demorah Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 saol dory:) nasıl yaptığını özelden atsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 dory bu şirin köpekçiğin cinsi nedir? bayıldım, çok güzel bir yaratıkmış. köpek almayı düşünüyorum da, bu türün ne olduğunu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Golden retiever. bu bizim kaçak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Hee o dory'nin gösterdiği demorah'ın köpeği. LEsiye de taş çıkartır. Goldenlar rulz zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ben de golden retriever istiyorum ve hatta golden alıcam zaten ama resimdekinin türü farklı sandım bir an. demek ki golden almam gerekiyor, golden olduğunu anlamadığımda bile çok hoşuma gidiyorlar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Sana Golden resimleri vede alabileceğin bir site.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 bu da bizim püsü [spo][/spo] [spo][/spo] bunu da şimdi çektim [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 babanneminkedisi pamuk'a benzio bu yoksa omu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 İlk aldigim gün. Biraz büyüdü =) Su anki hali =) [ Mesaj 17 February 2007, Saturday - 10:28 tarihinde, spadina tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 17 February 2007, Saturday - 10:33 tarihinde, spadina tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 hehe pek afacan duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 öyle vala bide disleri kasinmaya basladi bu aralar halimi ne siz sorun ne ben söyliyeyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 husky mi bu samoyed mi nedir, pek şirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Husky.Cok tatli gercekten bgn kuduz asisini oldu disari cikardim ordan oraya kostu durdu gezmeyi cok sevdi kerata =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 karmayi olduysa kuduzu beklemene gerek yoktu disari cikarman icin ama genede iyi yapmisin. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 =) cok isiriyor ama disleri kasiniyor tamam biliyorum ama bunaltici dereceye geldi egitirkende nasi egitecegim konusunda pek bilgim yok tekrar-ödül mü yapsam yoksa biraz dayagi hak ettimi acaba =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funny_girl Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 ayyy kıyma ona çok şekerrrr=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 sondan birönceki resimde süper tatlı çıkmış=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 ellerini ayaklarini kemirdigi zaman dis kasintisi yuzunden sakin izin verme, suan tatli gelir ay ne şirin dersin ilerde ayni seyi yaptiginda oyun icin parmaklarin yara bere icinde kalir. basima geldi ordan biliyorum :) her elini kemirmeye kalktiginda onu oyuncagina yonlendirmelisin. ayrica o yastaki bir kopek dayaktan anlamayacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Yok ya köpekte az damak tadı varsa spadinayı ısırdıktan sonra bidaha hiç bi insanın tadına bakmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar