fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Evet içim daralıyo, kötü bişey olacak galiba. Öyle hissediyorum. Durup dururken oldu birden canım sıkılmaya başladı.. Çok acaib hissediyorum kendimi. Kafam uyuşmaya başladı. hiç bi derdim yok. Üstelik teselli olması için kız arkadaşımı aradığımda cvp vermedi. Umursamadı bile galiba. Kötü bişey olacak hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 elektrikli testere mi alıp ışıkları kapatıp yatağımın altına yatıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 @arc: orda terliyip aynı zamandada üşüyormusun? Neyse dalga bir yana kız arkadaşını bir kaç defa daha ara bence açmazsa yada meşgule verirse hislerin doğru çıkabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 hmm bu topic.. deja vu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 pc başında olur öyle daral gelmeler falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Yok ,gelip geçici bir his...Beterini yaşadım.Bu duyguyu hissettiğim o gün,yakınım birisi ölecekmiş duygusuna kapıldım.Öyle garip(ve de güçlü!) bir duyguydu ki gerçek dedim.Hatta dayanamayıp aradım vs vs...Ardından neyseki kuruntuymuş dedim,gelip geçti yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 benimde içim daralıo ama ben sebebini biliom önümüzdeki hafta sınav dolu....:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 arkadasımda sımdı bana msj attı boyle acep ikiz olabılırmısınız :) kayıp olanlardan hane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 arada banada oluo böle ateş basıo biacaip oluyorum falan... ama geçio bi süre sonra.ama her oluşundada bu sefer harbiden bişey olcak diyorum. şimdiye kadar olmadı.inş sanada olmaz sakat bi duygu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ya kusura bakmayın cıvıklık olarak da görmeyin ama, bunların hepsi menapoz belirtisi arkadaşlar, bilmiyorum paticik son yıllarda 45 yaş üstü bayanların uğrak mekanı mı oldu : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ilahi arc. hah hah. (pff) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ahaha :D bu arada şaka maka tansiyonu çıkmış olabilir arkadaşın. [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 00:20 tarihinde, arc tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 git bi elini yüzünü yıka, negatif düşünme, kitap felan ok, komedi filmi izle, o da olmadı yat uyu. bu şekilde moral bozukluğu içinde kız arkadaşınla felan konuşursan yanlış şeyler söyleme ihtimalin yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 geçti biraz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 aman çevrimdışı olma hayattan fede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ciddi ciddi düşündüm bi ara yanlız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Olmaz öyle şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ben de anladım zaten sonra olmıcanı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 DEPREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMMM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 ne debremi bea. D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 hah buldum neden deja vu olduğunu. http://forum.paticik.com/konu.php?id=160072 çok mistik gördüm sizleri =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar