Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mouse tavsiyesi lazım...

Th0r

Öne çıkan mesajlar

Laptopum için kablosuz bi mouse arıyorum(Touch-pad'den nefret ediyorum:)). Kafamda "Logitech V400" - "Logitech Mediaplay" ve "Microsoft B5W-00002" modelleri var. Genelde oyun oynadığımı düşünecek olursak sizce bunlardan hangisi almam daha uygun olur ya da siz bunlara benzer özellikleri bulunan hangi mouseları önerirsiniz?

[ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 19:42 tarihinde, Th0r tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

FPS'den ziyade Fable tarzı oyunları daha çok oynuyorum. Bu gibi oyunlarda da proglanabilir tuşlar büyük avantaj sağladığı için bu tarz bol tuşlu mouse arayışı içerisindeyim :D.
Bu MX1000'in pil ömrü ortalama olarak ne kadardır yaf?? Süper bi şekli var :D
Sosyal ağlarda paylaş

çok tuşlu bi fare arıyosan büyük bişey alcaksın mecbur...

ufacık fareye 35bin tane tuşu sığdıramazlar..

yani sığdırırlar belki iddia etmemek lazım da kullanamazsınız..

yani kullanırsınız belki iddia etmemek lazım da performans alamazsınız..

yani alırsınız belki iddia etmemek lazım da zor olur..

yani zor olmaz belki iddia etmemek lazım da allah belanı.....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bu MX1000'in pil ömrü ortalama olarak ne kadardır yaf?? Süper bi şekli var :D

3 gün kesintisiz aksamadan çalışıyor.3 kademe pil göstergesi var.pili içinde lityum.
misal tuvaletin geldi koy wc ye giderken 1 kademesi dolsun pilin.1 kademe 1 gün.yani 5dk da 1 günlük şarj.ne güzel di mi? :)
Sosyal ağlarda paylaş

test sonuçları var olm efe logi out razer in :D logi sux mx510 um elimde kaldı bozuldu sizlere ömür ömrü o kadarmış :D geçen razer i aldım 300hz mi ne fark oldu testte logiyi kötülemiyorum logide bir tabu ama oyun için en iyisi gerçek şu ki razer daha gelişmiş bir mouse.
Oyun oynamıyorum demiş çocuk mx1000 al :)

Sux diyincede dandik dedim sanmayın :D daha iyileri çıktı demek istedim :)

[ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 21:14 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

mx518 kullanıyorum hoş bi alet, quake falan oynanıyo gayet güzel, ama ağır, sevmeyebilirsin. alacaksan önce bir dene birilerinde. alıştıktan diğer mouselar oyuncak gibi geliyo.

[ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 19:04 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ondan değil ama, kablolularda genel olarak oyun için üretiyolar dpi lar çok daha fazla oluyo fiyatlarına göre, bide mx1000 de beni rahatsız eden şey optik değil laser olması, ne alaka diceksiniz, optikte mat yüzeyde çalışırken laser olunca parlak yüzey istiyo iyi performans için. buda baya sorun yarattı bana, önermem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...