OffChu Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Oyunu kurduktan sonra 20MB daha yamalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ray mage assasinde olabiliyosun mesela ben suan onu kullanıyorum yani shade mage assasin olursan shroudborne niy kullanabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 10 dk sürüyo o genelde cok hızlı artıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ee vindicationa yeni toon lazim ya simdi.benimde level falan kasicak zamanim yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 burda cok hızlı exp alınıyo yani bir gün kassan karakteri bitirirsin gibime geliyo ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 bende rangeri redemtiona atmisim migrate ile ya..orasida harbi çinli kayniomus bari diger accountum duzelsede wrath serverinda oynayabilsem. ya bu aralar o bigun bile kasicak zamanim yok..arada aksamlari giriyim 2 saat pvp yapiyim cikiyim diye bakiyordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 bide en son 5.00 patch geliyordu rangera guya bisiler verilcekti.bilen var mi patchlerle degişen nedir die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 eski accountlar da free girebiliyor mu peki ? duruyorsa bir bakayım diyeceğim de çekmek lazım önce oyunu.. [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 20:21 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 eski accountlarda free girebiliyor.ama onceden bi sayfadan uzat istersen kontrol et.ben bi accountumu acabildim ama esas oynamak istedigim accountta hata veriyor. abonelik eklenemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 "dost" olmak için illede aynı ırktan olmak şartmı yoks sen shade, ben nephiim, o vampire olsakda birbirimize saldırmamazlık edebiliomuyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 isteyen istedigi ırka saldırabilir ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ama saldırmasakta oluo ok :) peki beyler o zaman vindication dayız hangi ırk olucaz cogunlukla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ben vampirim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaY Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ah ya bide sb.exe sorun vermese cok guzel olucak cok degısık bı hata verıyo violation lı fln bır suru sayılarla karısık sımdı drıver update yapıyorum oda olmazsa indirdigim o kadar mb ın kotama verdıgı zararı dusunurup artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 bu ne ya Fileplanet reklam gösteriyo download enrde.. Hastamı bu insanlar fileplanete oyun downloadu koymuşlar yokmu daha dandik bi yer :( haa ben belese tıklıyomusum.. ulan bleda üye olmamışsın ayda 6.66 $ bi ödesen hemen cekicez .. :P [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 21:27 tarihinde, LethE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ben cektım catır catır catlayın :p ankara blue cafede var isteyen alsın ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 kimler oyunda simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 benim intall %93 te patchlerde olsun yarım saate oyundayım nilephiim olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ben oyundayim ama redemption serverinda rangerla bos dolasiom. vindicationa kisa bi toon yaratttim girip baktim oyle. ilerde afk level gruplari olursa bi toon yaratip gecebilirim oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 bana mavi gozuken bir mob kestim 86k exp aldım omfg! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 İyi bir sistem gerekirmi en azından pve için falan? [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 21:50 tarihinde, Buzx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 yok yaw bazı ozelliklerden kısarsan sorunsuzca oynayabiliyorsun fakat guild savasları oluyor orda cok kasıyor 100-150 oyuncu birarada oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 sitede minumum tnt diodu o yüzden ortalam bir bilgisayarın varsa dahi fulleyebielcegin inancındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 oyundayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 şimdi onceden oynayanlar biraz hortlansın bilgilerini bize söylesin ne güzel ne değil.. ben dedim ki aelfin (half-elf işte) rogue + huntress + archer.. nası güzel olur dmi :) ırkların altında : point cost yazıyo o ne? [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 02:14 tarihinde, LethE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar