dooman Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 psp almayı düşünüyorum giga pack, en uygun yer sendit.com'mudur yoksa başka yerlerden daha ucuza bulabilirmiyim? herhangi bir gümrük sorunu olurmu netten yurtdışından alsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vicente_amigo Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 oyunaldım iyi tane sendit den hiç bi sorun olmadı 10 sonra geldi ama psp yi bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 psp 100 euro yu gecen bi mal oldugu icin sorun yasaman buyuk ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 100 euro yu gecmese sorun cikmaz mi yani? cikmazsa hakikaten super olur cunku? bu konuda bilgi verir misin prosedur nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 bir tane aldığın için ve sendit.com gibi bir yerden aldığında sana onu ups ya da dhl gibi kargo şirketleriyle gönderdiklerinden sorun falan çıkmaz. adresine teslim edilmez de istanbul paket müdürlüğü gibi tırt bir yerden almanı isteyen bir kağıtla karşılaşırsan geçmiş olsun. ithalatçı muamelesi görmen çok olası. ama yine belki bir şekilde aldığın cihazın bir tane olmasından dolayı kurtarabilme şansın var. zira ben 2 tane md yi bile çekebilmiştim gümrükten başlarını ağrıtarak görevlilerin. eh tabi onlar da insan onların da paraya ihtiyacı var(!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 daha once nike ayakkabi almistim bir amerikan sirketinden. tabi salak herifler normal posta ile yollamislar. gumrukte felan kayboldu ne yaptiysam bulamadim. buyuk ihtimalle rusvetci pezonun biri "kendine" ayirdi. elin kolun bagli oluyor sikayet etsen de hic birsey olmuyor. yurtdisindan birsey alirken artik hic acimiyorum parasina email veya telefon acip diyorum ups yada dhl ile gonderin. adamlar kendi ucaklari, araclari ile felan kapiya kadar getiriyor. evet biraz daha fazla tutuyor ama hic gecikme olmadan yada "lan nerde kaldi bu" diye endise etmeden aliyorum ne siparis ettiysem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 naptın deniz aldınmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Sendit genel anlamda uygun bi yer, ama bazı ürünler Türkiye'de yaklaşık aynı fiyata bulunabiliyo (çok nadir de olsa). Hem biraz ürün yelpazesi dar, ama ürün sitede varsa hiç çekinmeden alabilirsin. Bazen azıtıyolar hızlı getirme konusunda. Nası oldu bilmiyorum da, Guild Wars: Nightfall siparişi verdim geçen ay bi pazar akşamı, hemen sonraki çarşamba günü elime geçti. Bildiğin 2,5 günde teslimat yani. Gerçi sen siparişi verdin mi bilmiyorum da, hala verip vermemekte kararsız kaldıysan hiçbi şeyden çekinme. Bi tek şu 100 euro ve üstü olayı insanın kafasını karıştırıyo o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 devamli maket getirdigim icin gumrukte cok isim oluyor (101 euroluk paketim takilmsiti bi ekre icime oturmustu, salak caponlar icine teee fii tarihinde aldigim ve parasini odeyipte elime ulasmayan bi boyayi koymuslar ben 99 euro da tutmustum supriiiz kagit geldi) genelde karsida bir eyre geliyor paket (UPS veya FEDEX genelde gumruge takilamdan eve getiriyor) orda herkesin ortasinda laa diye acip urunu inceliyor bir amca hayvan gibi maketi ickartip "laaa oyuncak bu oyuncaaak yaaaz" seklinde yan odaya bagirdiginda hatta salya sumuk olmamak elde degil ha bi defa kutunun icinden 20 kutu boya ciktiginda amcanin gozleri oyanamsitida anca maketi acip tek tek renklerin hangi yeri boyuycagini gosterdigimde ikna olmsutu satmak icin getirmedigime 100 euroyu gecmiyen her sey evinize gelir (paket buyukse ve normal posta ise postaneden almaniz gerekebilir bazen) 100 euro yu gecince gidip hesap verirsiniz incelerler kisiselse 2-3ytl den 20-30ytl ye varan bir harc alirlar ama eloktronikte isler karisir cunki ordaki adamin insiyatifine kalmistir bazen iyi birine dusersinzi sorunsuz gecirir bazen sakal isterler problem cikarmamak icin en kotusu ise hem isguzar hemide rusvetten tiksinen bir teyze vardir orda ona duserseniz bittiniz bu teyze gelen her vatandasa maksimum zorluk cikarmanin gorevini layigi ile yapmak olduguna inanir maketin icindeki basit bir elektirik devresi yuzunden (pil anahtar 2 adette led) aldiginiz maketi eloktronik oalrak listelemeye calisir bebek mamasi getiren bir cifte "turkiyede mamami yoktuda disardan isparis ettiniz, hem ben bunun icinde ne oldugunu nerden bilicem once labaratuara gidicek analiz edilicek vir vir vir... " seklinde nutuk cektigini bizzat gozlerimle gormusumdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar