Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lens Biraz acil

heso

Öne çıkan mesajlar

Bugun ewe dönemedim okuldan arkadaşta kalıyorum su an yanımda solüsyonum ve lens kabım yok. ne yapabilirimde onları iyi bir yerde muhafaza edebilirim. biri yardımcı olursa çok sewinicem, okula kadar yatmıcam ama dehşey uyku ve yorgunluk war yatmam gerelio ^^
Sosyal ağlarda paylaş

çok sağlıklı birşey değil ama yatabilirsin lensle. ben 10 günden fazla yattığımı bilirim ama dewamlı tekrarlamazsan lense yatmayı çok problem oluşturmuyor. tabi her göz için aynı değil ama tanıdığım lens kullanan insanların yüzde 95i en az 1 gün yatmış lensle. hafif yapışma oluyor ama uyandıktan en geç 1 saat sonra geçiyor genelde. onun dışında solüsyonsuz saklama gibi bir şansın olduğunu düşünmüyorum. lenslerin heba olur. ama gözün hassassa ve dikkat ediyorsun bi çift lensi de at gitsin bir gün okulda görmezsin olur biter.
Sosyal ağlarda paylaş

10 gün geçmiş lensle yatma, gözündeki kırmızılıkları gidermek için baya uğraşırsın.

yatınca gözünde kurumassa sorun yok sabah kalkınca biraz su buharına tutarsın kendine gelirsin ama gine de deneme.

bi kap bul sıcak su-soğuk su yap, içme suyunu doldur lensi içine at, gözünde beklemesinden daha iyidir sonuçta günü gelmiş değiştirmenin.

edit: geç olmuş.

[ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 14:42 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...