Synergenx Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 İşte yeni JadeReal (Kim tarafından boynuzlandığı merak konusu) :D [spo][/spo] GM'in notice bi hoş olmuş anlamını yazıyorum : Tanrı Diez'e yardım etsin :D [spo][/spo] [ Mesaj 20 Mart 2006, Pazartesi - 12:14 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 o bisey degilde mearch koyulan takılar yanında +3 roc rol rom +9 shard +8 raptor lycoan +8 warrior eairng +23 harbi saglam itemler cıktı serverdan 0_o iron belt be neck +1 gordum *_* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 ss plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 SS zaten var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 yok endlessden rica ettim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 o kadar kalabalıkda lag oluyoki paint acmak pc kitlemek olur :S ama gorenler biliyo zaten 3 tane +9 sard gordum yemin bile edebilirm yani ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Ya bırakın shard'ı bomba bomba :D Jade'nin tipi çok hoşuma gitti keşke kalıcı olsa böle hep boynuzlar çok süper göstermiş teyzemi asdgogsdahofhsad xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 dogru soyluyor endless inanılmaz o anda lag oluyor ss alıp paint acmak cok zor ben bile kılı kırk yararak aldım ssleri.... Ama inanılmaz itemler vardı merch.larda.... Sayılan itemlerin yanında +8/15 dex, str sheller sanki kızılay bir kamyon dayamıs moradonun kapıya onune gelen dagıtmıs....Yanarımda biz nerdeydik o ara nerdeydik ona yanarım.... [ Mesaj 20 Mart 2006, Pazartesi - 12:24 tarihinde, KaSiMPaTi_1 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 +1 iron neck belt gordum bu arada jadenin bu ss bende almıstım castlede xD maradonda 2 tane +2 rol iron neck 2 we +1 cektim xD [ Mesaj 20 Mart 2006, Pazartesi - 12:27 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 ben hepsinin resimlerini aldım akşam bir konuda toplamaya çalışacağım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Desenize diez den baya bi item geçti arese diezde tanıdık duperi olan areste zengin olmuştur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 gecse nolcak onu anlamadım xD orda olan itemler orda kaldı 15 gb le cz cıktım ustumde para gitti ama yine bisey olmadı asdsa xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Arkadaşlar bırakın onu bunu da orcları sevmeyen bi insanın ve bu bayan ki süper yakışmış orc modeli... Jade çok yakışmış sana boynuzlar Allah tekrarını nasip etsin seni böle görmek çok güzeldi asdhohgosadhof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Jade in boynuzlu hali guzel valla bu arada inter war larda char olanların hicbirisi kaydilmiyo diye bilyom ordaki charlar dupe silinyo sonra :D ilk başta ole solenmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar