The_Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Beyler biri acikliyabilirmi Mud nedir[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 "Multi User Dungeons" Ultima Online'ın büyük büyük büyük babası. Yalnız bunda grafikler yerine herşey text bazlı. Muazzam hayal gücü ve ingilizce lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 çamur :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 bu konu yazılmıştı buralarda.. arama yaparsan belkı daha detaylı bılgı bulursun..[hline]Duxus --------- blackchaos, 09 June 2003 23:22 tarihinde demiş ki: allaha yakın bana uzak ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 yok beyler simdi bir site buldum muazzam bir site ve hayal gucu lakin gelin gorunku ben bunun mud oldugunu ancca 1 saat sonra anladim.Ve ben mud nedir bilmiyodum, Simdi bir suru program var da indirmelik fln dedim ne oluyoz[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 said: The_Guardian, 27 August 2003 12:01 tarihinde demiş ki: yok beyler simdi bir site buldum muazzam bir site ve hayal gucu lakin gelin gorunku ben bunun mud oldugunu ancca 1 saat sonra anladim.Ve ben mud nedir bilmiyodum, Simdi bir suru program var da indirmelik fln dedim ne oluyoz[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis programı cekıp baglnaıyosun okadar.. ya karısık bısey degıl. www.nightmist.co.uk 'u dene[hline]Duxus --------- blackchaos, 09 June 2003 23:22 tarihinde demiş ki: allaha yakın bana uzak ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Bir program çekmene bile gerek yok. Direk telnet veya telnet benzeri bir programla da bağlanabilirsin.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net]www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Bu olayın türkçesi fln var mı? Ya da mesela 4-5 arkadaş toplanıp oynayabiliyos mu?[hline]VATAN SAĞOLSUN! http://www.harbici.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 said: HalbadaR, 28 August 2003 17:03 tarihinde demiş ki: Bu olayın türkçesi fln var mı? Ya da mesela 4-5 arkadaş toplanıp oynayabiliyos mu?[hline]VATAN SAĞOLSUN! http://www.harbici.com Var.Turkce olan Mud a www.kayipefsaneler.com dan ulasabilirisin. Bunun disinda 1 iki tane daha vrdi ama hatirlamiyorum simdi[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 www.uzakdiyarlar.net telnet i açıp towers.angband.com port 9999 yzarsanda lotr mudı var bi tane (powreplay ama. çok hgızlı. k fln yapmak manyak biş)[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 said: LethE, 28 August 2003 21:44 tarihinde demiş ki: www.uzakdiyarlar.net telnet i açıp towers.angband.com port 9999 yzarsanda lotr mudı var bi tane (powreplay ama. çok hgızlı. k fln yapmak manyak biş)[hline]KoC saol Lethe[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 kayıp efsanelerde var çok kolayda ingilizce felanda istemiyo yani güzel bişey sadece yazzılarla oynuyosun o kadar bi ara baya bi oynamıştım level 127 revenant yapmıştım :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 said: kermit_frog, 03 September 2003 11:31 tarihinde demiş ki: kayıp efsanelerde var çok kolayda ingilizce felanda istemiyo yani güzel bişey sadece yazzılarla oynuyosun o kadar bi ara baya bi oynamıştım level 127 revenant yapmıştım :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Benim Forumu acma nedenim zaten Kayip efsaneler :D Ilk o steye girdim de dedim bu ne olaki? O zaman yazdim bu foruma. :)[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 bu arada kayı pefsanelerin ullandığı sistem yaygın ve benim pek sevmediği mbi sistem.. angband gibi deişik mudlar ara buarada "mud is the host in the machine" :D (frp&magicd eokumuştu mbu geyiği)[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 çamur ahahaha bu espri yapıldı, biliyorum. iğrenç bir espri onu da biliyorum ama kendimi tutamadım ahahahahahahahahahahaha[hline]127*625+3 işleminden elde edilen sayının 5 tabanındaki eşitinin rakamlarının toplamının 10 tabanındaki değeri kaçtır?(peki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 said: Borbag, 12 September 2003 22:38 tarihinde demiş ki: çamur ahahaha bu espri yapıldı, biliyorum. iğrenç bir espri onu da biliyorum ama kendimi tutamadım ahahahahahahahahahahaha[hline]127*625+3 işleminden elde edilen sayının 5 tabanındaki eşitinin rakamlarının toplamının 10 tabanındaki değeri kaçtır?(peki) sazanliginda bir adabi vardir.:D[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar