irin Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 bugun antalya bahcelide yuruyorduk arkadaslarla bilen bilir karayoları lojmanlarının orda bi trafik ısıgı var;4 kişi kaldırıma zor sıgdıgımızdan ısıga carpmamak icin bi manevra yapmam gerekti cat die bi ses duydum ve kolum garip bi şekilde yandı,elektrik yedimm birazcık ama ısıgın uzerinde bulundugu direge degmemiştim bile dogru durust.sonra donup baktıkki; şu yaslılar cocuklar ve engelliler icin ısıgı yonlendiren düğmeler vardır ya onun tesisatı acık bırakmıslar ölee bi dugme yok yani orda ve uzeride hic bi şekilde kapalı değil beyhude olcektim eger bide degmiş olsaydım direğe ... nası birseydir ya bu cukurlar acık bırakılır insan duser, sakatlanır elektrik tesisatları acık bırakılır kimse bizim canımızı tehlikeye attıgının farkında degil mi?(ısıgın kordinatları özellikle belirttim;dikkat edin.)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 ülkemizde insanların çoğu "amaan bişey olmaz" diyerek iş yaptığından olsa gerek. ya da işi yarım bıraktığından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 daha geçen hafta vardı o düğme ahaha.çalmışlar ozmn :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Duyarsızız.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 @fistan manyak valla millet orda duran dugme nası rahatsız ettiyse artık birini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 bi gün birnn başına bişey geleck gbi bi his oluştu içmde xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Sınıf arkada$ım gece belediyenin açtığı çukura dü$tü ayağı kırıldı.Nasıl iş yapıyorlar bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 ben de bunu dusundum. birileri gizemli adaya duser, digeri abisini kurtarmak icin amerika gizli servisine hukumetine falan savas acar. bizse git gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Tesadüfen yaşıyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 edit: algıda hata. yeni bişey yazayım o tip direklerin abğlantı yerleri açık bırakılıyor genelde, özellikle normal aydınlatma direklerinin kardeşim de merak edip sokmuştu bir direğe elini, bir aydınlanma olmuştu, çok şükür bişey olmadı en azından çarpılmadı, niye açık bırakılıyor bilmiyorum ama uzak durmak lazım, kapaklarını mı çalıyorlar, kırılıyor yenisini mi takmıyorlar anlamıyoum bir de amper düşüktür sanırım onlarda öldürmeye yetmez, uzun süreli çarpılma gerekir. gine de denemeye gerek yok. [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 22:41 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 gayet tabii yaşamamızın anlamı var ancak buna yeterince değer vermiyoruz sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 evt haklsın ama sanırım bu konuda fazlaca benciliz bi baskasının yasamını pek dusunmuoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Allah allah ilginç vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar