Anelor Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Evet arkadaslar single piyasaya cikti ben dinledim sarki guzel ama acikcasi pek blind guardian tarzi deil gibi geldi yorumlariniz?
elvyn Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 http://forum.paticik.com/konu.php?id=168720
Slider Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 o topic öncesi buda sonrası olmuş artık =) bi indiremedim parçayı yaw bitsede dinlesem...
Slider Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 deişik geldi bana bu ya =) vokal olmasa tanıyamazdım heralde...
elvyn Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 metallicanın load - reload donemi şarkılarına benzemiş. bg olmamış ama guzel olmuş. bir de en sondaki solo sadece bana mı sympathy for the devil i hatırlattı? eheh, hoş olmuş valla. [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 13:19 tarihinde, elvyn tarafından güncellenmiştir ]
Mortis Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 e bi dakka şimdi bu adamlar bu kadar sene beklediler sadece Single mı çıkartıcaklar yoksa albümün kendisi de gelio mu sonradan?
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Biri upload etse biz derten kurtarsa? :)
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 hayalkırıklığı yaşadım. aradaki taktuka takatuka efektlerine falan hiç değinmiyorum bile... umarım diğer şarkılar skalds and shadows gibi olur....
HellHound Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ustun sarki, basari abidesi, ANATO'dan sonra atilabilecek en duzgun adim, Frederik'e ayri bir selam guzel calmis, simdilik cok basarili bir baterist secimi gozukuyor... Single albumun iki farkli uc noktasini gosteriyormus BG uyelerine gore, dogru bir secim olmus kanimca... Skalds and Shadows klasik bir bg balladi yeni bir sey yok pek akustik versiyonunda, Fly ise bugune kadar pek yapmadiklari bir sarki (basi itibariyle baya bir Sadly Sings Destiny havasi aldim gerci sonra dallandi budaklandi) mortis album eylul civarinda geliyor
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Ben Fly ı çok sevdim. Önceki şarkılarından oldukça farklı ve güzel... Skalds And Shadows ta bi Bards Song a, Past And Future Secret a filan benziyo o da güzel Diğer şarkıyı bulamadım=) Ama Fly ve Skalds And Shadows şarkılarıyla bile adamlar sınırlarla dalga geçtiklerini gösterdiler. Bence albüm bayağı güzel olucak
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 çok şaşırtıcı.. siz kaç yıldır bg dinliyosunuz merak ettim şimdi... bence vasat... bg değişim sinyali veriyo resmen. nerde eski nightfall in middle earth dönemi...
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Açıkçası ben de pek beğenmedim, hele şarkının girişini dinleyince Orphaned Land filan zannettim; o derece arabesk geldi yani :). Diğer taraftan bir değişim olması kaçınılmaz, çünkü Thomen ayrıldıktan sonra bambaşka bir Guardian gelecek diye bağıra bağıra söylemişlerdi. In Flames gibi garabet birşey olmasınlar da gerisi pek önemli değil (laf sokmasam ayıp olurdu :P).
elvyn Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 her grup eninde sonunda değişiyor, olumlu yonde olması onemli.
HellHound Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 said: çünkü Thomen ayrıldıktan sonra bambaşka bir Guardian gelecek diye bağıra bağıra söylemişlerdi. yok boyle bir sey... Thomen'in (ki hastasiyim kendisinin baterist olarak o ayri) zaten sarki uretimine pek bir katkisi yoktu, soz konusu degisimin Thomen'in ayrilmasiyla hic bir alakasi yok BG zaten surekli muzigini ufak ufak degistiren bir grup her album de bir seyler ekleyip bir seyler cikarirlar muziklerine. Nasil IFTOS SFB'den, NiME IFTOS'dan, ANATO NiME'den farkli bir albumse bu albumunden oncekilerden farkli olmasi gayet normal mesela albumde butun sarkilar Skalds and Shadows gibi olsaydi, sahsen hayal kirikligina ugrardim... Hayir guzel bir sarki tamam ama BG zaten bu tarz sarkilari yapabildigini ve iyi olduklarini 10-15 sene once kanitlamis bir grup, zaten Power Metal gibi kit muzik turunde oldugun yerde cakili kalmanin hic bir anlami yok daha once dedigim gibi Fly icin bugune kadar yapmadigimiz bir sarki dediler, haklilar... Bugune kadar yapmadiklari bir sarkiyi iyi kivirmislar mi ona bakarim ben. Sonuc itibariyle sahsi kanaatimce becermisler, gayet guzel olmus [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 15:03 tarihinde, HellHound tarafından güncellenmiştir ]
Jester Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 said: In Flames gibi garabet birşey olmasınlar da gerisi pek önemli değil kime göre neye göre arkadaşım, ayıp
codename_curse Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 yeni şeyler denemesi yanındayım gerçi nightfall in middle earth en sevdiim albümdür ama denesinler iyidir iyi
Öne çıkan mesajlar