LastTouch Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 biz daha dorusu hym ve ben kadır hasın kasdav grubundayız..ve dun aksamın korune kadar taksıme gittik kasdav afişlerini aldık geldik ertesi gun okula gittik muzik hocasını gorup afişleri asalım dedik..muzık hocasını gorunce kadın bize afişleri astırmadı ve bbize kasdavı iptal ettigini soyledi..tam 1 hafta kala cuma gunu sahneye cıkıcakken hersey calısılmıs..son hazırlıklara gelinmişş ve kadın bize kasdavı ıptal ettni soluyo...ve şu anda kriz gecirmek uzereyim nerdeyse butun topiklere yazdım .... siz olsanız naparsınız ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 mudur yardimciniza gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Müzik hocasının izni olmadan direk müdürün izniyle katılamıyormusunuz yarışmaya ? Zaten besteleri falan vermiş olmanız lazımdı şimdi iptal ettiyse ben olsam mesela ekmekle girişirim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 ya mudur topu muzık hocasına atıp duruyo..muzık hocası ılgılenıyo bana bu kouyla ilgili gelmeyin fln diyo..muzıkcıde ben iptal ettim bitmişdir die kestirip attı.karı ılgilenmiyo bilee...1 hafta kala yapılcak iş mi allah askına yaa.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 ya zaten besteleri formları fln verdik coktan ama kadın arayıp onları da iptal ettirmiş.. cuma gunu ne bi ogretmen bulsak sadece 1 ogretmen yeterliymiş.ç..herhangi bı ogretmen olabilir yeterki cuma gunu kasdava gelip orda bulunması icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Müzik hocasına bak , müzikle uğraşanlara zerre saygısı yok . Yani o kadar çabalamışınız etmişiniz bu kadar emek boşa gittiyse zaten değmez öyle insanlar için yarışmaya katılıp da gösterdiğiniz emeğe . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 bence bi yolunu bulup katılın olmadı sağdan soldan ezik liselere gidin ordan yardım alıp onlar adına katılın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 ya amac onun ıcın katılmak diilki...bız herseyı kendimiz icin yapıyoruzz...o karı ıcın katılmıyorzz...onun adını bile gecirmicezz....hersyı sadece kendimize yapıcaz ....yazık -cunku yaa bu kadar calısılmıs sarkıya yazık ya verilen emeklere yazık..ossye kasmadık gittik studyolarda calıstık harbı yazık yaa...insan olan anlarda girin der yaa..ama insan olan işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 kasdav yalan olur. o kadar çalışmadan sonra hocanın "kendinizi ilerletmiş oldunuz işte ekükü" açıklaması ilaç gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 taa a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 vurucan kırbacı vurucan kırbacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Sıkalım topuğuna :P valla bence gidin mudure fln konuşun mudur yardımcısı ne varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ya mudure gittik mudurun cvbı MÜDÜR: muzık hocası bana bugun slm bile vermmedi..ben bişe diyemem o yuzden nedir bu yaa..allahın kılıbık muduru..... (bu arada müzik hocası kadın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 boşwer daha kötü hocalarda gördüm yapılack bişey yok gbi ama inş. sen bi çaresni bulrsn ben geometri hocamn yarm saate çözdğü soruyu 2 işlmde çözdüm die sözlü notu aldım 1 aldım ama xD adam (bna kafayı taktı 68,7 den 3 werdi :@) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 ben diyorum abisi..dalalım başka çözüm yok..ya bi embesil yüzünden arkadaşlarımın emekleri boşa gidiyor...off kompleksli öğretmenlerin ta a.q... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 vur gitarla kafasına kadının tamamdır. ama afedersini hoca büyük g.t lük yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 gitara yazık olmasa vururdumm...zatem sole mayıs ayına doru okula gitmicem oss davasına..ozamanlar ona ben bi gun yasatcam ama omru boyunca unutamıcak o gunu..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 hiç çıkarmadan 5...grup indirimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar