Stifler Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 bizim rezillik dedigimiz şey 2 kişinn dansı degil bu olsa gerek.. Bu formalar kokuyor SARI kırmızılı takımın dünkü idmanı sırasında sık sık forma değiştiren futbolcular, bu durumdan şikayetçi oldular. Ergün, forma değiştirirken, "Bu forma kokuyor. Şunları iyi yıkatın da, kokusuz çalışalım. Nefes alıp verirken rahatsız oluyoruz" diyerek dert yandı Hürriyet 04.07.2005 http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0...~599528,00.asp Yorumsuzdur, yorumu kendi içinde....Artık sıkıldıkça, iş stresi oldukça, 6s haberi okuyoruz hep beraber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Linki düzeltir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 yazık ya bu taklıma =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 ne zaman eğlenmek istersem fenerin şampiyonlar ligindeki maçları izliyorum [ Mesaj 16 Mart 2006, Perşembe - 20:07 tarihinde, hellspe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 hahuauhah hellspe:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 ee? sizin formanız kokmuyo da ne oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 bizimkide kokuyo Fahrenheit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 abi hadi fenerinde agzı koksun.. galatasaraylı futbolcuların agzı kokuyo artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 doru fenerlilerin kokmaz forması fln alın teri denen bişi yok azize bey oturdugu yerden maç adlıgı için sorun olmuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 sponsor 23482423 tane ürün veriyor takıma yönetim kesin gs store lara satmıştır para kazanmak için sonra da forma kalmaz tabi (teoridir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 allahım habere bak ya. sırf provokasyon cıkarmak için yaptıkları şeye bak lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Auahuahauah allah bilir tozluklarda kokuyodur hatta bazıları deliktir...Akşam akşam hiç gülmeycektim ama ilahi cimbom.. [ Mesaj 16 Mart 2006, Perşembe - 22:07 tarihinde, A-R-E-S tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 sen gül diye ben yazdım bu haberi, baktım zırlıyosun forum köşelerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 iyi yazıosn abi.. yazmaya devam ozaman .. sen yaz biz eglenelim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Şok Şok ŞOK. Borçları yüzünden antreman sahasını fenerbahçe paf takımına satan galatasaray takımı artık antremanlarını halı sahada yapıcakmış.Ancak ona da gücü yetmeyen yönetimin antremana gelen her oyuncudan sahayı kiralamak için 10 milyon istediğini öğrenildi. Ayrıca oyuncuların kendi malzemelerini getirmelerini talep eden yönetim eğer malzemelerini getirmezlerse saati 5 milyondan Hamza abiden krampon kiralanabileceği söyledi. [ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 08:02 tarihinde, elm tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Şok Şok ŞOK 10 yasinda cocuklar basti futbol bolumunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 valla modsuz olmak fenerli modlu olmaktan bile kotuymus =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 o koku terden de olabilir. hani canını dişine takıp takımı için formayı aşkla terletenlerde olan, antreman dahi olsa öyle bi siniyodurki formalara, bu kadar zorluğun arasında. belki fenerli topçularda o terden yoktur. ne diyelim. kaldıki insanın parasıyla övünmesi, başkasını bu yüzden hakir görmesi eski türk filmlerinde kaldı sanıyodum. [ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 10:28 tarihinde, horten tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 toggie senin harbi yaşın kaç be yigidim,valla ya yaş olarak çok küçüksün yada kafana bişey düşmüş senin,yoksa fenerliler mi düvdü bi yerde.Söle bilelim.Benim yaşım 22 oldu mu koçum.hani ağzı olan konuşuyo diye b reklam vardı eskiden belki sen bilmessin,o reklamı bi izle internetten indirip oldu mu? [ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 15:16 tarihinde, A-R-E-S tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ares hani yanlış anlama da.. yaşın 22 olmuş kafan 2 olmamış. hayır kafası çalışan insan biraz belli eder.. çalışmayan insan da belli etmemeye çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 kokar beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felis_leo Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 fenerli futbolcular terleyince kokmuyor mu?:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Başlıklar bu kadar uyuşabilen insanlar topluluğu helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Herkese Merhaba, Biraz sakin olalım lütfen, forumlardaki genel teamüllerimizi bilmeyen arkadaşlara konu hakkında açıklama yapalım ama bunu da saygı çerçevesini aşmadan gerçekleştirelim. Şu anda moderasyon olmaması arkasına sığınıp yazmayalım, yarın öbür gün moderasyon geri geldiğinde bunlarında unutulmayacağını hatırlayalım. @Stifler : Bu forumda rakibimize saygı göstermeye özen gösteririz. Ufak tefek harf oyunları yada kelime oyunları ile saygısızlığımızı yazmayız. Rakibimize gösterdiğimiz saygının kendimize gösterdiğimiz saygı olduğunu biliriz. Bu konuya dikkat etmeni rica ederim. İyi günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar