reyou Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 izmirden başka şehir tanımmam.. zaten ankara başkent olmasa kusura bakmayın bir mik olmazdı oradan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 insanın yaşadığı yere göre de değişiyor tabi sevip sevmemesi ya da gördüğü yerlere göre, beğenip beğenmemesi... cdlerden vega'yı bulur 12. şarkıyı açar* yağmur dönerken kara yavaşça süzülenler yola araba dolusu bir tuhaf seven,şarkılar çalan söyleyen sevenlerden biri ben,arkada bıraktığım sen kim olduğunu biliyorsan...söylesen sokaklar dolusu şekerli kar kokusu tunalı'da gezinirken bizde bir kahvaltının tutkusu acıkanlardan biri ben,arkada bıraktığım sen kim olduğunu biliyorsan...söylesen yağmur dönerken kara şarkılar var falımda hepsi sana bu gece ANKARA yağmur dönerken kara yine yol var falımda ister özle.. yok,istersen hiç hatırlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Kızılay'da oturup simit + çay + dostlarınla sıcak bir sohbet Bahçeli ortamı,7.cadde trafiği,3.cadde muhabbeti Düzenli bir şehir oluşu,Havası,suyu Krolarının bile modern kro oluşu :D söz meclisten dışarı,megaköy olmaması :). hele hele sabahları ayrı bir güzeldir Ankaramın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 ya detayli anlatmaya gerek yok . ankarayi yasayan biliyor neyin ne oldugunu . izmirin denizi var istanbulun bogazi eeee ? velhasili ankara guzel yer birakin bu isleri . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 zaten denizi olan ve denizi olmayan şehir kıyaslaması yapmak her zaman yanlıştır. ne alıp veremediği vardır ki istanbul'un ankara'dan? ankara türkiye'de otomotiv,uçak vb. tarzlardaki üretimde oldukça büyük bir paya sahip. başkent ve nüfusun büyük bir kısmı memur. denizimiz yok napalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 ben ankarada sanayi gazlar satiyorum . gayette sanayi var ankarada . nihayetinde istanbul ve izmit ayni sermayenin ekmek yedigi yerler . sinai uretimde 3. sehir neresi ? ankara . memur sehri derler ama ankaradaki parayi hic bir yerde gormedim ben heheh ... deniz dedim ben karadenizliyim diye . nereye gitsem gozlerim deniz arar burnum tuzlu su kokusu . izmirli ve istanbullular bunlari iyi bir sehir icin olmazsa olmaz sayacak lamerler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 oha ne kadar saçmalamamışım [ Mesaj 20 Mart 2006, Pazartesi - 22:41 tarihinde, fastreloader tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 20 Mart 2006, Pazartesi - 22:42 tarihinde, fastreloader tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 [spo][/spo] Ankara,ankara güzel ankara [ Mesaj 20 Mart 2006, Pazartesi - 23:15 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 İstanbul'a giden yolunu olcak o :) güzel laftır. şaka maka ankara'nın nesini severim bakayımm... arjantin caddesini, pamperosunu ve alaturka müziğini, ara'sını (ismi değişmişti galiba en son gittiğimde) tunalı hilmi'sini mısır'da nargile içmesini milletvekili konutları - or-an - yıldız arasında arabayla dolasmayı özellikle gece yarısından sabaha kadar kafaları cekip cekip yıldızdaki ara yollardan birindeki yokustan assagıya miller şişesini yuvarlayarak tıngır mıngır sesinin bitmesini beklemeyi aspava'sını ve dürümün arkasından tutulan uzun marlboro'sunu :) or-an'daki yürüyüş yolundan çamların içine dalıp yürümesini ahlatlıbel spor hede hödö'sünü. incek köyündeki aykan kolej'ini ve orta okul arkadaslarımı durmayan, akan trafiğini düzgün yerleşimini az sorunlu bir yer oluşunu sevmediğim tek özelliği denizinin olmayışıdır herhalde. bu da en büyük en önemli özellik bana göre :) [ Mesaj 20 Mart 2006, Pazartesi - 23:39 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Atatürk Ankara'ya ilk ayak bastığında Ankara çok fakir bir şehirdi.TBMM kurulduğunda daha Ankara'da adam akıllı bir restaurant bile yoktu.Peki niye Ankara bu kadar fakirdi o dönemler? Aslında Osmanlı'nın Ankara'yı aldığı ilk zamanlar da Ankara en zengin şehirdi,Tüm Ankara'lılar seçkin sınıfına giriyordu ama aynı zamanda Osmanlı'ya tek kafa tutan şehirdi.Osmanlı en çok Ankara'yı yağmalamış hatta o zamanlar da tüm avrupa'ya satım yapan Ankara'nın en önemli gelir varlıklarından bir tanesi olan Keçileri İstanbul'a götürmüş,ancak keçiler İstanbul'un hayat koşullarına ayak uyduramamış.En sonunda Osmanlı devleti Ankara'yı bir nevi vergi ödemeye ikna ederek yağmalamayı bırakmış,aynı zamanda Ankara'ya hiç yatırımda bulunmamış.Doğal olarak Atatürk zamanın da Ankara çok fakir bir şehirmiş. Hatta Ankara'nın Osmanlıya zamanında da kafa tutması,Atatürk'ün Ankara'yı başkent ve bir nevi Osmanlıya karşı üst seçmesinin nedenlerinden biri olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 hayatımda duyduğum en doğru söz istanbulu bırakıp ankara gelinmez bunu bir kenara not alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar