Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2. nesil TT

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Selam,

Herkes 6 Nisan tarihinde başlayacak olan Uluslararası New York Otomobil Fuarı'nı bekliyor. Şimdilik elimizdeki ip uçlarını değerlendirmekle yetinmemiz gerekiyor.

son resimden anlaşılacağı üzere 2.0TFSI (4 silindir) ve 3.2FSI (6 silindirli V motor) motor seçenekleri olacak.

Saygılar.

Mesaj tarihi:
Ben fazla birsey beklemiyorum yeni TT'den. Eskisi de tatli bir arabaydi ama sadece tatli :) Z3'ten guzeldi zamaninda.
Simdi Z4 ve yeni SLK varken nasil bir tasarimla gelebilirler merak ediyorum.
Mesaj tarihi:
bence hoş ama anlaşılan tüm detaylar için fuarı beklememiz gerekecek. fakat ne kadar audici olsamda slk'nın önünü hiçbir şeye değişmem ve yeni tt de bunu yakalayamayacak gibi geliyor.
Mesaj tarihi:
bence her aracı ayrı değerlendırmek lazım yanı gercı aynı sınıftalar ama yınede hepsının olayı farklı bı yerden soorada zaten artık tarz meselesıne donuyo ve tuketıcıde cogu zaman burada ayrılıyo ya..
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
bence güzel ve başarılı bir çalışma olmuş. diğerine göre ön bölüm biraz daha iyi duruyor. ama eskiside hiç fena değildi yani :)
Mesaj tarihi:

aman allahim o TT 2'nin arkasi mi otobüsten çekilmiş olan foto?? Hayallerimi öldürmüşler namussuzlar.. Ferrariden önceki hayalim TT Roadster'di :(

[ Mesaj 25 Mart 2006, Cumartesi - 07:53 tarihinde, MeSh tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
Lan? bunlar çikti mi? Bugün yolda gördüm, ya da halüsinasyon görmeye başliyorum.. Farlar ayni yukardaki gibiydi, böyle sert sert..

edit: a4 idi gördüğüm , ve ayrica evet.. cahilim çikmiş. ne var yani bilmiyorsam :(

[ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 21:39 tarihinde, MeSh tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...