MOSAD Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Uzun süredir wow oynamıyordum ve accountumu satmıştım. Yeni bir wow aldım ve oynamaya başladım ve hemen kendimce bir addon pakedi oluşturdum. DOWNLOAD Addon Pakedinde Şunlar Mevcut; Titan Panel Türkçe - Arayuzu bozmadan degistirerek bir cok bilgiye kolayca ulasmanizi saglar. Atlas - Instance haritalarini detayli olarak gosterir. Scrolling Combat Text - Rakibin size vurus gucu, dodge, parry, az saglik, mana...vs gosteren bir addon. Buff Zamanlari - Buff zamanlarini detayli olarak gosterir. Otomatik Buff - Otomatik olarak buff. Chat Scrool - Mousenizin scroolu ile chat penceresinde asagi yukari hareketi saglar. Quest Level - Quest levellarini quest isimlerinin yaninda gosterir. Hızlı Lootlama - Lottladiginizda loot penceresi mouse okunuzun uzerinde goruntulenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Bunları herkes ayarlayabilir kendi ismin altında niye birleştirip sundunki :)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Reklam olsun diye sundum. Kendime bir paket yaptım ve addonlardan anlamayanlara dağıtıyorum. Tabiki yapabilirsin ama Türkçe'ye çevirdim ve bunu herkesin yapacağını sanmıyorum. Ben Türkçe mürkçe anlamam olduğu gibi kullanırım reklammı yapıyorsun kardeşim dersen eyvallah bişi demem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 adam fıstık gibi yapmış işte türkçe kasmış tebrik etmeniz lazım yermeniz değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Önceden verilmişti... (Son yılların en bomba forum cümlesi) Lua kasıp Ui mi yazsam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 aslında çok basit olm.kasmak lazım cidden.en fazla 1 haftamı alır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Evet betiksel dilleri öğrenmek kolaydır syntax de basit geldi ama kasarmıyım bilinmez ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 mosad tanıdık gelıyor bana avatürk'mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Evet Avatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Ben bir tane mosad biliyorum atletizm ile uğraşan omusun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Evet oyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Bende bir Mosad bilirim Beta key verdigim hey gidi günler hey=) 14 ay olmus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Hehe valla arnis o iyiliğini hiç unutmam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Nedemek herzaman Mosad, Bl'deyim buarada istedigin zaman ulasabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mosaaaaad ! ! ! Beni niye çağırmıyorsun yeniden başlıyorsunda :( Yeni server bekliyoruz, acele etme :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Bunlar böyle vallahi sun'cım, söz dinlemezler, haber vermezler, çok değişmiş bıraktıktan sonra : D MOSAD geri dönüyorsun, haber vermiyorsun, seni kınıyorum ibne : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Yaw öle kasmak için dönmedim moral, hayat bok gibi kafa dağıtmak için oynuyorum öylesine.. Yeni serverda açarız belki bakarız ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolpaci Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 rofl mosad seni bende kınadım bak şimdi : P, babs hep beraber başlayın belki bende gelirim bwl farlayan guildimi bırakıp ehaea ps:syntax ben : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Ben MhZ.Dr.Dre :==))) Cs Zamanından Tekrar Selam MOSAD Burning Legion Lvl 60 r14 Undead Mage :))) Nick Tolme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Vay be kimlerle karşılaşıyoruz Dre bile burda hey gidi günlerr heyy :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 biz hep burdaydık 1.3 senedir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firedcam Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 r14 yazmayı unutmussun tolme ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar