şey alınmaz abi, küçük bir şeyler al. [ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 20:28 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Hani "Boyut değil, işlev önemlidir" diye bi laf var ya benim ki de o hesap :P Tabi benimki tersten gidiyo o ayrı bi konu. (Abartı şeylerden hoşlanıyorum napiim:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 çok tuşlu bi fare arıyosan büyük bişey alcaksın mecbur... ufacık fareye 35bin tane tuşu sığdıramazlar.. yani sığdırırlar belki iddia etmemek lazım da kullanamazsınız.. yani kullanırsınız belki iddia etmemek lazım da performans alamazsınız.. yani alırsınız belki iddia etmemek lazım da zor olur.. yani zor olmaz belki iddia etmemek lazım da allah belanı..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 said: Bu MX1000'in pil ömrü ortalama olarak ne kadardır yaf?? Süper bi şekli var :D 3 gün kesintisiz aksamadan çalışıyor.3 kademe pil göstergesi var.pili içinde lityum. misal tuvaletin geldi koy wc ye giderken 1 kademesi dolsun pilin.1 kademe 1 gün.yani 5dk da 1 günlük şarj.ne güzel di mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 logitechler yalan oldu artık beyler Razer Copperhead alın [ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 21:04 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 ya bi git murat, logitech ftw!!!! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 test sonuçları var olm efe logi out razer in :D logi sux mx510 um elimde kaldı bozuldu sizlere ömür ömrü o kadarmış :D geçen razer i aldım 300hz mi ne fark oldu testte logiyi kötülemiyorum logide bir tabu ama oyun için en iyisi gerçek şu ki razer daha gelişmiş bir mouse. Oyun oynamıyorum demiş çocuk mx1000 al :) Sux diyincede dandik dedim sanmayın :D daha iyileri çıktı demek istedim :) [ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 21:14 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 logitek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Razer Copperhead 0wNz! Ama arkadaş laptop için falan wireless istemiş Razer'da wireless model yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Multeci Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Arkadasım sana bir model onerıcem hıc dusunmeden onu al.Cogu bılgısayar dergısıde ıncelemelrınde laptaplar ıcın bu mouse'u onerdıler. Microsoft Laser mouse 6000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Razer i Türkiye' de satan firma var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 var. progamex.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Media alabilirsin o zaman düşündüğün mouselar arasından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 kablosuz istiyosan kablosuz alicisi minicik olan mouselar var laptop icin mx 1000 tavsiye etmem sahsen , dock biraz buyuk kacabilir cunku . ha onun disinda su an bende kullaniyorum mx1000 super mouse orasi ayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 mx518 kullanıyorum hoş bi alet, quake falan oynanıyo gayet güzel, ama ağır, sevmeyebilirsin. alacaksan önce bir dene birilerinde. alıştıktan diğer mouselar oyuncak gibi geliyo. [ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 19:04 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 bende mx 1000 kullanıyorum çok önemli bir kusuru olmasına rağmen güzel bir mouse oyunlarda mouse un tuşlarına görev atıyamıyorsun supporttan da abudik gubudik cevaplar geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 mx1000 çok gereksiz labtop için, ama güzel bi mouse bi dönem kullandım sonra değiştirdim, oyun için ideal değil, biraz ağır ve asimetrik bi yapıya sahip. dpi 2000 ama mutlu değildim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 bir ben mi huylanıyorum oyun için kablosuz mouse'a? iletmiyecek gibi geliyor, rahatsız oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 ondan değil ama, kablolularda genel olarak oyun için üretiyolar dpi lar çok daha fazla oluyo fiyatlarına göre, bide mx1000 de beni rahatsız eden şey optik değil laser olması, ne alaka diceksiniz, optikte mat yüzeyde çalışırken laser olunca parlak yüzey istiyo iyi performans için. buda baya sorun yarattı bana, önermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haintapir Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 mx1000'in üstüne mouse görmedim uzun süre de görebileceğimi sanmıyorum. Piller bitmiyor, bitse de anında doluyor. Fizandan çekiyo alet ve en önemlisi optik wireless mouselar arasında daha hızlısı yok. Her türlü oyunu sorunsuz oynarsın. Logitech ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar