paramecium Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Selam, Herkes 6 Nisan tarihinde başlayacak olan Uluslararası New York Otomobil Fuarı'nı bekliyor. Şimdilik elimizdeki ip uçlarını değerlendirmekle yetinmemiz gerekiyor. son resimden anlaşılacağı üzere 2.0TFSI (4 silindir) ve 3.2FSI (6 silindirli V motor) motor seçenekleri olacak. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 başarılı bi çalışmaya benziyo tebrikler audi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Farlar Sorento :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 bence yaramaz birsey olacak ama bakalim pek umutlu deglim yumurta tasarim omrunu tamamladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Selam, Yumurta tasarıma devam edeceklerini sanmıyorum. Biraz daha uzatılmış hatlara sahip olacak bence. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Yalnız bişey diyim mi. Öbür TT bundan daha güzeldi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Bence de öbüt TT daha güzelmiş. Bir TT gördüğümde hep bir içim sızlar ne yalan söyleyeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Ben fazla birsey beklemiyorum yeni TT'den. Eskisi de tatli bir arabaydi ama sadece tatli :) Z3'ten guzeldi zamaninda. Simdi Z4 ve yeni SLK varken nasil bir tasarimla gelebilirler merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 bence hoş ama anlaşılan tüm detaylar için fuarı beklememiz gerekecek. fakat ne kadar audici olsamda slk'nın önünü hiçbir şeye değişmem ve yeni tt de bunu yakalayamayacak gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 bence her aracı ayrı değerlendırmek lazım yanı gercı aynı sınıftalar ama yınede hepsının olayı farklı bı yerden soorada zaten artık tarz meselesıne donuyo ve tuketıcıde cogu zaman burada ayrılıyo ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 ya mercedes slk yi olmasi gerekenden cok daha guzel yapti. Acikcasi onu dovmek cok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 yumurta olmasın bencede senn a5/q5 te koydugun tt rs le benzer olur mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 bi de o beyaz mı tt trafikteki öyleyse arka farlarını sevmedm. Bence 1.8t 2.4t gibi seçenekler olsa daha iyi olurdu zira bunlar çok benzin yiyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 onlar bantli fotolar yani far in cogu bantlanmis halde millet gormesin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 bence güzel ve başarılı bir çalışma olmuş. diğerine göre ön bölüm biraz daha iyi duruyor. ama eskiside hiç fena değildi yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 cirkin bir arabaydi bence bitirmeleri lazimdi, boxster lar beraber butun hepsi toplanip yakilmali biyerde bence goz zevki bozuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 selam paramecium sende ki bu audi sevdası ne zaman bitecek gel sana temizinden bi anadol alalım =) saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 aman allahim o TT 2'nin arkasi mi otobüsten çekilmiş olan foto?? Hayallerimi öldürmüşler namussuzlar.. Ferrariden önceki hayalim TT Roadster'di :([ Mesaj 25 Mart 2006, Cumartesi - 07:53 tarihinde, MeSh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Selam, Vallahi ben de merak ediyorum arkası nemenem bir şey olacak. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Q7'nin arkasi gibi hayal kirikligi olmaz insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Selam, Zaten o Q7'i yapan elleri ceviz kıracağı ile kırmak gerekli >:( 2002-2004 arası s-line bir A4 bulmak lazım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Gençler ben böyle bişey buldum aranırken ama? Far kısmı biraz farklı gibi ızgara ve alt sis farı ızgaraları benziyo ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Selam, Eğer böyle bakacaksa güzel. Sert bakışlar hoşuma gitti. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 mersonun yeni farlari gibi olacak bence s'tekinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Lan? bunlar çikti mi? Bugün yolda gördüm, ya da halüsinasyon görmeye başliyorum.. Farlar ayni yukardaki gibiydi, böyle sert sert.. edit: a4 idi gördüğüm , ve ayrica evet.. cahilim çikmiş. ne var yani bilmiyorsam :( [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 21:39 tarihinde, MeSh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar