fede Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Okulun (TOBB) dergisi için cmylmzla röportaj yapmak istiyoruz ama nasıl ulaşıcağımız, ulaşırsak nasıl ikna edicemiz konusunda biraz yetersiz kaldık. Yardımcı olacak arkadaşlardan haber bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 ehee.. abi bende geliyimmi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 öms at dicem cem yılmaz paticik e üye deil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 sözlüğe git çılgın at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Olur abi gel tabi. fistan nerden biliyon üye olmadığını :D harbi nasıl ulaşcaz adama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Bkm 'ye git bence ama yardımcı olurlar mı bilemiyorum.. Okula dair belge filan götür ama öyle sap gibi gitme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 cebi var bende ozeline yolluyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 röportajı kafadan at...adamın üslubuyla yanıtla kendi sorularını..çok daha eğlenceli olur maymun olma ihtimalin ortadan kalkar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 zaten eminim fede röportajı kendi kendine yapsa çok daha komik olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
finch Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 [email protected] mail msnden ulaşmak istersen [email protected] [spo]fdsfds [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 menejerine ulaşman lazım. nasıl ulaşırsın bilmiyorum tabi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 cem yılmaz vayyy umarım ulaşırsınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Cem yılmaza direk ulaşamassın. Bu şoov dünyasından birisini bulacan, cem yılmazın gösterilerini organize eden adama ulaşacan, onun üzerinden iletişimi geçicen Cem yılmazla, yoksa olmaz:). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 chem'in dediğine benzer bişi duymuştum, ama yoksa olmazın yerine "yoksa pahalı olur" denmişti. ne kadar doğru bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Bende Pamuk Prensesle Röpörtaj yapcamda ulaşamıyorum ehuehe. Şaka bir yana arkadaşım inşallah ulaşırsın. Magazin haberlerini takip et hangi mekandaysa git bas orasını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 belgrad ormanlarında eski tiyatro oyuncuları var 7 tane cuce issizlikten agacları kemiriyolar onlara sor gosterirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Bi kere kalkıp ankaradan istanbula gitçeniz, menejerini bulcanız , görüşme ayarlıcanız , ohooo zor gibi (moral bozmak gibi olmasın da ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar