oper Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 programcılık da matematiksel zeka gerektiriyor bayag bi hem de.. bu arada bilgisayar mühendisliğine gidersen programcı olmuyorsan onu soyliyim. sana programlama dersi verip durmuyolar.. bilgisayarın çalışma algoritmasını anlamaya calısıyorsun bi nevi..programlama ögrenim diyosan BÖTE ye git .. bilgisayar öğretmenliği yani. orda bol program var. hem daha kolay girmek. ben matematik yazacagıma keşke böte yazsaydım dediğim buraya geldiğimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 fizik zor değil mühendisliği zor benim bildiğim. bence matematik mühendisliğini düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 telekomünikasyon mühendisliği var..gelecegi cok saglam gibi görünüyor.. onu da tercih edebilirsin.bigisayara yakın bişe sanırım. ya da hangi okul oldugunu bilmiom ama matematik-bilgisayar var o da olur.. iice arastır ama her neyi sececeksen..biri sana kesin rehberlik etsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 size özeniyorum valla... keşke bende böyle fizik-matematik aşkı duysam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Hmmm Peder Ramirez şimdi bu kitapların içerikleri nası yani giancoli neyi anlatıyo , berkeley neyi anlatıyo hangi düzeye hitap ediyorlar biraz bilgi ver ya alırken neyi aldığımı bileyim çünkü bi tane aldımmı uzun bi süre 2.yi alamıcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Giancoli genel fiziği anlatır. Yani aslında hepimizin lisede gördüklerini tekrarlar arada detaylara girer. Üniversite 1. sınıf fizik dersleri (mekanik ve elektrik fiziği) bu kitaptan okutulur bazı üniversitelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Tesla Coili geliştir plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Peki Lise düzeyindeki fizigi bilen bir insan geliştirmek ve detayları öğrenmek için hangi ktiabı almalı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=39199&session=98434200885971857260&LogID= şaka yapıyor olmalısınız bay feynman kitabına buradan bakabilirsin içeriği hakkında bilgi var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 finrod teşekkürler.Rewendor teşekkürler peki sen hangi kitabı tavsiye ediyon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Diğerlerini bilmiyorum ama Giancoli fena değil, konuları iyi anlatıyor. Fakat elektrik fiziğini biraz fazla karmaşık geçmiş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 akmarda şaka yapıyor olmalısınız bay feynmann ı bulamadım allah allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PederRamirez Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 @Last Giancoli bizim burda mühendislere okutulan bir kitap zaten,yani mühendislere yönelik daha çok,en azından ben öyle sanıyorum çünkü pek okuma-inceleme fırsatım olmadı.Berkeley ise eski bi seridir,ilk kitabı mekanikten başlar sonraki kitaplar elektrik,waves optic,quantum devam eder. Hangi kitabı tavsiye ediyorsun dersen,ben Berkeley derim.Ama berkeley baya teorik bir kitaptır giancoli gibi yüzeysel işlemez,işin biraz daha derinine iner örneğin frame(gözlemci olması gerek) konusunu 6-7 sayfa işler,ama fizikte çok önemli bir konu olmasına rağmen mühendislik için fazla birşey ifade etmediği için giancoli çabuk atlar.Giancolide fazla soru vardır,berkeleyde çok az soru var.Fizikçi olucaksan soru sayısı önemli değil zaten :) sonuçta össye hazırlanmıyorsun işin özünü anlamaya çalışıyorsun :).Sonuç olarak fizikçi gibi düşünmek istiyorum diyorsan berkeleyi tavsiye ederim ama önceden uyarıyim okuması,anlaması zor bir kitap1-2 sayfa üzerine günlerce düşünmen gerekebilir,hatta alıp başlarda hiçbir şey anlamaman olası :P. Giancoli tarzı daha kolay bir şey diyorsan bölümde 1. sınıflara okutulan Ohanian var buda çok orjinal soruları olan teorik bakımdan başarılı olan bir kitap.İstanbulda olması gerek ben ankarada bulamamıştım,istanbulda bir kitapevi satıyordu(şimdi ismini hatırlayamadım hatırlarsam yazarım).Giancoli yerine bunu bulup al derim.(birde berkeleyin türkçe çevirisi iyi değil sanırım,eski basım bir kitap olduğu içinde orjinallerini bulamayabilirsin ya bir üniversite kütüphanesine gidip ordan alıp fotokopi çektir yada ben sana burdan çektirip gönderiyim ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 yardım etmeye çalışan herkese sonsuz teşekkürler yerleştik şu an bakalım kader diyip geçelim inşallah mutlu oluruk.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 nereye yerleştin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 mutlu olduktan sonra farketmez sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Cok guzel hedefler koymussun da, o CERN'in C'si icin bile dalinin en iyilerinden olman gerektiginin farkindasindir umarim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 valla guzel hedefler umarim senin icin en iyisi olur ama bellide olmuyor bu işler. ben bankacilik okuyorum ama hayatim inşaatlarda gecior mesela!? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 fizik seçip bilgisayarın başına eğlenmek veya bişey araştırmak için geçtiğinde içinden geçen tek düşünce bilgisayarı seçseydim keşke olacaktır öte yandan bilgisayar kullanıpta bilgisayar sevmeyen çok az kişi vardır, şu anda bütün gençlik sabahtan akşama vakti olsa bilgisayar oynar ztaen yazın da oynuyorlar, bence bilg. için bilg. seviyorum demek böyle davranan milyonlarca insan arasında öyle çok farklı bir özellik değil. yeterli puanın olursa düzgün okul için de yetiyorsa seç derim yoksa fiziğe dön en azından zaman kaybetmessin. sonra bilgisayarı sonradan öğrenirim nasıl olsa diyorsan fizik diplomanla her yere bilg. biliyorum diye müracat etmen zor olur. ben bilg. eğlenmek için oynarım ama aşkım fizik diyebiliyorsan daha az acı çekersin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 @ oper , bilgisayar mühendisliği seçtik :) valla ne güzel hedeflerim vardı ...CERN e bilgisayar mühendisi alırlarmıkiii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 ehhe hocam iyiki uplamışsın :d hukuk tarih demişim yazılım müh. okuyorum şu anda :D kader işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar