MartinLGore Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Söylendiğine göre bu yıllar arasında Atatürk'ün emri ile okutulmuş kitap. Şimdi inceliyordumda nasıl kabul edilmiş o zamanlar bu kitap? Yani millet ayaklanmamış mı? Kuran ve Vahiy kısmını okuyun[ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 16:13 tarihinde, MartinLGore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 alamut kalesi - wladamir bartol u okuyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Eğer bu kitap gerçekse,özellikle o dönemde "okutulabilmesi" çok ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 ya ne kitap ne görüorum ne de başka bişey. yanlış olan ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 aslında böyle bilgiler toplumun kafasından uzak tutulmalı kaos çıkabilir o bakımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 75 yıl önceki yapılan şeylerin günümüzden çok daha çağdaş ve hoşgörü içeriyor olması ne kadar üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 devamı??? mrk ettim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 fatoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Toplumu dinle yönetmeye çalışan, dini esas alıyomuş gibi kendi düşüncelerini dine karıştıranların ve onlara koyun gibi inananların böyle bir yazıya hoşgörüyle yaklaşması çok zor tabi. Onun dışında doğruluğu tartışılır bişi.Objektif bi "İslam" açıklaması olmuş. [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 16:37 tarihinde, h1v tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 evt biraz fatoş kokusu var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Devamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 iyiymiş kitap niye olay çıksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 kitaba gore şimdi hz muhammed vahiy diye birşey uydururak halkı dogruluga çagırmış, aslında cebrail de vahiy de allah da yokmuş? [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 16:44 tarihinde, elvyn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 halkı inandırmak için bi yalana ihtiyacı vardı cebrail en iyi örneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 yazanların dogru olduguna inanmıyorum ama olsaydı bile gayet mantıklı bı hareket olurdu..cunku sonucu gayet olumlu bi iş cıktı ortaya.... kıtabın yazılma amacınıda ,o donem halk dıne ve halıfelıge cok ınanıyodu ve ınkılaplara karsı cıkıyodu..bu yuzden halkı biraz dinden alıp ınkılapların onunu acması gerekıyodu..bu yuzden yazmıs olabılır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 güzel kitap da nerden bulabilirim internette falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 e normal gayet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Saçma-sapan kavramlarının oturabileceği güzel bir örnek. Edit: Böyle bir kitabın varolduğuna inanmıyorum. [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 18:47 tarihinde, JsH tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 ilginc bir kitap biraz okudum ve kavramlar gercekten oturmamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 ben alayım bu kitabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 oha diyorum aklımdan geçenler! ulan harbiden aklımdan geçenler günlerce düşündüğüm şeyler! oh be rahatladım demek bi iki akıllı varmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 işte budur abi..o kadar diyorum millet her peygamber devrimcidir...toplumun bozulan düzenini tekrar kurmak için bir tanrının gölgesinde devrim yapmış kişilerdir diye...eh be hele şükür ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Dini inancı tamamen inkar eden bir kitap. Bence haklı yönü olamaz. @elm Kusura bakma ama inanca hakaretin ne çağdaşlık ne de hoşgörü olduğunu düşünmüyorum. [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 19:47 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 dinin kaynağını dolaylı yoldan açıklayan bir kitap sonuna kadar arkasındayız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 + Bende bu kitabın okutulduğuna inanmıyorum. "Din bir vicdan sorunudur. Herkes vicdanının emrine uymakta serbesttir. Biz dine saygı gösteririz. Düşünüşe ve düşünceye karsı değiliz. Biz sadece, din işlerini devlet ve ulus işleriyle karıştırmamaya çalışıyoruz." diyen bu devletin ulu Önderinin böyle bir kitabı emri ile okutacağını düşünmüyorum. said: "'Türkler' diyor Atatürk, 'İslam oldukları halde, bozulmaya, yoksulluğa, gerilemeye maruz kaldılar; geçmişin batıl alışkanlık ve inançlarıyla İslamiyet'i karıştırdıkları ve bu suretle gerçek İslamiyet'ten uzaklaştıkları için, kendilerini düşmanlarının esiri yaptılar. Gerçek İslam'ın çok yüce, çok kıymetli gerçeklerini olduğu gibi almamakta inatçı bulundular. İşte gerilememizin belli başlı sebeplerini bu nokta teşkil ediyor... "* *Kaynak: İzmir, 3 Şubat 1923, Atatürk Diyor ki, Varlık Yayınları, s. 46 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar