zraile Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Ortalama 2 saat önce cafeme el koyuldu.Sadece bu oıyundan para kazanıodum.Ama 27 milyar borca yetmedi. ARtık kasamıcam.ARklarımı göremicem.Belkide hiç eski hayatıma dönemicem.Oyun dan para kazanmak bi yana inanın bu oyun hayatımnı kaydırdı.Kendi işlerimle uğraşmak yerine oyuna daldım.(Oyle birşeyki oyunda olduğumun bile farkında diildim.O kadar derinden bağlandım)Taki herşeyimi kaynedince hatamın farkına vardım.Artık asla ve asla kendimi bu oyuna kaptırmıcam.Hepinize başarılar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fcuknamy Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Eywallah saol.Sakın olada siz bole oyun sevdasından hayatınızı mahvetmeyin!!!Oynayın ama Yaşadığınızın farkında olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 inan çok üzüldüm bunu içten söylüyorum ağlıyacaktım gerçekten çok geçmiş olsun kardeşim çok.hatanı anlamana sevindim kötğmser olma düzeltceksin herşeyi her insanın hayatında olur böle hatalar önemli olan anlamak.kendine çok iyi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 teşekkür ederim. .Evet hatamı anladım ama herşeyimi kaybettikten sonra.Neyse sadece uyarayım dedim.Çünkü kız arkadaşımı diil.Herşeyimi kaybbetim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 off gerçekler gerçekten acı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ya olmas ama ya...bi oyn için nese zrail dedim ya düzelcek inan bana herşey geçer kendine bi plan yap dewam et yoluna arkandayız pati olarak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 :( Durumun anlaşılamayacak kadar kötü gibi.. Allah yardımcın olsun.İnşallah hayatının düzenini eskisi gibi yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Sametcim üzülme zaman herşeyin ilacı derler bende 0 noktasından hayata döndüm,herşey düzelir zamanla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Ertem ole diyonda.Yaw 10 dakka da geldiler ne var ne yoh alıp gittiler.Sadece 10 dakka.Ve onlar geldiğinde ben knight oynuodum.Ne yapıonuz demeye kalmadı.Bütün herşeyim gidince olayın farkına vardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Merak etme unutucan zamanla herşeyi,haciz memurları öledir hiçbişe demeden girerler tutanak tutarlar mallaar hakkında sonra alıp götürürler herşeyi,knighta ara ver durumu düzeltinceye borçları falan sıfırla sonra senle 0 dan başlarız tekrar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ups :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 soul pm e bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 GEcmis Olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 geçmiş olsun kardeşim.. umarim bi an önce toparlarsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 bi oyunun insana bole seyler yapmasi cok aci umarim durumunu en kisa zmnda duzeltirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 bu oyun sigara gibi bişi irade işi deel :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_Candost Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 :( cok kotu birsey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssre Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 aga cok üzüldüm a.l ben bu dünyanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Nasil götürdüler yaw. soydular mi yoksa hukuki bir kurum mu aldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 geçmiş olsun :'( çok kötü bişeyde nasıl oldu bu 256 nın dediğigb??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PoWeR_TURK Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Gecmis Olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Milletin parasına muhtaç olmanın acısını şimdi anlıorum!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar