Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shadowbane ÜCRETSİZ !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bende rangeri redemtiona atmisim migrate ile ya..orasida harbi çinli kayniomus bari diger accountum duzelsede wrath serverinda oynayabilsem.
ya bu aralar o bigun bile kasicak zamanim yok..arada aksamlari giriyim 2 saat pvp yapiyim cikiyim diye bakiyordum ben.
Mesaj tarihi:
eski accountlar da free girebiliyor mu peki ? duruyorsa bir bakayım diyeceğim de çekmek lazım önce oyunu..

[ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 20:21 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
eski accountlarda free girebiliyor.ama onceden bi sayfadan uzat istersen kontrol et.ben bi accountumu acabildim ama esas oynamak istedigim accountta hata veriyor. abonelik eklenemiyor.
Mesaj tarihi:
ah ya bide sb.exe sorun vermese cok guzel olucak cok degısık bı hata verıyo violation lı fln bır suru sayılarla karısık sımdı drıver update yapıyorum oda olmazsa indirdigim o kadar mb ın kotama verdıgı zararı dusunurup artık :)
Mesaj tarihi:
bu ne ya Fileplanet reklam gösteriyo download enrde..
Hastamı bu insanlar fileplanete oyun downloadu koymuşlar yokmu daha dandik bi yer :(

haa ben belese tıklıyomusum.. ulan bleda üye olmamışsın ayda 6.66 $ bi ödesen hemen cekicez .. :P

[ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 21:27 tarihinde, LethE tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ben oyundayim ama redemption serverinda rangerla bos dolasiom.
vindicationa kisa bi toon yaratttim girip baktim oyle.
ilerde afk level gruplari olursa bi toon yaratip gecebilirim oraya.
Mesaj tarihi:
şimdi onceden oynayanlar biraz hortlansın bilgilerini bize söylesin ne güzel ne değil..
ben dedim ki aelfin (half-elf işte) rogue + huntress + archer..
nası güzel olur dmi :)

ırkların altında : point cost yazıyo o ne?

[ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 02:14 tarihinde, LethE tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...