Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İpucu oyunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tam çözümü var mı ? son kağıt parçası hariç tüm ipuçlarını buldumi r0 kübünü bulamadım bir dei çember sembolü olan kapıyı açmam gerekiyor ama üstünde 0dan 5 e kadar numaralar olan haç şeklinde açılmış bir küp var elimdei içine kartları yerleştirebiliyorum ama sırasını bir türlü tutturamadım...
Mesaj tarihi:
hmm elimde küpün tüm parçaları var da nası birleştircem bulamadım üstüne sürükleyip bırakarak falan da olmuyo

Bi de birinci ve 2. sıradaki kartları ve mektubun 2 parçasını buldum

Kartlar işte kırmızı ve mor olan ikisi de 4 kapıdan 2 siyle aynı semboldeler, ama bi tanesine giriliyo kapılardan dierine girilmiyo.

[ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 22:36 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
O kasayı farketmiştim de, şimdi o şifreyi bi yerden örencez heralde, o yüzden kurcalamıyorum.. Şu kübü oluştursak bari..

Bi de şu radyo uyuz etti. Daha önce crimson room diye aynı tip bi oyunu uğraşıp çözmüştüm bakalım şimdi de buna kasıyoruz

[ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 22:41 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ha onu bulamadım ben, de kaloriferden bi tane küp parçası çıkmıştı.. du bakalım nerdeymiş..

Edit: Aha buldum

[ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 23:01 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
R4ten 1 kartım ve 1 kağıt parçam kaldı, bulamıyorum ;o

Edik: son mektup parçası hariç herşeyim tamam, kartları birleştiremiyorum hehe

[ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 23:18 tarihinde, Lyrent tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
delircemmm ... ya r1 de 1 tane semboolü kagıdım var ama aynı sembollü kapıyı açamıyorum .. biri yardım ettisn.. kapıları açmak i.in ne yapmam lazım .. 2 tane kapı var bende 2 sininde sembolü üzerinde olan kagıt var .!!
Mesaj tarihi:
3. odaya geçtim.. bir tane General hospital diye beyaz bi kagit buldum .. bunun yanı sıra r0 da 1 kagıt.. r1 tamamlandı.. r2 de 2 tane kart ve general hospital diye bir şey.. bunun disinda bir kapı var .. giriyorum .. altta bir yazı çıkıyor.. neler oluyor aynı odaya girdim falan.. şimdi ne yapıcam yaw...
  • Yeni Oluştur...