TheCrusher Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 beyler çok kişi başlıcaksa toplanabiliriz aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 bakın dedigim gibi haumarash tan delimanyagı tanıyan varsa iste o soledi o baslıycak ally de odedi bana da bekliyelim gorelim umarım acılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 bir serverda tam kalamadım kararlı ya:D bakarsınız bende gelirim warrior açarım bıktım entarili gezmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Server büyük ihtimalle gelicek açıcağım charın nicki classı falan belli ki zaten acci açmak için 1 nisanı bekliorum; Mori ud f Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 hop caldım ismi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Şahsen acele etmezdim bekleyin şöle 1 hafta filan serverlar açıldıktan sonra bakın pop nasıl ally-horde ratio nasıl sonra elde patlamasın bayarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-general-en&t=917025&p=1&tmp=1#post917025 bu linkte var cevap haftaya geliyormus PvP ye öncelik verilecek diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 link olmamış ama copy paste yapın görün:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 oleey naynininiynay fresh realm geliyo hazır hunterada nerf gelmişken tam reroll vakti , adam gibi bi rogue açıp undead hepinizi genklicem muhahaha im so evul >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 beyler blizzard forumlarında bir ton pre-made guild adam arıyor bu yeni realmler için acaba bir türk pre-made guildi kurabilirmiyiz ilk başlarda sürekli oynayacak 20 kişi yetecektir sonra duruma göre yabancıda recruit ederiz paticikten organize olalım olmazmı? Yani finler isveçliler yapıyorsa bizde yaparız gibime geliyor. Gerçi ben website yapmayı bilmiyorum ama yapan bir arkadaş mutlaka çıkacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ya neden rerolluyorusnuz zaten xaviusda epey türk var ve birşeyler yapabileceğimizi düşünüyorum sonuçtra o kadar emek harcıyorsun lvl 60 mage olmuşsun ziyan etme şimdi geçicen yeni servera server low kalcak pişman olucaksın xaviusda kalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 rerolllama ombakkombak, ö.m. oku .Zaten bana sormadan nereye bakim ha! :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Magei hiç sevemedim bir türlü abi insan sırf emegine yazık olmasın diye sevemedigi zevk alamdıgı bir karakterle oynamamalı yani bence oyun 1-den 60a kadarda çok zevkli bugüne kadar 3 tane 60 lvl kastım ben yine kasarım sorun degil [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 10:54 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ya zaten adam gibi adam bulması zor birde sen gidersen ohoo, zaten planlarım var benim sen gidersen diye yeni açılacak serverı uçurucam böylece geri döneceksin xaviusa niahahaha :).Ayrıca yok öyle 60 olup benle duel yapmadan kaçmak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 yaparım seninle duel abi sen merak etme sonra kaçarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ben de mi gelsem lam ama wow bulmak lazım bi yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Peki dostum seçim senin seçimin kararına saygı duyarım, sadece arkadaşlarını unutma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Arloth bu arada önümüzdeki iki hafta vizeler var benim karakterle kardeşim oynayacak ona iyi davran belki o isterse Sihirbazla o oynar bunda sonra:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Server geliomu gerçekten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 yeni server acılırsa bugün acılma şansı var. herkes bi servera girsin yalnız :) acılırsa guild kurucaz ama herkese acık olacak türk-yabancı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Tecrubelerimdem yola cikarak soyleyeyim : Boyle forumda olusuturulan guildler olmuyor. Herkesin `levelling` hizi bir degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Blizzin sakalari meshurdur lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 bizim guild topluca yeni aksiyon pesindeydi. valla patlarsak cok gulerim. dives de bagirir bol bol. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 noldu gelişme kolpa cıktı dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Büyük ihtimal bakımdan sonra açılcak us de açıldı bugun tane pvp 1 tane pve bakalım burda da acılırsan baslıcam ama normal serverda pvp bayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar