zgrw Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Ben Irk Sistemini Denemk İçin Orc a Dönüşmüştüm Tekrar Nasıl Human Olcam :)[hline]Ultima Bir Tutkudur Bizlerde Bu Tutkunun Aracıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 .body c_man veya c_woman[hline] [Bu mesaj flyblast tarafından 13 September 2003 20:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Olmuyor[hline]Ultima Bir Tutkudur Bizlerde Bu Tutkunun Aracıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 .set body c_man ( yada c_woman ) .set Obody c_man ( yada c_woman )[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Log out olup geri girmeyi dene Ben de yaptım şimdi log out olunca duzeldi .set yazmana gerek yok, set ile baskalarina da uygulayabiliyorsun o komutu, farkı o. [Bu mesaj flyblast tarafından 13 September 2003 20:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Tamam oldu yazıp Gateden Geçtim Düzeldi :P[hline]Ultima Bir Tutkudur Bizlerde Bu Tutkunun Aracıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Kendime Kill Attım Resleyince Gene Orc Oldum :)[hline]Ultima Bir Tutkudur Bizlerde Bu Tutkunun Aracıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ahah Body ni ORC yapan bir event felan vardir ustunde kesin.O eventi kaldır.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 body komutundan sonra .fix komutunu kullanmani ve obody tag'inide kontrol etmeni tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 .body.fix c_man Yazınca düzeldi sağolun[hline]Ultima Bir Tutkudur Bizlerde Bu Tutkunun Aracıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 *!goz yasi doker* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar