Giovanni Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Gözlerim doldu ya eski Paticik Shadowbane editörüyüm tekrar oyunumda insanları göreceğim sanırım :) ayın 15inden itibaren UBIsoft artık oyuncularından ücret almayı kesti. şimdi nasıl Shadowbane i ücretsiz edineceğinizi adım adım açıklayacağım. 1)https://secure.ubi.com/login/UserInteraction.aspx dan yeni bir hesap yaratın. 2) https://secure.ubi.com/billing/default.aspx den login olun 3) Add A Subscription a tıklayın ve artık tamamen üyesiniz :D oyunu buradan indirebilirsiniz http://www.fileplanet.com/130645/130000/fileinfo/Shadowbane-25-Day-Free-Trial-%5BWin32%5D-(US-&-Canada-Only) dipnot: kesinlikle trial değildir :) mmorpg.com daki ilgili forum konusu http://www.mmorpg.com/discussion.cfm/load/forums/loadforum/431/loadthread/71199/setstart/1/loadclass/108 Gerçekten muhteşem bi oyundur oyuncu şehirleri kuşatmalar fetihler gerçek bir mmorpg. Bir deneyin derim eski oyuncuları da görüşlerini yazarsa memnun olurum :) [ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 13:44 tarihinde, Giovanni tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Tamamen ucretsiz olmasina imkan yok buyuk ihtimalle 2-3 ay beklerler insanlar oyuna alissin karakterlerini gelistirsin daha sonra ucretli yaparlar [ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 13:55 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Denilene göre Shadowbane 2 için devasa bir reklam olarak düşünmüş ubisoft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 cok iyi oyundu zamanında.. ben bole eglenerek pvp yaptıgım etrafta dolastıgım lvl kastıgım oyun hatırlamıyorum..her dk sı 1 yıl oynadıgım wow a deger bi oyundu bence..ilk alanlardan oldugum icin (avaturk getirmisti :) ) oyunun her halini gordum kale savasları grup savasları..guzelim oyunu once swg sora baska oyunlar yedi bitirdi..her sey cok guzeldi oyunda gm ler ilgiliydi patch ler yerinde ve duzgun patch lerdi vs vs..cok yazık oldu bu oyuna..bir ismin bi oyunun gelecegini nasıl etkileyebilecegini gorduk..swg sırf adıyla binlerce sattı olan guzelim shadowbane e oldu.. oyun bedava olunca tip tip insanlar gelir simdi tekrar oynamak isterim ama bedava oyunlardaki kaliteyi herkes cok iyi biliyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 eski account siflerimi hatirlasam bi goz atiyim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ama sonuçta bu oyun hiç bir zaman bir knight online seviyesine inmez way arkasında dağlar gibi ubisoft var onlar oyunun her zaman arkasındadırlar paralıymışçasına finansal olarak desteklerler çünkü Shadowbane 2 yolda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 hehe isabetli karar cinli farmerler somurmustu zaten oyunu en son hoa-nation of turks vardı sonra baska bir serverda hoa ya gecmistik hey hey:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 sehir savunmaları-kusatmaları ztn hicbir oyunda yok ole bir zevk tabi bilgisayarımız lagı kaldırmıyodu ehe baya bir süre once fear serverındada camelottaydık baya zevkli bir oyun tavsiye edilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 oyun sadece 25 gün ücretsiz :D burda bile yazior ahahah oyunu buradan indirebilirsiniz ''http://www.fileplanet.com/130645/130000/fileinfo/Shadowbane-25-Day-Free-Trial-%5BWin32%5D-(US-&-Canada-Only)'' burda bile yazior ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 bi accountumu actim girdim oyuna hatta..ama esas istedigin oynamak istedigim toon un oldugu accounta abonelik ekleyemiyorum. onda bir sorun cikiyor.login oluyorum ama sanki hic daha once kullanilmamişs gibi abonelik gozukmuyor eklemek istedigimdede -ERRROR - Wir haben derzeit technische Probleme. Bitte versuchen Sie es später noch einmal. su an teknik problemler var dio.. bu accountu acabilirsem bir sure oynarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Adam üste kesinlikle trial değildir yazmış. Sende trial yazmışsın.. enteresann... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 girip deneyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 noma ingilicenin olmadıgı belli mmorpg.co mda forumlarında (Ve bakmaya zahmet etmediyseniz ubi official forumlardada freedir yazmış) gidip downlaod ettiginiz yerde eskiden kalma olarka 25 day trial yazıo die trial diyemessin. git bi beyin al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 yaw fileplanetten su oyunu indirmeyi bi basaramadım oeh fileplanete üye oldum indirilcek serverıda sevtim reklam gelip duruyo lol 15 dk dır bekliyorum belki gecer diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 yarım saat sonra bitecek DL paylaşırım engin bilgilerimi bedava olması ayrı bir tad verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 apache nasıl indirdin yaw heh bi yardım pliz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 üstteki linke tıklayıp dl linkini seç orada ne kdr bekleyecegin yazar ondan sonra indirmeye baslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 fileplanet flashget tarzı program ile dl yaparsan devam olayını desteklemiyordu bildiğim kadarıyla. Ama gel görki net gitti 5 dakkalığına sonra dl ı tekrar kaldığı yerden devam ettirebildim. İşşalah 900mb bitince bi problem çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 heh saol activex sürümü gecersizmis onu yukledim site acıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 once fileplanet kasiodum sonra bi baktim bende cd si varmiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 bende cd yi arkadasa vermisim simdi 2 günde ceker :( ged senin female shade-scout vardı dimi ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ranger vardi ya..lvl73 olan bi account vardi o damnationdaydi (onu migration ile bi servera attim az once hatta) onu acabildim ama o karakterde cok bişi yoktu..diger lvl75 ranger shade vardi wrath serverinde o accountun acilmasini beklicem tabi duzeltebilirlerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 haha var ya gelecek şiparişimi shadowbane olarak vermeyi düşünüyordum merak ediyordum Hot Level'da Hasan Çolakoğlu oynadığından beri :D haha geliyorum bende. knightçi lamerler gelmez umarım,zaten gelselerde beyinleri almaz. (gene hepsi alınmasın.%98lık kesim diyelim :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 sb hesap kitap işidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 hangi serverda olcak oynuyanlar yazsin bari buraya..ona gore toonlari o servera kaydiralim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar