Xaenin Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Yönetici bilmem yığarım buraları . Elaidime laf edeni kanal 6 yöneticilerime teslim ederim hiç şüphesiz . Hepiniz suçlusunuz , o kadar .
Zegna Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 elaidi bodygard tutmus.. i willlll alwayssssssss love youuuuuu..
Zegna Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 bu arada basbakana kufur etmek cok abeski , tabiki silinir. elestirmek ayri kufur/hakaret etmek ayri. bende sevmiyorum RTE yi, bana gore dahada batiriyor ulkeyi. ama kufur etmiyorum yani.
elaidi Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Kibar çocuk. ayrıca parasıyla değil mi, bodyguard da tutarım ordu da alırım. Ayrıca parayla almadım onun babası genel müdür =/ Zegna konuyu dağıtmak gibi olacak ama, prison break ve lost'u indiriyorum. Evet bunu msn'den de söyleyebilirdim ama burdan başlamışken devam etmek istedi canım her ne sebeple ise. [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 03:06 tarihinde, elaidi tarafından güncellenmiştir ]
xarion Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 .... ve tanrı, kendisi bilinci yaratırken insanların nerede olduğunu birkez daha sorguladı... ... ve türk halkı akpyi birkez daha seçicek... ... ve birgün herkez akpli olacak... ... ve tanrı bilincin yanında değişemeycek olan kaderi yarattığı için kendisinden birkez daha nefret edicek... [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 06:47 tarihinde, xarion tarafından güncellenmiştir ]
eldiablo Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 bu kıytırık hükümet ile ne yapacaklardı devrim mi?
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 RTE'nin her dediğine "vay be adam ne güzel konuştu, büyük adam bu ya" diyen tipler türedi. La misal, daha geçen gün "TL çok değerli" diyen sanayicilere RTE "beceriksizsiniz" deyince, eleman fırlayıp "adam doğru söylüyo oolum, onların beceriksizliği" demesin mi?! La ne ekonomiden anlar, ne paradan, ne sanayiden, RTE dedi ya doğrudur. "İki kere iki beştir, süt de karadır" dese onu bile "adam doğru söylüyo" diye kabul edecekler. "Ananı da ali git" dediğinde çiftçinin suçlu olması bundandır. "Tayyip'e laf yok, her dediği doğrudur. Ona karşı çıkanı, dediklerinin tersini söyleyeni süründürürüz. Anasını alıp gitmesini söylemişse çiftçiye anasını alıp gitmek düşer."
Öne çıkan mesajlar