Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ben beole hocanın...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
biz daha dorusu hym ve ben kadır hasın kasdav grubundayız..ve dun aksamın korune kadar taksıme gittik kasdav afişlerini aldık geldik ertesi gun okula gittik muzik hocasını gorup afişleri asalım dedik..muzık hocasını gorunce kadın bize afişleri astırmadı ve bbize kasdavı iptal ettigini soyledi..tam 1 hafta kala cuma gunu sahneye cıkıcakken hersey calısılmıs..son hazırlıklara gelinmişş ve kadın bize kasdavı ıptal ettni soluyo...ve şu anda kriz gecirmek uzereyim nerdeyse butun topiklere yazdım ....

siz olsanız naparsınız ???
Mesaj tarihi:
Müzik hocasının izni olmadan direk müdürün izniyle katılamıyormusunuz yarışmaya ? Zaten besteleri falan vermiş olmanız lazımdı şimdi iptal ettiyse ben olsam mesela ekmekle girişirim .
Mesaj tarihi:
ya mudur topu muzık hocasına atıp duruyo..muzık hocası ılgılenıyo bana bu kouyla ilgili gelmeyin fln diyo..muzıkcıde ben iptal ettim bitmişdir die kestirip attı.karı ılgilenmiyo bilee...1 hafta kala yapılcak iş mi allah askına yaa....
Mesaj tarihi:
ya zaten besteleri formları fln verdik coktan ama kadın arayıp onları da iptal ettirmiş..
cuma gunu ne bi ogretmen bulsak sadece 1 ogretmen yeterliymiş.ç..herhangi bı ogretmen olabilir yeterki cuma gunu kasdava gelip orda bulunması icin
Mesaj tarihi:
Müzik hocasına bak , müzikle uğraşanlara zerre saygısı yok .

Yani o kadar çabalamışınız etmişiniz bu kadar emek boşa gittiyse zaten değmez öyle insanlar için yarışmaya katılıp da gösterdiğiniz emeğe .
Mesaj tarihi:
ya amac onun ıcın katılmak diilki...bız herseyı kendimiz icin yapıyoruzz...o karı ıcın katılmıyorzz...onun adını bile gecirmicezz....hersyı sadece kendimize yapıcaz ....yazık -cunku yaa bu kadar calısılmıs sarkıya yazık ya verilen emeklere yazık..ossye kasmadık gittik studyolarda calıstık harbı yazık yaa...insan olan anlarda girin der yaa..ama insan olan işte...
Mesaj tarihi:
ya mudure gittik mudurun cvbı
MÜDÜR: muzık hocası bana bugun slm bile vermmedi..ben bişe diyemem o yuzden

nedir bu yaa..allahın kılıbık muduru.....
(bu arada müzik hocası kadın :)
Mesaj tarihi:
boşwer daha kötü hocalarda gördüm yapılack bişey yok gbi ama inş. sen bi çaresni bulrsn ben geometri hocamn yarm saate çözdğü soruyu 2 işlmde çözdüm die sözlü notu aldım
1 aldım ama xD adam (bna kafayı taktı 68,7 den 3 werdi :@)
Mesaj tarihi:
gitara yazık olmasa vururdumm...zatem sole mayıs ayına doru okula gitmicem oss davasına..ozamanlar ona ben bi gun yasatcam ama omru boyunca unutamıcak o gunu.....
  • Yeni Oluştur...