Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sadece bir ev mi yoksa anılar mı...

Laraken

Öne çıkan mesajlar

8 ay önce babamı kaybettim,çok üzüldüm cart curt. ama alıştım.annemle izmirdeki evi satıp burda ev almaya karar verdik.karar çok kolaydı taa ki parayı veren adam çıkana kadar...

son kez gidip baktım.çocukluğumun geçtiği odaya baktım. oyuncaklar küsmüştü sanki bana.ağlıyorlardı sanki..çok üzüldüm neyseki tek başıma gittim.ağladım.

camlar inceydi soğuk girerdi eve hep.kalorifer hep yanardı ama soğuk girerdi eve girerdi hep.amaan şu evden kurtulsam derdim küçükken.çok kolaydı satmak çünkü.şimdi anlıyorum ne kadar soğuk olsa da ev değildi onu.anlıarın saklandığı kutuydu o.çocukluğumun geçtiği ev.bir sürü anıyı,üzüntüyü,mutluluğu konuşmadan almıştı içine,her giren insana hissettiriyordu soğuk ev. çok kolaydı onu satmak.ama lafta.almak isteyen adam çıkana kadar.gördüm onu.nasıl olur da benim evimi satın almak istersin demek istedim.diyemedim.kimbilir o anılara nasıl davranacaktı.eşyaların yerini hoyratça değiştirecek belkide.o koltukta babamın oturduğunu bilmeyerek.o kirli elleriyle tutarak değiştirecek belki de..

o zaman anladım anılar insanı üzüyor.önceleri güzel ama anılar sonradan üzüyor.

soğuk ev,şimdi çok daha soğuk olacak,bir daha giremeyeceğim bir ev olacak.çocukluğum bir evde sıkışacak ama o adam anlamayacak..
Sosyal ağlarda paylaş

üzüldüm:(

ama hayat zorluklara gogus germek, istemeyerek de olsa bazı seylere alısmak demek bı yandan.

ama uzuldugunu annene bellı etme bence.o da cok mutlu degıldır bu durumdan.destek ol.zaten oluosundur da.unutuyosan dıye.

basın sagolsun tekrar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...