quamor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 said: quamor, 27 August 2003 19:20 tarihinde demiş ki: sanirim olaya Ali Şen baskan el atmis. kuruldan gecmeden para cezasina donusme ihtimali yuksek. kaynak internet manyagi bi arkadas. ( saglamdir )[hline]ALI G. MY BITCH 27 agustos 2003 5 eylulde ne oldu :)[hline]ALI G. MY BITCH
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 haha selcuk dereli diilmiydi ya o:)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 tamam lan vıdı vıdı etmeyin hep bu adama selçuk erdem diyorum zaten :)
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 said: Mephisto_, 07 September 2003 00:23 tarihinde demiş ki: ayrıca nouma'nın 7 ay olayında beşiktaş yönetimi nouma'ya tazminat ödememek adına federasyonu ayalarmıştır ve özellikle 7 ay ceza verdirmiştir çünkü nouma'nın kontratında 6 aydan fazla alınacak cezada kontrat tek taraflı fesh edilebilir yazıyordur, diğer şartlarda ise 2milyon$ üzerinde bir tazminat vardır[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Meph noumanın sözleşmesinde öyle bir madde yok. Gerçekten bende öyle zannediyordum ama çarşı grubundan bir abimiz yönetimde söz sahibi olanlardna biri noumanın sözleşmesini yayınladı bjk forumlarında mailede yollandı ama açamıyorum istersen yollıyım sende bak.
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 basın toplantısında bjk'li yönetici açıklamıştı, ben onun yalancısıyım[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 LoL BJK'li bi yönetici öyle açıklama mı yaptı? -Evet biz federasyonla anlaştık ve onları ayarladık. Ne demek kardeşim bu. Saçmaladım ama kabul edemiyorum en iyisi alakasız tanımadığım birine bok atıyım felsefesi mi..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 beşiktaşlı yönetici, bir basın mensubu nouma'ya neden tazminat ödenemdi sorusuna, sözleşmesinde bulunan bir madde yüzünden ödenmedi dedi ve maddeyi açıkladı senin yaptığında başka bir yerimle okurum, bilmeden konuşurum, sonunda yine otururum felsefesi heralde[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Nouma 1 maç bile ceza alsa o aylık maaşı Luçe'nin onayıyla tamamen kesilebiliyordu. Yani Beşiktaş ın federasyonla anlaşması gibi bir olay yok.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 tazminat demek aylık maaş demek değil sözleşme tek taraflı fesh edildiği takdirde nouma'ya 2 trilyon civarında tazminat ödemek zorundaydı beşiktaş ama 6 ay'dan fazla ceza alsaydı bu tazminat ödenmicekti, kontratındaki madde buydu capiche ?[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Anlamıyorsun galiba, Nouma'nın sözleşmesinde ööle bir madde yok çünkü aslında ööle bi ceza yok. Hasan Şaş doping yaptı anca o kdr ceza aldı lol. Ayrıca olsa bile para kazanmadığın ve cezan yüzünden oynatılmadığın bi klüpte kalmazsın.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 yahu nouma 7 ay türkiye süper liginde oynayamama cezası aldı, sen hangi ülkede yaşıyorsun ? öyle bir ceza aldı, öyle bir madde var kontratında ve bu madde sayesinde beşiktaş spor kulubünün 2trilyon lirası cebinde kaldı nouma 3 ay ceza alsa, vede sözleşmesi fesh edilse söke söke alırdı parasını sizden ama cezayı 7 ay yaptırtarak kurtuldu geçen yıl sayfalarca tartışılan konulara geri döndürme, git oku ordakileri kabullen[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 meph yöneticiler basın toplantısında mı açıkladı bunu? valla hatırlamıyorum ama doğrudur öle diyorsan benim hatırladığım telegolde ali gültiken genelde türkiyede böyle bir madde oluyor bu kadar ceza alırsan paranı alamazsın dedi nouma da benim sözleşmemde öyle bir madde yok dedi
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 gültekin'in öyle birşey dediğini bilmiyorum ama ben tv'de izledim, dinledim yani eminim[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Allahım ya sana laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor. Dediğim şey ööle bi ceza türk futbol tarihinde nerdeyse yok, doping alanlar bile 6 ay anca ceza alıyo. Yani yöneticiler niye ööle bi madde koymaya gerek duysun? Sen gelmişsin bıy bıy bıy hangi ülkede yaşıyosun falan..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 yahu ne akla hizmet konuldu öyle bir ceza nouma'nın sözleşmesine onu bana mı soruyorsun ? konulmuş ama, yani bi bildikleri varmış beşiktalı yöneticilerin koymuşlar[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum
Öne çıkan mesajlar