soulteam Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Ertem kaç charın var a.q:DBu arada slm şekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 adam ne varsa almıs adsadasd xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Küfür etmeyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoI3aR Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 nerde o eski topicler postlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 orada glich war gibi sezdim sanirim casting failed (stealth) peşine spike.... damage cok da abarti deil. malice yemiş bp ye ya da mage ye babam da vurur... some 2800 hp nin hepsini almişti ac li halimle paper mage ilk cz deneyiyimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Bencede abartılcak bi dmg deil. bende +7 dual mirage la 2000dmg gordugumu hatırlıyom itemlerden dandikti yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 stealth basarken onune mage gelirse castling failed oluor janem :) ayrıca 7 mirage la gorebilcegım en iyi dmg sizlerle paylasmak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 yafs +7 mirage o kadarda dandik deil aslında ap bakımından... [spo]ahhh bi dula +8 shard olsa ahhh xD[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 @soulteam önüne priest ya da warior gelirse casting failed olmuyor mu? ayrica yeme bizi... casting failed sadece hareket edersen olur... üstte boru gibi yazior skill failed too far... bu ne demek? adamdan uzaksin ve skill fail vermiş... peşine de casting failed bu ne demek; yaw zaten adama yetişemicem bari stealth atam da saklanam... ii oke de peşine de spike? bu ne demek? adama yetişemicem madem glich yapam skill fail casting fail spike damage lol.... yaw cocuk kandirma bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 axi bi git isine normal bi adamin pesinden kovalarken olabilcek seyler onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 @marl0_on ben glich var demiorum, sadece seziyorum diyorum... peki glich yaparken olan şeyler deil mi bunlar? sezgimde yanilior muyum_? glich yaparken de ayni tablo ortaya cikmior mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 adamin pesinden kovalarken herhangi bi skillde failed verebilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 onu kullanmayan adam neler olabilcegini sanırım bilmez yoksa sen kullandınmı 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 evt kullandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 adamin peşinden koşarken sin lerde herhangi bir atack skili fail vermes, cure acid stealth v.s tipi skiller failed verir sadece... saten arkadaş da soolemiş stealth basiordum yanimdan mage geçti bozuldu die, olayi ört bas etme amaçli dedi sanirim yanindan deil mage en baba warior da geçse fail vermes stealt till u move.... ayrica demek istediim gayet net; adam skill cakior too far dior sonra stealt basior failed peşine spike... bunu kaç kişi normal 1 hareket olarak yapar? tek durum şu olabilir.. adam mage yi kovalar sonra bikar... bari stealth atam saklanam der mage de mal ya o damage yi yiceni bile bile adamin ayağina kadar gelir adam da tam steath basarken vazgeçer mal ayama kadar gelmiş boş çevirmyim der spike yi basar... çünkü bu skiller cok seri basilior arada mana gain bile olmadan skil skill skill.. eğer bööle ise oke glich yapmamiş... sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
speedie Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 ağzı olan konusuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 vay sen bak hele neler de öğreniyoruz. ben de 1.5 yıldır sinle oynuyorum merak ediyodum bu adamlar ben kaçarken 20 metreden nasıl bana vuruyor diye?hmmm iyi oldu bu glitch dalgası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 bende diorum bu adam nerden cıkarıo glich yaptıgımı [spo]Meger kendi yapıomusta bize de camur atiomus[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 @soulteam glitch yapiom demedim yaptim dedim ayrica su an bp yim... 1 mok yiyon bari kılıf arama, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 adamın eli kaydı belki stealth cat eyese falan bastı olamazmı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 axi nick ne aga karsima cıkarsan sanada glich yapayim >_< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 ih4teu (yeni sattim) lvl 65 sin HeLLory l lvl 61 bp axicocuk lvl 60 arch mage MrCraiG lvl 64 warior [ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 01:48 tarihinde, axicocuk tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 01:48 tarihinde, axicocuk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar