heso Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Bugun ewe dönemedim okuldan arkadaşta kalıyorum su an yanımda solüsyonum ve lens kabım yok. ne yapabilirimde onları iyi bir yerde muhafaza edebilirim. biri yardımcı olursa çok sewinicem, okula kadar yatmıcam ama dehşey uyku ve yorgunluk war yatmam gerelio ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 çok sağlıklı birşey değil ama yatabilirsin lensle. ben 10 günden fazla yattığımı bilirim ama dewamlı tekrarlamazsan lense yatmayı çok problem oluşturmuyor. tabi her göz için aynı değil ama tanıdığım lens kullanan insanların yüzde 95i en az 1 gün yatmış lensle. hafif yapışma oluyor ama uyandıktan en geç 1 saat sonra geçiyor genelde. onun dışında solüsyonsuz saklama gibi bir şansın olduğunu düşünmüyorum. lenslerin heba olur. ama gözün hassassa ve dikkat ediyorsun bi çift lensi de at gitsin bir gün okulda görmezsin olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 zaten yatsammı yatmasammı arasında kaldım, lensler 30 günlük ama ben 40. günde felanım. ya yatıcam ya atıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 yat, sabah kalkinca yolda bi eczaneden suni gözyasi al : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Yat bea heçbişe olmaz...işte bi kalkınca kuruluk olur, biraz ıslatırsın gözlerini o da geçer... Çok sağlıklı deil ama kayda değer bi zarar da vermez bikaç gece yatmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 40. gun olduysa rahatca atabilirsin, tabi ne kadar gorursun yarin okulda onu bilemem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 ben çıkarmayı unutup yatıyorum bazen,ama uyurken farkında olmadan gözlerimi ovuştuduğum için bi tanesi eksik olarak uyandığımda olmadı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 başka çaren yoksa yatcaksın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 bişey olmaz yaw bi kaç gün kalacaksan [ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 12:41 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 10 gün geçmiş lensle yatma, gözündeki kırmızılıkları gidermek için baya uğraşırsın. yatınca gözünde kurumassa sorun yok sabah kalkınca biraz su buharına tutarsın kendine gelirsin ama gine de deneme. bi kap bul sıcak su-soğuk su yap, içme suyunu doldur lensi içine at, gözünde beklemesinden daha iyidir sonuçta günü gelmiş değiştirmenin. edit: geç olmuş. [ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 14:42 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 ya ben ölle durumlarla hep karşılaşıorm. atıorm suyun içine..bi şey de olmuo. sadce sabah takarken brz zorlNıosn o kdr..:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 :) yattım lenslerle sabah kalktıgımda yapısıklık bile yoktu zaten 3 saat uyuduk sora derse. sonunda ewdeyim mutluyum ^^ [ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 17:30 tarihinde, heso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Ben çıkarmadığım zaman sabah fena buğulu görüyorum . Yapışmıyor ama genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 1 aylik lensi rahat 1.5 ay kullaniyorum hiçde sorun olmuyor hatta bazen 2 ayi bile zorladiğm oluyor.. Bi kaç günden birşey olmaz rahat ol sadece uyandiğinda bi süre rahatsiz olursun sonra geçer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 En yakın eczaneden Refresh adlı ilacı al. Pek ilaç sayılmaz ya neyse onu damlat gözüne bolbol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar