diaboliq Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 8 saatir login olamıyorum ve accountunuz kullanılıyo kullananı dc etmek istermisiniz diye bişey cıkıyo on ok diyorum ve yeniden aynı şey oluyo(accuont kullanılıyo diyo yani) 1.şimdi ben 8 saatir giremiyom ne yapabilirim 2. banlanma ihtimali nedir banlanınca böle bi hatamı verir bu oyun 3.ko sitesine baktım blocklu deilsiniz diyo yani banlandıgıma dair bişey yok ewt iyiliksever ve ukala olmayan arkadaşlar bana bi yardım eli uzatın çok madurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 modemini kapat bekle sonra tekrar ac eğer statik ip kullanmıyorsan id hemen düşer oyundan merak etme. blok değil o. asılı kalmış charın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulblades Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 kardeş meraklanma hiç bişi yoktur benimde başıma geldi zamında 2 gün giremememiştim ama daha sonra düzeldi hiç bişi olmaz yane içini rahat tut! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 arkadaşlar cok saolun ya valla içim rahatladı - sizin gibi insanlarda varmış bu paticikte diğer bi kaç kişi gibi her açılan topiğe kardeşim bu nasıl topic ,ne gerek var bu topiğe, yok aramyı kullansana, öğretemicez şunlara aramayı kullanmayı (hem ulan sen kimsinde bana bişey öğreticeksin ) gibi şeyler söylemediğiniz için çok saolun ve lütfen o kişilik bunalımındaki forumlarda kendinin birey olduğunu ispatlamaya çalışacak kadar aciz olanlardan olmayın ****yeniden çok teşekkür ederim size******** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 hımmm güzel başlık :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar