Bleda Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 bu lafı diyenlere tek bi sözü mvar kendi ozel mesaj kutumdan "karakedi Tarih: 2006-03-19 [ silinmiş ][ Mesajı SiL ] [ Mesaj Gönder ] [ Engelle ] -------------------------------------------------------------------------------- http://forum.paticik.com/konu.php?id=175515 adresinde acıkca küfretmişsiniz. argo ve küfür bu forumda istenmemektedir. gelecekte atacagınız mesajlarda site kurallarına dikkat etmenizi öneririm. son uyarınızdır. " anlık bi sinirle küfür etmiştim ve yarım gün sonra cevabım geldi. bundan boyle lutfen adminler asdgasdg asdgas diyip sinir bozmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 uyarılardan ders almak guzel de, topic açmak niye? neyse sen bu oykuden gereken dersi almıssın negzel, onlar ermiş muradına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 yok az önce ko bölümünde karakedinin attıgı bi mesaja bakıodum. yoık biri demiş kaç günde mesaj kutunu temizliosunda fasa fiso fasa fiso uyuz oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Hani tamam senin olay güzel. Yalnız büyük sorumluluk alıyorsun. Farzet ki birisi Kedi'ye PM attı 2 gün cevap yok. Sonra geldi sana `Adminler asd asd asd`derse ne yapacaksın ? Cık Cık Cık ! Kedi bi PM daha atsana ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 lol, o zmn anonymus bi hotmail alıp msn den karakediye küfretcem (Dermişim) oyle bişey olacagını sanmıorum mesaj kutusu dolmadıkca kedinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Eveett, farzedelim kedi'nin işi çıktı 1 hafta netlerden uzak. O zaman ne gibi bi formülün var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 robo-kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 o zmn direkman abuksabuk laf edenleri engellicem pmden sonrada hiç mesaj gelmemiş gibi davrancam AHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Hah! Aferin o zaman :P Dory Çık aradan Plik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 hahayt deneme sınavından bahsettim mi ben? cuma 1 tane olduk yarın da 1 tane olucaz, ben cıkıyım aradan plx;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Dory'mi dedim ben ? Alla alla. Dilim sürçmüş =) Bleda olcak o canım hemen kızma... Aaa :========) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 * saeros has joined the conversation selam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 kim ekledi olm beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 garbıç pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar