Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu da n00b olmayan birinin gözyaşları!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ortalama 2 saat önce cafeme el koyuldu.Sadece bu oıyundan para kazanıodum.Ama 27 milyar borca yetmedi.
ARtık kasamıcam.ARklarımı göremicem.Belkide hiç eski hayatıma dönemicem.Oyun dan para kazanmak bi yana inanın bu oyun hayatımnı kaydırdı.Kendi işlerimle uğraşmak yerine oyuna daldım.(Oyle birşeyki oyunda olduğumun bile farkında diildim.O kadar derinden bağlandım)Taki herşeyimi kaynedince hatamın farkına vardım.Artık asla ve asla kendimi bu oyuna kaptırmıcam.Hepinize başarılar!
Mesaj tarihi:
inan çok üzüldüm bunu içten söylüyorum ağlıyacaktım gerçekten çok geçmiş olsun kardeşim çok.hatanı anlamana sevindim kötğmser olma düzeltceksin herşeyi her insanın hayatında olur böle hatalar önemli olan anlamak.kendine çok iyi bak
Mesaj tarihi:
teşekkür ederim. .Evet hatamı anladım ama herşeyimi kaybettikten sonra.Neyse sadece uyarayım dedim.Çünkü kız arkadaşımı diil.Herşeyimi kaybbetim
Mesaj tarihi:
Ertem ole diyonda.Yaw 10 dakka da geldiler ne var ne yoh alıp gittiler.Sadece 10 dakka.Ve onlar geldiğinde ben knight oynuodum.Ne yapıonuz demeye kalmadı.Bütün herşeyim gidince olayın farkına vardım
Mesaj tarihi:
Merak etme unutucan zamanla herşeyi,haciz memurları öledir hiçbişe demeden girerler tutanak tutarlar mallaar hakkında sonra alıp götürürler herşeyi,knighta ara ver durumu düzeltinceye borçları falan sıfırla sonra senle 0 dan başlarız tekrar...
  • Yeni Oluştur...