axicocuk Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Pamir (CeeK), izlemlediğim kadari ile günde 21343124 tane topic acior ve bunlarin 23564326 tanesinde de ben artik pati yi birakiom daha da 1şe demiom size post kasanda suc v.s v.s gibi sözler sarf edior ve her seferinde her actiği topicde de genel eğilim olarak tepki aliyor... ya tmm kardeşim topic acarsin da ota boka topic acilmas ki, en son 4 taşla resleyenlere ana baci kaymiş. peki senin apos spota cektiin troll un altinda kalanlar da 13 yaşindaki cocuklarin anasina bacisina mi kayiyor ya da senin apos spotlara yarim saatlere varan ks altinda mağdur kalan insanlar mi 13 yaşindaki cocuklarin anasina bacisina kayar v.s v.s... bu benim 2 yada 3. topic im... (7-8 aydir patideyim hergün sanirim) bunu actim cünkü artik 1 yere kadar... bu adamin topiclerinden 1ine yazicam da hangisine yazam die karar veremedim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Kısa zamanda yörüngeden el sallayacak zaten bizlere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 =) Patinin Uydularina Katilacak Desene Sen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 öncelikle ben ceek degilim ceek sadece benim kullanıcı adımı kullanıyor ve konustugu zaman CeeK : Olarak yazıyor yanlı$ anla$ılmasın:) adamı yine durduk yerde suçluyorsunuz vallaha ceeke acıyorum [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 13:47 tarihinde, PaMiR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 ben artik acimiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 aaa çıkmış bile yörünge dışına xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Boş iş bunlar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 bildigim kadarıyla ceekin bu forumda ofs ismi ile acc. war nie senin nickini kullanıor pamir harbiden garip bi kisilige sahip bu ceek [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 18:45 tarihinde, SPectre88 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 ofs u da yörünge dışına attılar daha önceden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 sende okadar hakaret edip gereksiz konussan senide atarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 sağol pati :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 SPectre88 +1 ya küfür etmiyom diyen adam yalan soyler. herkes kufur eder edebılır. ama her 2 lafından biri küfür ise o zaman sende sorun war ki zaten sorunlu birisin xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulblades Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Çok güzel bir noktaya değinmisin kardeş paticik çok bozuldu eski günleri özlüyorum çok değil 1.5 2 sene önceki günlerine geri döne bilsek çok güzel olcak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar