Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 clandan yazılar geçiyo hadi TS ye geli pl yapalım sonra 1-2 dakka kimse bişey yazmıyo anlıyorum ts deler konuşuyolar clandan hayatımın en büyük floodlarını yapıyorum party pls die ama yok party atan yok ertesi gün: party atıyo clan girmiyorum. 5-10 dakka sonra clandan name change yaptığını anladığım birinin esas nicki neydi die soruyorum gene cvp yok "cvp yazmayın sakın stuner'e a.q" die bi tepki verdim sonra bugra dedi buydu nicki bu yaptı. biraz atıştım sonra haliyle nie kimse cvp yazmıyo die moron gibi oynuyoz die sonra angelfall girdi slm yazdı slm felan ne oluyo dedi dedim böle böle dün neden party atmadınız duymadınızmı ayıp deilmi "belki party fulldü" yazdı sonra banladılar clandan :D bi sebeb bi şey yok. heaven borumu cypher 1.si :D:D ama bişeyi unuttular Children daki +8 mirage swordu gelmiş msn de ne yazıo kolpa angelfall: o ms bugün bana gelecek ben: lan sen kimsin kolpa angelfall: görüceksin her tarafın ateş olsa ne olur şimdi işteyim eve döneyim bi ilk yapacağım iş bug yoksa eğer şu clanı kurmak angelfall_childrennin_eline_bak olacak :D uzun lafın kısası angelfall 'un +8 ms una bi güzel ÇÖKTÜMMMMMMMMM stuner bir ilki yaptı cypherı soyan clanın liderini soydu ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 iLginç Hani oLmadınız mı daha El morad ya ilk 5 pLanLarı var :D [ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 18:21 tarihinde, pckopat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 human oluyorum :D herşey hazır sadece sitede bi problem var elbet düzelecek kendi MS leri ile ktır kıtır kesecem itleri:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Sitede Sorun yok ki Ne sorun var ki ? [ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 18:25 tarihinde, pckopat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 interesting... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozmo67 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 aferin lean iyi kazıklamışın en azından herkes gördü stuner kim. nasıl adamdır.necidir. demi güzel kardeşim HeLL_Rule idili arkadaşım benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 sorun bu oyuna giriyo siteye girmiyo aynı şifre ile salakca demi = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 resetlesen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 asdsads login olmadan nasıl resetliycek xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Yavrucum Forgot Password'e tıklayacak ID'yi ve gizli soruyu soruyor şifre resetleme kodu mailine geliyor.Bana asdsada tarzı aşağılayıcı mesajlar yazacağına ilk önce olayı bi öğren istersen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 loginmıyosa o hatayı verirse ordada verir :P yasın buyuk heralde yavrucum diye konustuguna gore 50 falan varmı xD [ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 22:53 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 stunner bence böyle bişi için hırkıs denmesi hoş değil ben olsam hırkıs dedirtmezdim kendime heleki tikindirik bi oyun için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Bende öLe Sorun yok Direk giriOr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 said: her tarafın ateş olsa ne olur hahahahaha koptum bu lafa süper (ilk defa duyuyorum nedense) çok sinir bozucu bir olay clandan kimsenin takmaması onun atmasını beklemesen sen çıksan daha ii olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PUDING Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 bunun ovunulcek yanı yok ama olaylara farklı acıdan bakarsak adamLAR cok kisinin canını yakmıstır sızın o clana gırmenız buyuk bır hataydı. gerci human dan orc olup alam lvl lı admalr o clana gectı ama yakında soyulduk dıye bagırırlarsa hıc sasmamak lazım.ee admalar herseyden sabıkalı adı cıkmıs 9999 ınmıyor 9998 e derler. neyse bıde ıgne onlara batsın ıyı yapmıssın dıyelım akıllansınlar bıraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 aynısı dun banada oldu eslantda hq cıktı dediler. 2 tane priest geldi clandan bide kendi priestimi getirdim.. clana yazdım 1 asas c1 eslanta gelsin acil die. Kimsede ses yok clanda nerden baksan 10 tane asas var dedim heralde czdedirLer yazıyorum yazıyorum Kimse yok ondan sonra warrior var cok iyi bi ark dedi ben geliyim mi? dedim gerek kalmadı 960 la kestim ama ks ciler geldi aldılar kutuyu :D lafım ona bende dun akşam cıkıcaktım clandan.. ama başka girecegim clan lideri dedi bug geçsin alıcam die.Benim Clanlarda bulunma sebebim..Muhabbet,Makara vs vs oldugu için yoksa Takılmam Clanmıs felan :D Yeni pach gelsin Kendim Kurucam Clan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar