Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eve hirsiz girmis

unity100

Öne çıkan mesajlar

abi şöle bi durumda var mesela hırsızın gireceği zaman olurda tatil ayları olur ya hani benim uyumayıp sabahın altılarına kadar oturduğum zamanlar öle bi durumda gelirse ki gelmesi olanaklı o zaman sopayla öle bi döverim ki uzun zamandır çalışıyorum böle elimde rahatça çevirebiliyorum sopayı :-) akrobatik hareketlerle sopalarım euhe[hline]KinGpiN the striked sazan
Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki:
kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice.
antin, kuntin, gugurigu filan...
Sosyal ağlarda paylaş

silah kesmez abi close combat olacak :-) zaten eve giren hırsız silah taşımaz .. taşırsa hırsızlıktan çıkar yani katil zanlısı olur bir bakıma ..[hline]KinGpiN the striked sazan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BombaciMulayim, 10 September 2003 23:33 tarihinde demiş ki:
bu orta veya alt kesimi soyan tipler ise daha çok rasgeledir. aynı kapısı açık araba bulmaya çalışmaya benzer bunların yaptığı. en basit şekilde nereye girebileceklerse orası için kasarlar. bu yüzden içinde bulunduğunuz apartman veya sitesindeki en iyi çelik kapıyı yaptırmaya çalışın. mesela sizin apartmanınızda herkesin çelik kapısı var ve bir gün apartmana hırsızlar dadanıyor. adamlar en kolay açılanına kasarlar, bu yüzden siz en sağlamını yaptırmaya bakın.
bu devirde parmaklık yaptırmak da şart zaten, kesinlikle ihmal etmemek gerekiyor.

abi adamlar 45 daireli blok apartmanda sadece 3 celik kapisi olan daireye girmis, tek celik kapili daireler.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 10 September 2003 23:32 tarihinde demiş ki:
elin itine mi birakicaz meydani serefsizin evladi girmis evime. burdaki suc bence o.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com

e tamam da adam bıçağı saplayınca sana evine girdiğine mi yanacaksın kendi canına mı yanacaksın? önlem olarak bir yerde birşey tutarsın tamam da karşı karşıya kalmamaken iyisi böyle bir durumda, dün gece uyanmaman iyi olmuş belki de başına böyle birşey gelecekti, kim bilir..[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Sosyal ağlarda paylaş

karakurt durum oyle degil iste burasi senin evin. evinde gardini indirirsin. asla oyle disarida ya da misafirlikte oldugun gibi her an tetikte olamazsin, hic olmadi tuvalete girersin, ihtiyacini gorursun cikarsin cikarken fermuarini kapatirken kafani bir kaldirirsin herifin teki. duyu organlarinin algilamasi, beyine gelmesi ve beynin yorumlayip senin idrakinle yapicagin hareket icin kaslarini kasarak harekete gecmen arasinda bir bir bucuk saniye olsa adam o zamani asmis olarak karsina cikicak.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
theKingpin, 10 September 2003 23:40 tarihinde demiş ki:
silah kesmez abi close combat olacak :-) zaten eve giren hırsız silah taşımaz .. taşırsa hırsızlıktan çıkar yani katil zanlısı olur bir bakıma ..[hline]KinGpiN the striked sazan

yakalanmamış adam katil zanlısıymış kimin umurunda, o da kendini korumak için taşıyorsa birşey çeker vurur. evde uyuyan adam komando olacak ta balkona tırmanan muhallebi çocuğu olacak değil ya.. :)[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 10 September 2003 23:45 tarihinde demiş ki:
karakurt durum oyle degil iste burasi senin evin. evinde gardini indirirsin. asla oyle disarida ya da misafirlikte oldugun gibi her an tetikte olamazsin, hic olmadi tuvalete girersin, ihtiyacini gorursun cikarsin cikarken fermuarini kapatirken kafani bir kaldirirsin herifin teki. duyu organlarinin algilamasi, beyine gelmesi ve beynin yorumlayip senin idrakinle yapicagin hareket icin kaslarini kasarak harekete gecmen arasinda bir bir bucuk saniye olsa adam o zamani asmis olarak karsina cikicak.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com

Bir kere uyanıksam evde birisinin olduğunu hissetmemem mümkün değil bu konuda duyma yeteneğim çok kabiliyetlidir ayrıca elimden ne geliyorsa yaparım, 1.5 saniye zamanım olsa bile. Karşı koymayıp ne yapacaksın senin dediğin gibi bir durum olduğunda? Ölürsem de en azından evimi ve şerefimi savunurken ölürüm. Ama elin şerefsizi tarafından öldürülmek te çok berbat birşey.[hline]Est solarus oth mithas!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
theKingpin, 10 September 2003 23:48 tarihinde demiş ki:
hırsız eve minigunla girmez heralde
tritoritirtoritorirotritrorirotri eheheh[hline]KinGpiN the striked sazan

benim yeterince tedbirim var zaten, sizler için konuşuyorum.. :-p[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BombaciMulayim, 11 September 2003 00:02 tarihinde demiş ki:
gasp ile hırsızlık çok ayrıdır, karıştırmamak lazım.

evet karakurt. ben tanımadığım insanlara, yaptıkları bir işe bakarak şerefsiz diyemem; üzgünüm.

sen de 'katil'din zaten.. ;)[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Sosyal ağlarda paylaş

Bir insanın şerefsiz olup olmadığını yaptığı şeyler belirler zaten. Saydıklarımı yapan insan ŞEREFSİZDİR.
-Evlere girer ne varsa yürütür, cami kapısından terlik çalar ama çok iyidir, küçükleri sever, yaşlıları karşıdan karşıya geçirir, mahallenin çocuklarını kollar.
Oldu mu bu?[hline]Est solarus oth mithas!
Sosyal ağlarda paylaş

haaa ben size esas muhabbeti anlatmadim daha. akil mi kaldi abi nasi dengenizi bozuyo biliyo musunuz. hayir gorseniz vs neyse boyle ne biliyim tarih oncesi bi savas alaninda karsilassaniz hayda deyip kosarsiniz ama iste gormediginiz bilmediginiz bisey. neyse kapilari kapattim da biraz aklim yerine geldi. esas muhabbet su :

bu adam evin icinde guzel guzel gezmis, benim ev darmadaginik, mutfakta bulasiklar dag gibi. adam heryere girip cikmis en azindan misafir odasina kadar gitmis, orda masanin ustunde anakartlar, ekran kartlari, ramlar hedeler hodolar. 1 amd duron 900 anakart uzerinde 256 ram ve islemci, bir celeron 366 li anakart uzerinde 64 ram, bi asus tnt 16 sgram ekran karti, bi de yan devrilmis acik yatan bir kasa var. tv var 37 ekran, bir de babamin tamirat meraki yuzunden arkadaslarinin tamire yolladigi ve vefat ettiginden beri kimsenin arayip sormadigi 3 dagitilmis video, eski tip 2-3 renkli buyuk televizyon, hangi caga ait oldugu belli olmayan bir muzik pikap aleti, bizim kule pioneeer muzik seti var. adam bunlarin hicbirisine dokunmamis. gitmis sadece ordaki cuzdani almis, icinden paralari almis, balkonda mutfak kapisinin oradaki demirlerin ciktigi beton uzantiya birakmis, hem de duzgunce enine denk getirmis oranin kalinligina. oyle rasgele de koymamis. isin enteresan yani bu iste.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

evet karakurt, kim olursa olsun, yaptıklarına bakılarak fikir yürütmem ben.
benim için ne yaptığı değil, ne amaçla yaptığıdır önemli olan.
mesela gasp eden tipin tek bir amacı olsun, sırf zarar vermek istesin, ben bu adama dönüp şerefsizin allahı diye hitap ederim; ama gerisi yalan.

misal bir yakınımı birileri bir gasp sırasında öldürdüler. ben bu kimselere kısa vadede elbetteki besleyebileceğim en büyük kini beslerim, bende insanım. ama uzun vadede saçma, bunu kabullenmek gerekir. üzerinde yaşanılan dünyayı kavramak gerekir..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...