Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pek bi anlamı yok heralde yasamımızın

irin

Öne çıkan mesajlar

bugun antalya bahcelide yuruyorduk arkadaslarla bilen bilir karayoları lojmanlarının orda bi trafik ısıgı var;4 kişi kaldırıma zor sıgdıgımızdan ısıga carpmamak icin bi manevra yapmam gerekti cat die bi ses duydum ve kolum garip bi şekilde yandı,elektrik yedimm birazcık ama ısıgın uzerinde bulundugu direge degmemiştim bile dogru durust.sonra donup baktıkki; şu yaslılar cocuklar ve engelliler icin ısıgı yonlendiren düğmeler vardır ya onun tesisatı acık bırakmıslar ölee bi dugme yok yani orda ve uzeride hic bi şekilde kapalı değil beyhude olcektim eger bide degmiş olsaydım direğe ... nası birseydir ya bu cukurlar acık bırakılır insan duser, sakatlanır elektrik tesisatları acık bırakılır kimse bizim canımızı tehlikeye attıgının farkında degil mi?(ısıgın kordinatları özellikle belirttim;dikkat edin.))
Sosyal ağlarda paylaş

edit: algıda hata.
yeni bişey yazayım
o tip direklerin abğlantı yerleri açık bırakılıyor genelde, özellikle normal aydınlatma direklerinin
kardeşim de merak edip sokmuştu bir direğe elini, bir aydınlanma olmuştu, çok şükür bişey olmadı en azından çarpılmadı, niye açık bırakılıyor bilmiyorum ama uzak durmak lazım, kapaklarını mı çalıyorlar, kırılıyor yenisini mi takmıyorlar anlamıyoum

bir de amper düşüktür sanırım onlarda öldürmeye yetmez, uzun süreli çarpılma gerekir. gine de denemeye gerek yok.

[ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 22:41 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...