Dela Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 http://www.mihr.com/webs/mutlulugunsirri/protonvenotron.htm Peki bu neyi çekebilir etraftan? O sırada uçarak, yanından geçmekte olan bir karşıt elektronu. Ne oldu? Karşıt elektron yörüngeye girdi. Bizim saflar, buna anti madde diyorlar. bombalar ardarda patliyor, quantum mekanigini cozmusler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Oha dela mutlulugun resmini de isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Zıvanadan çıktınız malesef.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 amaç nedir dela ? komik tarafını anlat da biz de gülelim. *swh* [ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 00:07 tarihinde, Giovanni tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 firefoxda türkçe karakter sorunu var =P İSKENDER ALİ MİHR bu adama dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 :) Metalurji sınavı var yarın, burdan birkaç kuple yazsam mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 ILLUMINATI TEHLIKESINDEN COK BASARILI BAHSETMIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PederRamirez Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 quantumu sokmadıkları yer bi bu kalmıştı.yok quantum benliği yok quantum düşü ne bu yaw Dirac'la,Schrödinger'in kemikleri sızlıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 oy. site fenaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar