Synergenx Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Siteden şifre deiştirme yeri deişti.. Artık mail adresi sormuyo sadece güvenlik sorusu ve cevabını soruyo.. Yani bu demektir ki char satın alanların başı dertte.. Neden derseniz charı aldığınız kişi sizin charınızın gizli soru ve cevabını yazarak kolayca charınızı elinizden alabilecek.. Başka bir saçmalık daha şu anda sitede bug var...Çoğu kişinin gizli sorusunu ve cevabını kabul etmiyor..İnşallah bu saçmalığa bi son verirler... Amaçları belli char alıp - satmayı engellemek... Charımızı sanki Admin ve GM kasıyo onlar sabahlara kadar lvl kasıyolar bize de char satışını engellemeye çalışıyolar.. Çok saçma çok inşallah bu saçmalığa bi an önce son verirler... Nick : Nuance - Z6 Lvl : 68 - 57 Clan : 1ns0mn1a Nation : El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 1337 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 buglı userlar arasındayım ve nation transfer yapamıyorum siteye log olamıyorum çünkü gizli sorumu bilmeme rağmen şifremide değişemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 sitedeki bug olayini sabah cozdum. cozdum derken en azindan kendi sifremi deistirebildi. sifre deistirmek icin gizli sorunuzu what is your favourite movie?'ye getirmeniz gerekiyor. gizli sorunuzu yazinca izin veriyor. ve dedigin olaydan char alan iki arkadasimin hacklendigini gordum:( edit: su anda siteye login olamama sorunu ile ilgili cok arkadasim magdur. bu konuda bilgisi olan kisilerin bizide bilgilendirmesini rica ediyorum. [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 22:06 tarihinde, CotigoLovely tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_ARSENAL_ Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 bende nation transfer yapamıyorum :( reskill restat yaptım 2 gündür cıplak dolaşmaktan chardan sıkıldım xD BUGonline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 K2'nin saçmalıklarında son perde... Bu ne ya charımı ben kasıyorum ben emek veriyorum canım sıkılır satarım kime ne ? Böle bi sistem getiriyolar sanki charlarımızı onlar kasıyo.. böle afedersiniz aptal aptal sistemler getirip milleti çileden çıkarıyolar oyun ii ce çığrından çıkmaya başladı ya K2 bu saçmalıklara devam ederse çok kişi oyunu bırakır ve bu K2'nin sonu olur...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 ciplaklik olayi cok kotu arkadasin yanina gittim konusmaya. apos spotunda ex kasiyordu parti lideri bana trade atti noluyor dedim al su 10k yi git morodona civcivligi al gel dedi.46-80 seek acinca adam sustu ve derinden kayboldu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 bişey merak ettim benim ark char aldı ama şifresinide değiştirdi şimdi şifresini değiştirmesine rağmen charı elinden alabilirlermi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Gizli soru ve cevabını charın eski sahibinin bilmesi yeterli.. charı kolayca elinden alabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_ARSENAL_ Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 ewt alabiliyor sanırım [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 22:12 tarihinde, FC_ARSENAL_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 @FC_ARSENAL_ Forgot password bölümünde charın ID ve gizli soru cevabını yazarak charı geri alabiliyor.. Eski sahibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_ARSENAL_ Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 unutmuşum şimdi hatırladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 OMG :( char gidio heralde elden :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Synergenx hayırlı olsun yeni charın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 @CotigoLovely; sabahdan beri çözemiyordum bu olayı çok teşekkür ederim.. favourite movie yi seçtiğimde oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Deişemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Böle sistemin Allah belasını versin. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piya_erdem Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 K2 tarafından ilk kez yerinde alınmış bir karar. Oyunda itemların ve karakterlerin gerçek parayla satılması dupe, hack, kosp gibi zırvaların temel sebebi. En azından cypher'da ve dolayısıyla bu forumda o kadar çok adam var ki dupe itemları kendi charında kullanmayıp sadece reel para karşılığında satmaya çalışıyorlar. Edit itemlar da aynı şekilde... Daha fazla önlem alıp item satışını da engellerler umarım. Böylece oyunu eğlenmek ve hoş vakit geçirmek için oynayanlar, Türk insanının oyun içinde, üç beş kuruş reel para için yaptığı açlıklardan kurtulmuş olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 @piya_erdem Olaya kendi açından bakmak yerine neden başkalarının penceresinden bakmayı denemiyorsun? Biz burda char satın alanlar mağdur olacak diyoruz senin söledine bak? Adam charı kendi kasıyo kendini sabahlara kadar harap ediyo (Ares serveri için konuşuyorum)...Canı sıkılır charını satar bu doğal bir olay...Kimsenin charını bugüne kadar GM kasmadı? Bazı charlar GM tarafından editlenmiş orası bizi bağlamaz.. Fakat charını kasıp oyundan sıkılıp satan ve bu charları satın alan arkadaşlar için açılan bi stick..Bazı şerefsizler bundan istifade ederek charı geri alabilir.. Bunun üzerine konuşuyoruz burda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuslumGursex Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 yeni sifremi unuttum" bölümü çok basit olmus. sadece gizli soruyu bilerek degistirilemiyor bir de) sifreyi rahatlikla degistirebiliyorsunuz. güvenlikten ziyade daha da bir riskli hale getirilimis; interserver savasinda sysadmin bu konuyla ilgileneceklerini yazdi. umarim eski haline getirirler en kisa sürede. etrafimda gizli sorusunun cevabi cok kolay olan arkadaslar var :D [ Mesaj 20 Mart 2006, Pazartesi - 09:29 tarihinde, MuslumGursex tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 İnşallah en kısa sürede bu saçmalığa bi son verirler... :( Onca para veriyoruz premium alıyoruz premium aldığımız kartın son 4 hanesi ve paypall maili'ni bile sormuyo çok büyük bi saçmalık.. Char alanlar için diyorum.. Resmen charın eski sahipleri ile dar alanda paslaşma gibi bişey oluyo yani bi o şifre deişiyor bi diğeri şifre deişiyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 piya erdem >>>70 level bi char kas kendine,daha sonra git saglam bi üniversite kazan ne bilim tıp bölümü falan gibi o zamana kadar oyuna verdigin paraları geri almak istemez misin?ki süper ötesi zengin ve paraya ihtiyacın olmayan biri bile olsan yine emegini bi kenara atmazsin bu sekilde charını satarak geri alırsın,yada öyle düşünürsün olaya saçma bakış açıları getirmeyin olaya baksanıza id +gizli soru bilen charın şifresini değiştiriyo daha neler gelicek başımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Can sende char almıştın dimi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar