Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gerçek Rezillik Bu Olsa Gerek..

Stifler

Öne çıkan mesajlar

bizim rezillik dedigimiz şey 2 kişinn dansı degil bu olsa gerek..

Bu formalar kokuyor

SARI kırmızılı takımın dünkü idmanı sırasında sık sık forma değiştiren futbolcular, bu durumdan şikayetçi oldular. Ergün, forma değiştirirken, "Bu forma kokuyor. Şunları iyi yıkatın da, kokusuz çalışalım. Nefes alıp verirken rahatsız oluyoruz" diyerek dert yandı

Hürriyet 04.07.2005

http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0...~599528,00.asp

Yorumsuzdur, yorumu kendi içinde....Artık sıkıldıkça, iş stresi oldukça, 6s haberi okuyoruz hep beraber...
Sosyal ağlarda paylaş

Şok Şok ŞOK.
Borçları yüzünden antreman sahasını fenerbahçe paf takımına satan galatasaray takımı artık antremanlarını halı sahada yapıcakmış.Ancak ona da gücü yetmeyen yönetimin antremana gelen her oyuncudan sahayı kiralamak için 10 milyon istediğini öğrenildi.
Ayrıca oyuncuların kendi malzemelerini getirmelerini talep eden yönetim eğer malzemelerini getirmezlerse saati 5 milyondan Hamza abiden krampon kiralanabileceği söyledi.

[ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 08:02 tarihinde, elm tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

o koku terden de olabilir. hani canını dişine takıp takımı için formayı aşkla terletenlerde olan, antreman dahi olsa öyle bi siniyodurki formalara, bu kadar zorluğun arasında. belki fenerli topçularda o terden yoktur. ne diyelim. kaldıki insanın parasıyla övünmesi, başkasını bu yüzden hakir görmesi eski türk filmlerinde kaldı sanıyodum.

[ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 10:28 tarihinde, horten tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

toggie senin harbi yaşın kaç be yigidim,valla ya yaş olarak çok küçüksün yada kafana bişey düşmüş senin,yoksa fenerliler mi düvdü bi yerde.Söle bilelim.Benim yaşım 22 oldu mu koçum.hani ağzı olan konuşuyo diye b reklam vardı eskiden belki sen bilmessin,o reklamı bi izle internetten indirip oldu mu?

[ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 15:16 tarihinde, A-R-E-S tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Herkese Merhaba,

Biraz sakin olalım lütfen, forumlardaki genel teamüllerimizi bilmeyen arkadaşlara konu hakkında açıklama yapalım ama bunu da saygı çerçevesini aşmadan gerçekleştirelim.
Şu anda moderasyon olmaması arkasına sığınıp yazmayalım, yarın öbür gün moderasyon geri geldiğinde bunlarında unutulmayacağını hatırlayalım.

@Stifler : Bu forumda rakibimize saygı göstermeye özen gösteririz. Ufak tefek harf oyunları yada kelime oyunları ile saygısızlığımızı yazmayız. Rakibimize gösterdiğimiz saygının kendimize gösterdiğimiz saygı olduğunu biliriz. Bu konuya dikkat etmeni rica ederim.

İyi günler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...