Way Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ahh ahh lvl 61 healer channeler kalelere ucarak girmem okadar oynamıstım hala newbie mode takılıyodum :) bi ara 3-4 vurustaindiriyodum milleti cok harika zamanlardı :)(1-2 vurusta oldurenlerde vardı tabi :p) oyuna girer girmez summon plz ler.. rune lara reset geldiginde huraa diye cullanmalar ninjalıklar oluyodu deli gibi..1 kotu bisi yap hemen adın yayılıyodu butun server a..daha sonra oynadıgım hic bir mmorpg bende bu kadar guzel anılar bırakmadı..insallah guzel birsey yaparlar sb 2 i cunku sb cok harika bi oyun olmasına ragmen cok az oynandı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 lvl atlaması en kolay oyunlardan biri ztn sabah lvl 1 oglen lvl 50 aksam 70 ztn is pvp de bitiyor 2. sinde insallah yeni itemler olur cunku item cesitligi azdı hele bide aynı templateyi yapıp aynı itemleri kullanınca vay haline:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 diger rangerin oldugu account sanirim ölü.bunu nereye sorariz acaba? abonelik gecmisi gozukmuyor ve yeni abone eklemeye calisinca hata veriyor bu accountta.Sadece profilimi degiştirebiliyorum. bunu acabilsem oynuycam tekrar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Add A Subscription seçeneğini bulamadım ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 pff anca yuklendi simdi patch yapıyo bir 5 saatte bunun icin:(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 bide hangi serverda olacaksınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 dammanation cin serverı olmus bütün karakterlerde ordaydı pfff edit:simdi baktımda vindicationda eski tüfekler var en iyi secim galiba orası [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 07:48 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Oyunu indirip kurduktan sonra kaç mb yama indiriyor? [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 15:51 tarihinde, OffChu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 10 dk sürüyor ne kadar bakmadım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 add a subscription göremedin peki shadowbane ile ilgili bi sayfa çıktı mı dediğim adımda login olunca ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ben vindication'da açıyorum. Tek server toplanalım vindication 'a hadi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ben 24 vampire assasin yaptın bi dene grptayım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 bi allahın kulu fileplanet hesabı versin :) ben alamıyorm.. (beceriksiz yada tembelim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 benim yüklememe 3 saat var ama hesap istiosan [email protected] 7220209 al sana hesap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 server gitti eh simdi bakımdan 2 saat cıkmaz:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Beyler şimdi anlaşalım herkez hangi serverda toplanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 vindication en iyisi gibi dierlerine baktım burda daha hızlı exp ve item kazancı var hem yukardada dedigim gibi eski tüfeklerde dammanation(cin serverı)ndan kacmıs gelmisler belki türk guildi bile bulabiliriz ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 benim diger account acilmicak gibi duruyor.devamli hata mesaji geliyor. r7 rangerida redemtionmu ne oyle bi servera migre ettim. r6 priest vardi onu alip geliyiim bari vindicationa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 benimde 2 sifrem vardı birincisi aklıma geldi fakat karakterler baska serverda dierini hatırlayabilsem ondan migrate yapardım vindicateye ama off aklıma gelmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 benim 2 saat sonra bitio peki daha sonra oyunun kendi patchlerini yapması ne kadar sürecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 patch li cekiyo ztn birde ek olarak 10 dk bisi cekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 saolasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaY Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 deneyımlı arkadaslardan bı fıkır alabılırmıyım sb nın sıtesını ınceledım ırklara fln baktımda ıste aklımdan shade Shroudborne gecıyordu fakat base classes required da mage yazıyordu fakat professıon olarak assasın ler olabiliyor yazıyo kafam karıstı shade rouge acarsam ılerde Shroudborne discipline inini kullanabılırmıyım? yada daha ii oldugunu dusundugunuz onerilerde olabilir [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 19:10 tarihinde, RaY tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 vindicationa migrate imkani yok bu arada. mourning redemptiona migrate imkani var. vindication icin yeniden kasmak lazim. damnation kapandi bu arada .ney cin serveri anlamadim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 pardon ya dammanatino demisim hic farkında deilim redemption Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar