Zehirsiz Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Değişik versiyonları yıllardır açıldı bu forumda hepsini çözdük paticik olarak bunuda bi çözelim ya fıtık oldum çözemiyorum :) http://www.kraloyun.com/1421-hapis.2.html [ Mesaj 20 Mart 2006, Pazartesi - 21:02 tarihinde, Zehirsiz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 tam çözümü var mı ? son kağıt parçası hariç tüm ipuçlarını buldumi r0 kübünü bulamadım bir dei çember sembolü olan kapıyı açmam gerekiyor ama üstünde 0dan 5 e kadar numaralar olan haç şeklinde açılmış bir küp var elimdei içine kartları yerleştirebiliyorum ama sırasını bir türlü tutturamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 hmm elimde küpün tüm parçaları var da nası birleştircem bulamadım üstüne sürükleyip bırakarak falan da olmuyo Bi de birinci ve 2. sıradaki kartları ve mektubun 2 parçasını buldum Kartlar işte kırmızı ve mor olan ikisi de 4 kapıdan 2 siyle aynı semboldeler, ama bi tanesine giriliyo kapılardan dierine girilmiyo. [ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 22:36 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 aynı yerde kaldım ben de. bi tablonun altında kasa var da, şifreyi falan bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 O kasayı farketmiştim de, şimdi o şifreyi bi yerden örencez heralde, o yüzden kurcalamıyorum.. Şu kübü oluştursak bari.. Bi de şu radyo uyuz etti. Daha önce crimson room diye aynı tip bi oyunu uğraşıp çözmüştüm bakalım şimdi de buna kasıyoruz [ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 22:41 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 beni de bir yerlere tıklayınca çıkan ses uyuz ediyor ya. radyo da bozuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 HEEH buldum. girilebilen tek odada kapının yanındaki aletimsiye kübü sürükleyince açılıyor kapı. o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 kübü birleştiremedim ki ben? Tüm parçalar elimde ama nası birleşçek bilmiorum [ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 22:50 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 alınca direk birleşti bende, bişeyler eksik olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 R1 sırası komple var, 3 parça küp + mor renkli kart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 ayrıca 2 parça mektup + kırmızı kart da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 R0'da da bir parça olması lazım. Kaloriferlerin birindeydi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 ha onu bulamadım ben, de kaloriferden bi tane küp parçası çıkmıştı.. du bakalım nerdeymiş.. Edit: Aha buldum [ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 23:01 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 R4ten 1 kartım ve 1 kağıt parçam kaldı, bulamıyorum ;o Edik: son mektup parçası hariç herşeyim tamam, kartları birleştiremiyorum hehe [ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 23:18 tarihinde, Lyrent tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 son letter hariç herşeyi buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 letteri bulamadım ben hala :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 R0 daki küp nerde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 [spo]iki tane sembollü kapının arasındaki kaloriferde.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 ters odada kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 bi odaya girdim cikamiyorum ula kapi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 neyse ciktim ilerledim baya hac isareti seklindeki olaya kartlari nasil dizicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 delircemmm ... ya r1 de 1 tane semboolü kagıdım var ama aynı sembollü kapıyı açamıyorum .. biri yardım ettisn.. kapıları açmak i.in ne yapmam lazım .. 2 tane kapı var bende 2 sininde sembolü üzerinde olan kagıt var .!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 3. odaya geçtim.. bir tane General hospital diye beyaz bi kagit buldum .. bunun yanı sıra r0 da 1 kagıt.. r1 tamamlandı.. r2 de 2 tane kart ve general hospital diye bir şey.. bunun disinda bir kapı var .. giriyorum .. altta bir yazı çıkıyor.. neler oluyor aynı odaya girdim falan.. şimdi ne yapıcam yaw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar