fohat Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 wow ne zaman gelecek yada geldimi bilen varmı orjinal oyun türkiyeye gelecekmi söylerseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Buraya bakarsan cevaplara ulaşabilirsin. yinede ben söyleyeyim, türkiye avaturk getirtmeyecek galiba, ondan bilmiyorum gelip gelemeyeceğini.. daha çıkmadı, çıkmasına rahat bi 1 sene var. ondan daha bekleyeceğiz. ama sabreden derviş, muradına ermiş. biz de bu taktiği uyguluyoruz şu an :)[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Avaturk te ne yapcagını tam bılmıyor aslında getırtmemekten cok getırememek soz konusu ama ılgıye gore bı seyler yapılabılır...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 betası çıkıyor 2-3 aya kadar inşallah. zaten betasını çıkınca oyun çıkmış gibi bişe olucak, kasıp oynayacan normal oyunmuş gibi.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 alsammı almasammı hala kararsızım zamanım yok oynamaya hafta sonları 1-2 gün bikaç saat oynamak yetermi acaba diye düşünüyorum[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Ben kesin alıcamda wala şu beta çıkıcakya bu betayı alsak tamam herşey bitmiş oluyomu bir daha orjinalini almamaıza grk oluyomu ?[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 evet oluyo bildiğim kadarıyla beta betadır orijinal orijinal :) yani zaten beta ile orijinal arasında 100lerce mb fark olacağını düşünürsek satın almak zaten cebe daha uygun ;)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Ha betadan patch indirip aynen orij oluyo yane annadım saolasın jadelith[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 avaturke swg konusunda guvendik getircez falan dediler,sonrada kasımda getircez dediler,sayelerinde 1 aygeç başladık oyuna[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 wow getirsinlerde wala 1 ay geç olmasınada razıyım :-)[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 galiba wow cıkş tarihi 2004 kasım dı ve türkiyeye gelice büyük bi itmalle ama emin degilim[hline]ŞEREFİM YAŞAMIMDIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 betanın son versiyonu ile oyun arasında zerre fark olmaz son stress testinde master copy yapılmadan önce beta serverında test edilir sonra çoğaltılır. wow un betasına girmek büyük ihtimalle paralı olucak en kötü ihtimalle blizzard a ait bir oyunun cd key i istenecek[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 resmi bir açıklama yok o yüzden paralı parasız vs bişi diyemeyiz. tek resmi açıklama, blizzardın şu ana kadar yaptığı en büyük beta olacağı.[hline][i]Wow - Swg - Begin - -bab naber? -nolsun işte uğraşıoz, yok dünyayı kurtar, yok 10000 yıldır gizli kalmış bi ırkı yok et, yok altın çıkar.. günlük işler işte :) -hıı...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 yapılan resmi açıklama var beta için herhangi bir blizzard yapımı oyunun cd key i istiyeceklerini 1 yıl önce söylediler yapılacak enbüyük beta olma olayı ise külliyen yalan her beta serverının birbirine yakın başlangıç sayıları vardır bunun nedeni zaten stabil olmayan beta sisteminin gereğinden fazla çökmemesi yoksa extanded betada herkesi içeri salıp enbüyük beta bu demek komik[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar