Polithe1st Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 http://rapidshare.de/files/15740533/AltaTurkVsIh4teu.wmv.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 güzel video müzikte güzel olmuş ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 len k.e bıraktın kendini videolarımı verdim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ahua yok olum onlar çagırdı gecenin 3ünde gel fraps al diye XD müzik ihateu'nun seçimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 müziğin adını bide warsa bi link atsana sewdim müzii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 hipne .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 what the? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Nato-Chorjavon şarkının adı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ya ne diem video çok gzl olmuş pm daha çok dikkatimi çekti -aga senin lwl kaç? -64 -oha -yuh - :=) asdasfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 len party bak sw at bana bende afk bu sanıyom adadadas XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 can en yakın zamanda senın videnonuda ben koyacam bak gorursun .) ya ihate ile 6 defa yaptık 5-1 o aldı. minorleri sinir etti beni. ama itemleri biraz düzeltince runb1atchrun-tweetyy-ihate-extreme-oldcity-bloodr hepsını karsıma alıp 1v6 yapacam asdasdsa .) video için saolasın can. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 alta :) ya valla koymicaktım ama baktım öyle duruyo orda garip garip link dedim koy gitsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 can kardeşim şu ih4teu nickini değiştir yaw her gördüümde walla billa icim ciz edior... ne de olsa eski char :( name change scroll bulamiosan oyunda bana pm at a1de oluyorum ben alir veririm sana. bunu buraya yaziorum cunku buyuk ihtimal buradasin... özledim charimi bari adi ile aci cektirme bana :'( pm: HeLLorY genelde a1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcharaD Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Bu movie den hiç bir şey anlamadım 1 vs 1 mi yapıyorlar burada ^^ slide show desek daha güzel olurdu :D neyse bb... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 ya tank olarak şu anda kullandığım klavyede iyi değilim. eski klavyemi bekliyorum. tan olarak da girdik ama en fazla 30 sanıye falan surdu. o yuzden slide takılmak zorunda kaldım. tank olarak kendımı epeyce bır geliştirmem lazım. ama şu bir gerçekki cz de tank yapan warriordansa slide yapanın şansı daha fazladır. hem kesmede hemde kesilmemede. bu benim görüşüm .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 altadan bahaneler XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 ya ne diem video çok gzl olmuş pm daha çok dikkatimi çekti -aga senin lwl kaç? -64 -oha -yuh - :=) ------------------------------------ ahaıhafds aeet orası komik baya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 can bide senle yapalım da videoya alalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulblades Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 arkadaşlar biraz yersiz olucak ama bu videoda çalan şarkının adı ne acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Nato-Chorjavon şarkının adı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenqele Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 abi güsel video olmuş ama asas da pot bitti galiba son anlarda:))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 yok pot bitmedi ekranı kapatmak zorunda kaldı hehe can harbi sende bi alemsin .) babası gelmiş ekranı kapatmış oda. ben tank yapmadıgımdan blin ile dolasınca ortalıkta cok ses oluo haliyle gecenin 4 ü falan belkide sabahın 5 i tam hatırlamıom. o yüzden babası uyanmıs sanırım oda ekranı kapatmış. yani en azından bize üle dedi. ama asfalt agladı abi o biçim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claopatra Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 ya buda arkadasın uyelıgı bunu kulanmak zorunda kalıyorum ayıp oluyorda neyse.. yaw potum bıtmedı saat olmus 4,30 sabah alta slayt yapıyor onu yakalıycam combo atıcam dıye klavye zaten kablosuz dıt dıt dıt yedı bıtırdı benı bı baktım bı golge eyvah dedım babam gelıyor adamda haklı saat sabahın 5 oluyor sen dıt dıt dıt ayıp olmasın bende kapadım monıtoru.. sonradan frapta ızledım r atachta kalmıs char dıkkat edersenız skııl vurmuyor gıdıp r atıyor altaya :D monuyor kapalı klavye yok monıtoru acınca cacık gıbı tabı :D...DIP NOT ( sakın klavyenızı kablosuz almayın cok kotu oluyor sınler ıcın...) ALLIN SUNUNDA ANAHTARLARI DIGER KURBANLARIN YANINA KOYUN ZUAHHAHAHAHAHHA CHARIN HAKKINI VER HAKKINI :DDDDDDD [ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 22:03 tarihinde, Claopatra tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 way pislik .) fırfır yapma fırfır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar